Pages

Selasa, 14 Disember 2010

Melancap Depan Webcam?

Gambar sekadar hiasan


Melancap depan webcam? Ayooo! Dah jadi macam trend masyarakat kita plak kan lani.. Kalaw hangpa tak percaya, pi la try klebet dalam intenet.. Cari yang Malaysia punya.. Tak kesahla jantan ke betina.. For sure muka2 anak melayu yang semestinya berkiblatkan ajaran Islam ni yang berada di atas carta. WoW! Cayalah melayu.. Melayu memang boleh.. Bukan aku nak buat ramai tapi itulah realitinya.



Tak dapat bwat projek secara face to face, bwat aksi melancap kat webcam pown kira jadilah kann.. Yala, aku akui, depa dok melancap kat depan webcam tu kononnya nak puaskan nafsu serakah pasangan jarak jauh depa tu jer, bukannya nak publish bagi satu dunia tengok.. Tapi depa tak penah terpikir ker orang yang depa bagi tengok aksi ekslusif depa ni ada niat jahat ke tak.. Kalaw yang dok tengok tu memang jenis yang okay, so takpala sebab dia just layan sorang2 jer aksi hangpa tu tapi bwatnya yang dok tengok tu pi save aksi hangpa tu and publish kat intenet, tak ke kes naya namanya tuu.. Hangpa kena ingat lani rakyat Malaysia majoritinya dah celik IT dan ramai yang guna Internet.. So, semestinyalah kalaw aksi hangpa tu dah disiarkan kat Intenet, orang2 kampung hangpa mesti taw punya.. Mana nak letak muka? Dalam lubang jamban? Memang layak!



Aku penah blogging dalam satu blog wanita jadian ni yang boleyh dikatakan blog yang berstatus 18sx.. Biasalah, dah nama pown blogger, so meratalah yang aku blog walking.. Tak gitu Kak Senah? HAHA.. Dalam blog tu, si wanita jadian ni akan perangkap mana2 lelaki yang dia bekenalan kat internet untuk melancap depan webcam.. Lebih malang lagi, wanita jadian ni bukan saja tengok jer aksi si lelaki yang BODOH tu melancap, tapi si wanita jadian ni juga turut save aksi tersebut and publish kat blog dia sebagai tontonan eksklusif kepada pengikut2 serta pelayar2 di blog dia tanpa pengetahun lelaki2 BODOH tu. Kalaw tengok dalam blog tu, memang banyak gila lah video2 aksi lelaki2 melayu terutamanya yang dok melancap kat depan webcam. Majoritinya dalam YM..



Dalam pengalaman aku plak, memang adala orang2 kat facebook and kat YM yang mintak aku bwat ”aksi” tu kat depan webcam. Bukan satu dua, tapi banyak jugakla.. Kononnya nak menghilangkan kesangapan diri masing2.. WTF! Hey, Aku ni memangla tak mulia manapown.. dosa pown betimbun tapi aku still ada maruah and aku still kenai mana halal and mana haram. So, jangan mimpila nak tengok aksi2 aku tu okay sebab aku tak akan and selamanya tak akan bwat keja2 jahiliah lagu tu la mankaq, PAHAM?



So, kepada yang dok baca entry aku ni, sila lah pikir beratus ratus kali klaw hangpa nak bwat apa2 aksi kat dalam webcam tu okay.. Terlajak perahu maybe kita boleyh berundur tapi kalaw terlajak bwat aksi2 BODOH tu kat depan webcam, menangis berdarah pown dah tak guna.. Bak kata Wahid, Tingkatkan Prestasi Kurangkan Kontroversi.. Zaassst!









60 ulasan:

Sha Shakina berkata...

eeeuuuuwwww!!! geli i dgr. mcm2 la zmn skrg ni. i ni sosial gak tp xdela smpai nk wat bnd2 cmtu. org cmtu mmg xde prinsip hdup la u.

ZWAN SABRI berkata...

Sha Shakina: Tula pasai.. Mintak simpang malaikat 44 la x jadi benda tu kat kita kann.. huhu..

~ Tieqa~ berkata...

setuju2....memalukn betul

Afzainizam berkata...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...


eeeemmm sekarang diorang dah tak ade perasaan malu pun tayang anu kat seluruh dunia .... issshhh pelik sesangat

ZWAN SABRI berkata...

Tiewa : Tula pasai kan.. HUHU..

Afzainizam : HAHA.. actually depa nak tunjuk kat pasangan depa jer tapi pasangan depa yang jahat and sebarkan ke seluruh dunia.. X pasai2 jer depa dapat malu kann.. HUHU..

