Pages

Rabu, 1 Disember 2010

Keluar Dating Dengan Shila OIAM



Sumpah best kowt dapat keluar
dating ngan SHILA oiam..
http://www.emocutez.com Tak sangka dia sudi jemput aku kat rumah..

Masa dia jemput aku tu,http://www.emocutez.com
sumpah aku terkedu macam kena sampok..

Mesti hangpa semua jeles kannn..http://www.emocutez.com
Janganla jeles2, Nabi tak suka, HEHE.
Kami tak buat apa pown..
Just keluar makan and borak2 jer..
Tapi yang bestnya, masa time makan tu,
http://www.emocutez.comAda sekumpulan remaja ni mai kat meja makan kami..
Depa mintak autograf Shila..
Then depa tanya aku, ”Encik ni Artis baru ek?”
Terkesima aku sat..http://www.emocutez.com
Aku pown bagitaw la depa yang aku ni orang2 biasa jer..
Tak layak pown nak jadi artis..
Then depa jawab plak, ”Tapi muka encik ni macam artis la.. Nak autograf boleyh?”
Bila dengar depa kata lagutu,
Aku pown terus meRIAKkanhttp://www.emocutez.com muka aku yang HUMBLE nii..
Terus aku rentap depa punya pen ngan kertas untuk aku turunkan aku punya autograf..
Selesai sudah melayan karenah2 peminat fanatik ni, http://www.emocutez.com(bajet aku plak artis)
Aku ngan Shila pown sambung aktiviti makan2 kami..
Tetiba, aku terdengar Maya Karin menjerit ke arah kami,
















”PULANGKAN!” Tersentak aku..
Cis,http://www.emocutez.com Kurang asam punya adik aku..
Sampai hati dia pasang DVD Pontianak Harum Sundal Malam deras2..
Terkezut aku daripada lamunan mimpi yang lama..
Tak sempat aku nak perabeskan makanan2 tuu, HUHU..http://www.emocutez.com
Aiseyh, aku berMIMPI rupanya..
Takpalah, tak dapat jumpa secara realiti,
dalam mimpi pown kira jadilah, HEHE..




Mesti hangpa semua tengah hanginhttp://www.emocutez.com
ngan aku kannn, HAHA..
Tengokla jejaka kat tepi Shila tu..

Cute kan?http://www.emocutez.com (Sila jangan berkata apa2)
Diam2 sudeyh.. Ssshhhhhh! Kalaw hangpa cuba2 nak memaki, mencaci, mengutuk, mengata, menganjing, dan mengumpat jejaka "cute" itu,
nanti aku TEMBAK!http://www.emocutez.com
takut tak? takut tak? HAHA..





15 ulasan:

Awan berkata...

kesudahan cerita yg dapat dijangka..huhu

ZWAN SABRI berkata...

Safwan, Cis! xpa, nanti aku akan pastikan mimpi ini menjadi realiti.. Biaq hang ternganga tengok nanti.. haha..

syrupmasin berkata...

such a whore..aku benciii 2 mimpi :)

ZWAN SABRI berkata...

Saleh, aku bukan whore la.. Slut maybe.. haha..
Mimpi itulah BEST.. ;)

gadiz sepi berkata...

ceh...nsb bek ta cyer awl2 tuh...>,<

ZWAN SABRI berkata...

GadizSepi, Alaaa, cayala! cayala! huhu.. :(

areteacar berkata...

aiseh.. igtkan btol2 tdi. hehe..
peminat fanatik shilla kah?

ZWAN SABRI berkata...

areteacar : nak kata peminat fanatik tu, xla.. tp kira minat jugakla ngan dia.. suka ngan muka n suara dia yg cute tu.. haha..

arep_lockermonth berkata...

haha :P..mimpi rupanya..
terkedu seketika..hehe :P

lalallaa :P

ZWAN SABRI berkata...

arep_lockermonth : haha.. Mimpi yang diharapkan menjadi realiti.. ;)

arep_lockermonth berkata...

untung la kalau jd realiti ...incik artis baru,,hehe :P..

ZWAN SABRI berkata...

arep_lockermonth : hopefully.. kihkihkih..

NUR HIDAYAH berkata...

hahahahaa...dah tangkap leleh dengan Shila rupanya..tidur baca bismillah tak?nasib baik tak jatuh katil...hhahaha

ZWAN SABRI berkata...

Nur Hidayah, hehehe.. ;)

zidEL zhafiz berkata...

hek eleh..siot jer jalan cerita..hampir2 cheq percaya..tapi rupa2 nya..tipah tertipu bang..haha