Pages

Khamis, 2 Disember 2010

Si ELOK Rupa dan Si BUROK Rupa

Kalau cakap bab orang yang elok rupa paras and orang yang kureng elok rupa paras ni, mesti masyarakat kita akan berfikiran yang positif jer kat yang elok rupa paras.. Yang kureng elok rupa paras plak slalunya dipandang serong.. Kesian orang yang hodoh macam aku ni,HUHU..



http://www.emocutez.comKALAU SINGLE


Pandangan Terha
dap Si ElOK Rupa
Aiseyh, dia ni kan Elok.. Kenala cari pasangan yang secocok dengan dia.. Barula boleyh dikatakan bagai pinang dibelah dua.. Dia ni single sebab tak jumpa orang yang sama cantik and sama lawa dengan dia lagi la tu..


Pandangan Terhadap Si BUROK Rupa
Eleh, tak heran la aku kalau dia single sampai dia tua an
d mampus pown.. Muka lagu(macam) dia tu, sapala yang nak bekenan.. Bagi kat orang gila pown kena reject okay..


http://www.emocutez.comKALAU ADA KEKASIH


Pandangan Terhadap Si ELOK Rupa

Muka elok, skali petik jer beduyun yang mai.. kan best kalau aku dapat jadi marka(kekasih) dia
, HUHU..

Pandangan Terhadap Si BUROK Rupa
Huh? Dia ada marka(kekasih)? *Pengsan
Hurrmm, ni kompem dia guna bomoh ni..


http://www.emocutez.comKALAU BELI KERETA BARU


Pandangan Terhadap Si ELOK Rupa

Memang layak sangatla dia sel
alu kena tukar kereta baru.. Barula sesuai dengan muka dia yang elok tuu.. Muka dah elok, tak kan nak guna kereta lama yang dah burok kan.. Tak sesuai langsung..

Pandangan Terhadap Si BUROK Rupa
Muka dia tu dah la macam perompak.. Saheh(mesti) dia rompak mana2 bank nii.. nak
kena report polis nii.. *sambil tekan 999


http://www.emocutez.comKALAU DEDAH AURAT


Pandangan Terhadap Si ELOK Rupa

Memang patut pown dia dedah aurat dia..
Barang baek, bwat apa nak simpan kan.. Kenala tunjok2 bagi orang tengok.. Orang macam kita yang dok tengok ni pown, dapatla jugak cuci2 mata yang dah berhabuk ni kan..

Pandangan Terhadap Si BUROK Rupa
Ayooo.. H
ang tu dahla burok, ada hati plak nak tayang sana, tayang sini.. Pi balek pakai purdah la.. Jangan nak dedah2 sangat okay.. Saket mata taw tak tengok hang.. *Sambil buboh eyemore kat mata


http://www.emocutez.comKALAU PAKAI TALI
LEHER

Pandangan Terhadap Si
ELOK Rupa
Dia ni Sah keja besaq nii.. Ntah2 CEO kowt.. Untung kalaw dapat dia nii.. Nak kena pi ngorat dia lah..

Pandangan Terhadap Si BUROK Rupa
Ceyh, kompem Salesman jer dia nii.. Pakai baju nak lagak macam pegawai besaq.. piirrraaaaahhhhhhh..!



http://www.emocutez.comKALAU MERAJUK


Pandangan Te
rhadap Si ELOK Rupa
Alahai, sweet nya dia bila merajokk.. I loike!

Pandangan Terhadap Si BUROK Rupa
Muka tu dahla macam tembok tak siap, nak merajok2 plak.. Jijik taw tak? Siput BABI elok lagi aku rasa..




Psssttt : Hangpa semua pown mesti mempunyai pandangan yang sama kalaw dalam situasi macam kat atas tu kan.. So, silalah ubah persepsi hangpa tu okay sebab yang elok tu tak semestinya permata and yang burok tu tak semestinya kaca.. Renung2kan dan selamat beramal..


hangpa rasa orang kat dalam gambaq ni ELOK rupa ka BUROK rupa? kihkihkih






10 ulasan:

syrupmasin berkata...

org dalam gambar nih gedik santai :D

AfiQ berkata...

erkk... terasa ak yg burok ni.. huuuuuu.. T.T hahahahaha

ZWAN SABRI berkata...

Saleh : HAHA.. Hang ingat orang dalam gambaq tu Raja Azura? Sharifah Shahira? nak gedik2 santai.. ;)

Afiq, : Ececececeh.. mengHUMBLEkan diri plak.. orang elok mmg lagu tu.. Org elok xkan mengaku yg dia elok.. haha..

KABAKOGA berkata...

xde kait mengait dgan buruk siku kan?

AdiE berkata...

elok rupa la...
jujur nie..

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/tahukah-anda.html

ZWAN SABRI berkata...

Kabakoga : ada ka orang yang Elok siku? haha..

Cikgu Adie : Yeke? orang yang dok memuji tu pown apa kurangnya.. lagi ELOK Rupa kowt.. sumpah x tipu.. ;)

apezs shah berkata...

yes mcm-mcm yg akan dipertikaikan..
ape nak kata.. dunia kan..

saya follow here.!

ZWAN SABRI berkata...

Apezs Shah : tula pasai.. kesian kat orang yang BUROK Rupa cam aku nii.. huhu.. btw, thanks naa sebab sudi follow..

GreeN AppLE berkata...

dh adat dunia cm tue kot....

tak adil kn..^^

ZWAN SABRI berkata...

GreenApple : Btol tu btol.. memang X adil.. huhu..
apalah dosa and salah orang yang BUROK Rupa macam aku nii. huhuhu..