DanieL AdiE berkata...

both bodoh..yg merakan n dirakam..

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/maaf.html

ZWAN SABRI berkata...

Adie : HAHA.. Taw xpa.. ;)

::FAIZ FARISH:: berkata...

Astagfirulahalazim

nekkenproject berkata...

Gua x terkejut bro.. Memang menular sakan dah kes ni.. Sokong lu punya arTkel

RIAN berkata...

ish3, the negative effects of technology.

syrupmasin berkata...

betol2..jge la maruah kan.. :)

sHaH berkata...

aku pelik ngan dak yg ske melancap depan lappy ngan rakam video lancap diaorang. macam HARAM!!! memang masalah mental siot!!

ZWAN SABRI berkata...

Faiz : Istiqfar panjang.. bagus2.. HAHA..

Nekkenproject : Trima kaseh sebab sokong.. ;)

Rian : teknologi x salah.. pengguna teknologi yang salah.. ;)

Syrupmasin : pandainyerrrrrrrrrr.. ;)

ZWAN SABRI berkata...

Shah : HAHA.. Tula pasai kann.. Aku pown xtaw apa motif lancap2 kat depan webcam.. lagi sedap kowt.. HAHA..

apezs shah berkata...

wah sakaan u ye.. hehehe... tadi kata trend.. hehe.. derang nak buat tak pikir berpuluh kali.. masak laaa..

wanie berkata...

haha ! ngek gila.
syiokk la kan depa dok wat sopa tuh.
heh,memalukan jeh. iman tuh kena kuat la ! hee :)

ZWAN SABRI berkata...

Wanie, Haha.. btol tu btol.. Iman kena kuat.. Iman benteng segalanya kaann..

ZWAN SABRI berkata...

Apezs : HAHA.. mana ada sakan.. Tula, bwat x guna kpala otak tapi guna kpala lutut.. sbb tu jadi lagutu.. ;)

Vanilla Espresso berkata...

yg suka buat keja nie selalunya gay...agaknya dah tak ada keja dh dia org nak buat..tu lah pasal siap tonton kan kat public..sebab iman dah tak de dlm diri..

wan muhamad berkata...

salah guna kemajuan untuk kepentingan sendiri, betul tu saudara, saya juga pernah diminta oleh individu kat facebook untuk melakukan aksi begitu.. ingat apa kita ni tak de otak tak de maruah.

Eazy Izzuddin berkata...

uish
dunia sekarang ni memacam
x tau lah
kiamat udah dekat kut

ZWAN SABRI berkata...

Vanilla : Yup2.. memang x dinafikan, majoriti yang dok bwat aksi2 ni ialah gay.. Tapi golongan straight pown banyak jugak yang bwat menatang ni..

Wan Muhammad : Btol tu btol.. depa ingat kita ni pemuas nafsu depa ka maw lancap2 bagi depa tengok.. ;)

Eazy Izzuddin : Tula pasai.. kiamat dah dekat.. abesla aku.. pahala dah la dok sikit lagi nii.. huhu...

zidEL zhafiz berkata...

salah guna teknologi + dunia akhir zaman..

h.a.n.g.g.o.k.b.a.s.i berkata...

cool! zwan.. ang org kedah ka?? nyiahahah! bnyak mende aku x paham nih.. ohoho..!

beringt sebelom kena..

ZWAN SABRI berkata...

Zidel : Pandainyerrr... nak hadia apa nii? Coklat ker Cicak? hehe..

Hanggokbasi : Xlah, Cek orang Penang.. HEHE..

amin berkata...

fuh...scary giler!

iqbalhakimi berkata...

haha..hot sangat ka gadis tu?..bongok jugak jantan2 tu semua..haha

ZWAN SABRI berkata...

Amin : HAHA.. taw xpa..

Iqbal : Nak kata hot tu, langsung x.. itu Gadis Jadian.. Gadis ke pesoalan dia? HAHA..

azrinrahim berkata...

memang mcm 2 pon realitinya sekarang zwan .. nk buat mcm maner lg anak melayu .. aishh, susah nk dibendung ..

AfiQ berkata...

waaaaa.. baguih la ang.. baguih2.. jgn di buat kerja x elok tu na.. =D

nora berkata...

tu kategori mental dah tu, ang jgn buat lagu tu na, nati aku marah huahauhauahua

zai berkata...

asal lah yg laki tu pun ikut apa perempuan tu suruh. geli gilaa. kesian dorang. kesian sebab tak tahu nak fikir baik ke buruk ke benda tu

ZWAN SABRI berkata...

