Pages

Isnin, 13 Disember 2010

I Love You lah, Ana!

Ana yang sweet sangat2..




Ana yang sopan and menawan.. ;)




Ana yang ayu and memukau.. ;)


Adoilaa, aku pown tak taw pasaipa tetiba aku boleyh fall in love plak ngan si Ana Raffali ni.. Nak kata suara dia merdu, takla sangat.. Tapi merdu la jugak, HAHA. Maybe sebab dia selalu buat show kat atas stage dengan baju kurung kowt.. Seriously aku memang minat sangat2 ngan style dia lagu tuu.. Pakai baju kurong, then maen gitar.. Pergh! Hang memang sempoi la Ana ooi, HAHA.



Tadi aku bukak TV3 then ada rancangan konsert Jom Heboh.. Aku pown layan jer la.. Tup tup, Ana Raffali ada jugak perform kat sana.. Aku dah macam histeria tengok dia pakai baju kurong pink ngan gitar kaler coklat dia tuu.. Aku pown jerit2 bagai perempuan meroyan yang kehilangan anak.. Ana, I Love You, Ana I Love You.. Tapi dalam hati jer la.. Nak mampus aku nak jerit bebetol.. Satgi tak pasai2 mak aku ingat aku dah gila, HAHA.



Tapi sumpah Ana Raffali memang sweet sangat2 bila dia perform dengan baju kurong.. Dia nampak sopan sangat2.. Macam perempuan melayu terakhir.. Tak macam artis2 yang laen yang lebih suka berpakain seksi yang jelas berkiblatkan budaya barat.. Tapi Ana Raffali ni laen.. Dia tak kesah pakai baju kurong kalaw buat persembahan.. Walawpon aku taw, memang panas and rimas gila kalaw pakai baju kurong ni..(bajet macam aku penah pakai baju kurung, HAHA) Apa2 pown, Ana Raffali, I Love You, lah..! Will You Marry me? teeeetttttt.. ;)










24 ulasan:

fira berkata...

nih adek lisa surihani ka???nk serupa ja...

Ana Mardia berkata...

malu lah i...hahaha

areteacar berkata...

baru tngok dia nyanyi kat jom heboh tdi. hehe...

ZWAN SABRI berkata...

Fira : Haish! Bukanla.. dia ni kan penyanyi lagu kalaw berpacaran tuu.. ;)

Ana : Ek eh, U kembar ana raffali ek? X dapat ana raffali, ana mardia pown jadilah.. HAHA..

Areteacar : Tula, I pown tengok td.. sweet kan dia.. ;)

Sha Shakina berkata...

hehe. u da anggau ye? hehe.

ZWAN SABRI berkata...

Shakina : A'ah.. Angau sama style Ana Raffali.. ;)

AfiQ berkata...

errkk.. angau da budak ni!!! hahahahaha..

ZWAN SABRI berkata...

Afiq, tula pasai.. tp naseb baek aku angau.. kalaw tungau, sapa nak jawab? HAHA..

nur dhiya' aida berkata...

haha.bebek angau pon =.=

fazye berkata...

dia ada personality tersendiri =) faz minat dia gak ..

ruby zaizi berkata...

mmg pminat setia anna ea..haha

::FAIZ FARISH:: berkata...

mana kau tau panas ni? hm... agak konpius disitu.....

ZWAN SABRI berkata...

nur dhiya' aida : HAHA.. ;)

fazye : Tula.. sebabkan personaliti dia tula bwat kan aku minat kat dia.. ;)

ruby zaizi : Nak kata setia tu xla, tapi boleyhla.. ;)

ZWAN SABRI berkata...

Faiz Farish : Haha, Aku besa pakaila menatang tuu.. tapi aku pakai dalam mimpi jer lah.. HAHA..

apezs shah berkata...

wah ramainya orang komen tu..

berbalik pada topic.. :
Ish2 meroyan ke.. tak baik meroyan .. merbahayakan kesihatan je hehe.. Ana suka kamu juga, habislaa meroyan lagi hehe..=)

ZWAN SABRI berkata...

apezs : Apa? Ana suka kat aku? *pengsan

sHaH berkata...

she's undeniably hot tapi lagu dia kureng skit.. takde yang betol2 top..

ZWAN SABRI berkata...

Shah : I x suka sangat ngan lagu dia cuma I suka style dia nyanyi ngan baju kurong sambil maen gitar.. Sumpah superb beb.. ;)

Aida Fanna berkata...

cantek kalo gadis melayu berbaju kurung..i loike~

ZWAN SABRI berkata...

Aida Fanna : btol tu btol.. nampak ayu jer kan..

h A n Y S berkata...

hahaha..mcm mane ke gayenye ea kalau lelaki meroyan excited tgk muka artis feveret?
mesti lagi kiut kot?hehehehe

ZWAN SABRI berkata...

hAnYS : kiut tu xla sangat, tapi kiut la jugak klaw laki meroyan.. hehe..

arep_lockermonth berkata...

bgus. kawal perasaan anda!

ZWAN SABRI berkata...

Arep : Oriteeeeeeeee.. HAHA