Pages

Sabtu, 18 Disember 2010

Jom Jalan2 Hujung Minggu

This 18th and 19th December will be a hectic weekend in Penang. So kepada penduduk2 di serata Penang yang nak keluar bercuti tu,please plan your trip properly okay. Kepada penduduk2 di negeri2 yang berdekatan dengan Penang seperti Kedah, Perak dan Perlis, Jom turun ramai2 kita meriahkan aktiviti2 di Penang pada hujung minggu ni.. Kat bawah ni ada senarai aktiviti2 yang boleh hangpa semua pi time hujung minggu nii.. Selamat Bergembira naa..


Aktiviti : Pesta Penang
Tempat : Tapak Pesta Sungai Nibong.
Tarikh : Sepanjang bulan December

Aktiviti : Suarasa Tv9
Tempat : Queensbay Mall, Bayan Lepas.
Tarikh : 18 & 19 December

Aktiviti : Penang Floral Festival
Tempat : Taman Botani
Tarikh : 11 – 19 December

Aktiviti : Pet Fun Fair
Tempat : Auto City, Juru.
Tarikh : 18 & 19 December

Aktiviti : Ekspo Kerjaya
Tempat : Penang International Sport Arena
Tarikh : 18 & 19 December

Aktiviti : Toy Toy Amazon Adventure Live Show
Tempat : Plaza Gurney
Tarikh : 10 – 19 December

Aktiviti : Penang Beach Party Carnival 2010
Tempat : Batu Feringghi
Tarikh : 18 December

Aktiviti : Konsert Gemuruh DT Search & Wings
Tempat : Tapak Ekspo Seberang Jaya.
Tarikh : 18 December

Aktiviti : Christmas Night Cycling
Tempat : New World Park, Georgetown
Tarikh : 18 December

Aktiviti : 1001 Cupcakes in 1001 Hours
Tempat : New World Park, Georgetown
Tarikh : 19 December




11 ulasan:

zidEL zhafiz berkata...

tu dia pakar kaji rakyat..dok pomote aktvt..ang nie buleh jadi yb la..hahaha~~~~

ZWAN SABRI berkata...

Zidel Zhafiz : Tula pasai.. esok aku nak pi minx royalti kat Lim Guan Eng sebab aku dah promote penang.. HAHA..

syrupmasin berkata...

doe..tingin nak g pesta penang wehh..aku balek 30hb sempat ta g?? :)

::FAIZ FARISH:: berkata...

suka komen Zidel... hahaha

ZWAN SABRI berkata...

Syrupmasin : Selagi maseh dalam bulan december, selagi tulah maseh sempat.. HAHA..

FaizFaris : Tula pasai.. ntah apa2 komen si zidel tu kan.. HAHA..

Eazy Izzuddin berkata...

sume hang tau
hang pi ka?
hehe

areteacar berkata...

best2!!

anda di tag :)

http://banyaktehkereta.blogspot.com/2010/12/apa-hobi-anda.html

ZWAN SABRI berkata...

Eazy : Klaw ada jodoh, aku pi.. HAHA

Areteacar : Kena tag lagi? HAHA.. thanks naa.. ;)

Belalang Hijau berkata...

bro lu org penang ke? belalang kulim kedah...hee

ZWAN SABRI berkata...

Belalang : A'ah, Penang mali.. HAHA..
erm, Kulim kira dekat jer la ngan Penang.. HAHA..

asphaq berkata...

Baru semalam pi Pesta.