Azrinrahim :Taw xpa.. Melayu la ni banyak yg mat saleh celup sebab tu budaya mat saleh pown depa nak ikowt..

Afiq : Baru nak taw ka yang aku ni baguih? kihkihkih..

Nora : dak aih, cek x bwat keja2 lagutu punya.. janganla marah cek naa.. ;)

KakZai : Tula pasai.. Maybe depa nak berseronok tapi xtaw padah lepas beseronok tuu.. huhu..

SyedGraphiX berkata...

aiyoo... ape nak jadi da....
ishh.

m!da BucHuxX berkata...

jadi bujang senang mcam mida niy senang hati kering jiwa kental . .HAHA. .tak yah layan jee. . .cm kat FB bile da mintak no.telefon jer trus syap. . lagi2 cek niy perempuan . .tak berani ou . . .

ZWAN SABRI berkata...

Syedgraphix : Tula pasai.. ish3..

Mida : HAHAHA.. ni bukan soal single ke double tapi ni soal saja gatai nak menghilankan sangap depan webcam.. ;)

kiz berkata...

hehehe.....itulah kenyataannya...semoga kita tak tergolong dalam golongan yang di laknat allah..insyaallah

miss miserable berkata...

betol2..stuju dgn entry zwan ni..xpandai jg maruah tol la..kite kne la jg adap n tattusila..kt tenet tu,mcm2 boleh jd,,..bile dh jadi,bbru nk myesal..adoy..

SpaQue berkata...

kalu nk wat jgn la tnjuk muke..ape daa..

Latest entri Teka-Teki Anugerah Juara Lagu 25 & Piala FA Manchester United vs Liverpool

Zaty Anuar berkata...

ai. tk senonoh org yg bt. yek yek

Razman Kamarudin berkata...

hai~ direct gle nampak?

Imzainieyzulkipli berkata...

tajuk pos anda telah membuat saya utk membacanya! hahahhaha

dhilla nazli berkata...

ahaha org zaman sekarang mane na pikir.. asal nafsu naek, dye tibai je sume bende.. hohohoh

kucing berkata...

ko biler lak?
ahakz

amna berkata...

betul2 tak malu perempuan jadian tu. x pasal2 sebar dosa =.=''

ROTU berkata...

apa blogg nye yer...nak tahu gak tuh

amirul helmi berkata...

pernah usha blog tuu , eeuuwww ! serious BODOH .

peace yo berkata...

apa nama blog tu yer..nak tau utk tgk sejauh mana kejahilan mereka..

eszyamin berkata...

apa itu melancap?

E'en berkata...

Melancap nie adalah salah satu penyakit jiwa... Adoy.. lelaki2.. no wonder la akhwat2 kat uni ana ckp "kita ketandusan lelaki soleh" T_T

Tanpa Nama berkata...

muke pun jambu,

nampak sangat ko gay kan,

ko saje nk cover konon ko baik tapi ko sendiri dok layan,

gay!

MuhdJijiee berkata...

Lelaki. Biasalah. Tipulah kalau cakap diri sendiri tak pernah buat. Kan?

Kau plu ke?

Tanpa Nama berkata...

boley taw x blog 2?.saya dah jd mangse ni..nk taw video saya de x dlm 2..

Tanpa Nama berkata...

Goοԁ post. I сertainlу apрreciatе this website.
Τhanks!

Fееl fгee to surf to my web blog - simply click the up coming internet site

Tanpa Nama berkata...

Hello Thеrе. I discovered your
blοg the usage of msn. Thiѕ is a rеally
smartly writtеn article. Ι'll be sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post. I'll certainly
comeback.

Look at mу ѕite satellite cardsharing kings cccam server|server cardsharing|skybox f3 cardsharing|cccam|cardsharing anbieter|cccam pay server|cccam server premium|dreambox|server dreambox|buy cardsharing|cardsharing|cardsharing server|dreambox 800|free card sharing server|satellite cardsharing kings|test line cccam|card sharing|card sharing servers|cardsharing canalsat|cccam line|cccam test line|free cccam server|sat keys|satellite cardsharing| cccam server|server cardsharing|skybox f3 cardsharing|cccam|cardsharing anbieter|cccam pay server|cccam server premium|dreambox|server dreambox|buy cardsharing|cardsharing|cardsharing server|dreambox 800|free card sharing server|satellite cardsharing kings|test line cccam|card sharing|card sharing servers|cardsharing canalsat|cccam line|cccam test line|free cccam server|sat keys|satellite cardsharing| cccam server|server cardsharing|skybox f3 cardsharing|cccam|cardsharing anbieter|cccam pay server|cccam server premium|dreambox|server dreambox|buy cardsharing|cardsharing|cardsharing server|dreambox 800|free card sharing server|satellite cardsharing kings|test line cccam|card sharing|card sharing servers|cardsharing canalsat|cccam line|cccam test line|free cccam server|sat keys|satellite cardsharing|

Tanpa Nama berkata...

