Pages

Jumaat, 10 Disember 2010

-

Hari ni aku sedih sangat2..
Today I can smile on the out but inside I’m hurt..
Today I can say that I’m fine but I feel unsure..
But who cares?

Maybe ni dah takdir aku..
Macam2 bala aku dapat tahun ni..
I know it's hard & tough for me..
But I don’t have a choices..
Even my life is messed up,
I promise to my self that I'll never give up
And I will keep it head up.

Insyaallah, I will try to survive it out.
Selagi jantung aku masih berdenyut,
Selagi tu la aku kena terima semua ni dengan redha.
Tapi aku bukan orang yang kuat..
Sometime aku terpaksa jugak biarkan air mata aku mengalir.
Tapi aku tak akan benarkan siapa2 tengok air mata aku..
Air mata aku adalah hak privacy aku!

I know we can try and plan something
to achieve our dreams and goals.
But sometime nothing goes right..
Huh! Aku dah penat dengan semua ni..
Actually aku tak taw nak kata apa dah
sebab aku moody sangat2..

Sorry la kepada yang baca entry aku nii..
Mesti hangpa geram ngan aku kan..
Sebab terpaksa baca something yang stupid macam ni..
Tapi aku tak taw nak luah kat mana lagi..
So aku luahkan la kat sini..
Sorry sekali lagi..

6 ulasan:

@reltzsensei berkata...

ala biase r tu...dugaan hidup..mmg bijak meluahkan masalah dalam blog...ak pon slalu camtu..blog sebagai tmpt untuk ak melepaskan masalah,suke,duke..go a head my fren..blog is our truly heart!!

kupu-kupu_cinta berkata...

zwan.. huhu x pe.. luahkan je apa yg kite rasa.. insyAllah kite akan rse lega. x banyak.. sikit pun jadi kan... menangis la semahunya jika itu akan buat kite rasa puas..
Allah beri kite dugaan sbb Allah syg kite...

:D

arep_lockermonth berkata...

ermm..aku pon alami hari yg terok la zwan,aku repeat paper. lg sedih gila..xtau nk watpe da.!!hurmm..

::FAIZ FARISH:: berkata...

tahun ni pun aku rasa bukan tahun yg best tuk aku....

m!da BucHuxX berkata...

niy mesti kawan baek faiz farish. . .hee.gurau jer. . .:) jgn sedih babe . . cool kei. . .u r man . . .show u r lelaki sejati .heheh.:)join taw contest senyum tue mida tag.:).

Sha Shakina berkata...

relax dude. chill k :)