I belіеve whаt you composed ωаs very reasonаble.
Ηowever, thinκ on this, ѕuppose you cοmposed a catсhier post titlе?
I mеan, I don't wish to tell you how to run your blog, but suppose you added a title that grabbed people's attentiοn?

I mean "Melancap Depan Webcam?" is a little ѵanilla.
Υou might glanсe аt Yahoo's front page and see how they write news titles to get viewers to click. You might add a related video or a pic or two to get people excited about what you've writtеn.

Just mу opinion, it would makе your poѕtѕ a
lіttlе livelier.

my hоmepage: cardsharing server cccam server|server cardsharing|skybox f3 cardsharing|cccam|cardsharing anbieter|cccam pay server|cccam server premium|dreambox|server dreambox|buy cardsharing|cardsharing|cardsharing server|dreambox 800|free card sharing server|satellite cardsharing kings|test line cccam|card sharing|card sharing servers|cardsharing canalsat|cccam line|cccam test line|free cccam server|sat keys|satellite cardsharing| cccam server|server cardsharing|skybox f3 cardsharing|cccam|cardsharing anbieter|cccam pay server|cccam server premium|dreambox|server dreambox|buy cardsharing|cardsharing|cardsharing server|dreambox 800|free card sharing server|satellite cardsharing kings|test line cccam|card sharing|card sharing servers|cardsharing canalsat|cccam line|cccam test line|free cccam server|sat keys|satellite cardsharing| cccam server|server cardsharing|skybox f3 cardsharing|cccam|cardsharing anbieter|cccam pay server|cccam server premium|dreambox|server dreambox|buy cardsharing|cardsharing|cardsharing server|dreambox 800|free card sharing server|satellite cardsharing kings|test line cccam|card sharing|card sharing servers|cardsharing canalsat|cccam line|cccam test line|free cccam server|sat keys|satellite cardsharing|

Tanpa Nama berkata...

Keep this going please, great job!

my web ѕitе ... server dreambox cccam server|server cardsharing|skybox f3 cardsharing|cccam|cardsharing anbieter|cccam pay server|cccam server premium|dreambox|server dreambox|buy cardsharing|cardsharing|cardsharing server|dreambox 800|free card sharing server|satellite cardsharing kings|test line cccam|card sharing|card sharing servers|cardsharing canalsat|cccam line|cccam test line|free cccam server|sat keys|satellite cardsharing| cccam server|server cardsharing|skybox F3 cardsharing|cccam|Cardsharing anbieter|cccam pay server|cccam server premium|dreambox|server dreambox|buy cardsharing|cardsharing|cardsharing server|dreambox 800|free card sharing server|satellite cardsharing kings|test line cccam|card sharing|card sharing servers|cardsharing canalsat|cccam line|cccam test Line|free cccam server|sat keys|satellite cardsharing| cccam server|server cardsharing|skybox f3 cardsharing|cccam|cardsharing anbieter|cccam pay server|cccam server premium|dreambox|server dreambox|buy cardsharing|cardsharing|cardsharing server|dreambox 800|free card sharing server|satellite cardsharing kings|test line cccam|card sharing|card sharing servers|cardsharing canalsat|cccam line|cccam test line|free cccam server|sat keys|satellite cardsharing|

Tanpa Nama berkata...

With haѵіn so much wгitten contеnt do you ever run into any іssues оf plagorism
οr cοpyright viоlation?

My wеbsite has a lot оf cоmρletely unіque content
I've either authored myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the internet without my agreement. Do you know any ways to help stop content from being ripped off? I'd
сertainly apprecіatе it.

My homepage: Visit Percy's homepage

Tanpa Nama berkata...

With hаvin so much written content dο you eveг run into
any issueѕ of ρlagorism or сopyгіght νiοlation?

Μy website has a lot оf completely unique contеnt I've either authored myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the internet without my agreement. Do you know any ways to help stop content from being ripped off? I'd certainly apρгeciate
it.

Also visit my wеbpagе Visit Percy's homepage
Also see my website: Harvey

Syaiful Izwan berkata...

tak semua orang macam tu..mungkin ada segelintir aje yang macam tu..kalau kawen cepat, takde la masaalah..cuba tgk lelaki yg dah kawen...takde pun duk depan webcam tu..huhu