Pages

Khamis, 14 Julai 2011

Trend Tindik Alat Kemaluan

Sorryla guys, gambaq ni terpaksa aku BLURkan memandangkan ramai pembaca blog ni dibawah umur.. ;)



Ayooooo, apa nak jadila dengan masyarakat Malaysia la ni. Sekarang ni difahamkan ramai pulak lelaki yang suka tindik alat kemaluan depa. Kononnya dengan menindikkan alat kemaluan ini boleh memberikan kepuasan luar biasa kepada pasangan depa di samping akan menyerlahkan lagi kegagahan alat kemaluan tersebut. Namun begitu ia masih tidak dapat dibuktikan dengan saintifik lagi.



Tetapi, apa yang pasti, trend tindik alat kemaluan ini ada banyak keburukkannya di mana lelaki yang bertindak menindik alat kemaluan ini akan berhadapan masalah berpanjangan dalam kehidupan. Berdasarkan kajian perubatan, menindik alat kemaluan boleh mendatangkan pelbagai komplikasi. Antaranya ialah boleh menyebabkan jangkitan kuman pada bahagian saluran air kencing, masalah pendarahan yang tidak berhenti dan mampu menimbulkan masalah alahan pada kulit apabila alat hiasan seperti logam itu ditindikkan. Tambahan juga ia juga sebenarnya berupaya menjadi peyebab penyakit hepatitis. Haaa! Skarang still ada bran ka nak tindik2 alat kemaluan? Ahaks!





Psssstttttt : Terima kasih banyak2 kepada Cik Siti Fatimah sebab telah buat entry khas untuk aku di blog beliau iaitu di http://eimah2328.blogspot.com pada 13 Julai 2011.. Thanks Yawww!



68 ulasan:

princessFZ berkata...

pehhh sakit gila kot. bongok betul sape yg tindik kat situ.

luqman zakaria berkata...

mental kot!hahah~

i'm ezza haniza berkata...

ishhhhhhhhhhhh......tak mandul ke ?euwwwwwwwww.........

Asma Ahmad berkata...

ishkk... xda pnykit cri pnykit cm2 lak.

Fezul Fadhley berkata...

eee.. sakit ar.. gila kot... xdak keja len nk buat..

aremieroul berkata...

OMG..hurm..

Anak Ulu Cheka berkata...

tak sanggup den nak anayia adik den gitu

Shuk_ArChie berkata...

Gilo ko apo... perit tu... sakit siot.. Yang dok nikmat2 tak pasal2 sakit.. (=_=")

aiman fanboy k-pop berkata...

plik2lah manusia zaman sekarang kan?camanew yep mentaliti diorang yew?sanggup menzalimi diri sendiri dengan buat bnda2 yg menyakitkan nih...adduuhh...!!!kita plak yg tumpg sakit......perhiasan ???macamlah depa2 yg tindik "ehem2" tuh,telanjang kowt.....rasanya tak!so,pew pekdah diorg buat cam tuh???bnyak keburukan asewnyew....

Ezay Hadry berkata...

tengok dari sini pun dah sakit..apetah orang yang buat tu..tapi konfem lagi sakit di akhirat

shafiqabdshukor berkata...

ad gak org wat ye....
bahaye2...

NadiRah berkata...

erkkkkkk....
auuwwww!!

iekasub berkata...

sakitnyee.. T.T

aku-amin berkata...

erk! so speechless with malaysian yang buat macam tu..sudah gila :) budget nak kiutkan ..haha

Siti Fatimah Fuzz berkata...

euuwwww....cik siti yang tindik telinga pun sampai terkeluar air mata......da la alat kemaluan tuu benda yang sensitip...haish...berani gile org buat cam tuu....

Siti Fatimah Fuzz berkata...

eyh...baru perasan...cik siti kena tag...huhu..thanks tau sebab singgah blog cik siti tuu...

BloomSyaz berkata...

euuu . geli aq . mang ta dew akal org yg tindik2 bndew alah uh . kbanyakan lelaki yg sukew menindik ialah gay . wakakaka .

deebob deebob berkata...

errr... menakotkan

AkU bUdAk pRoGrAmMiNg!! berkata...

sengal...x pikir panjang kot dorg nie...

saiazuan berkata...

tak de kesedaran sivik betul..hahaha

sara zainol berkata...

sgt megerikan ok !

iKhRam berkata...

eii.. memang gile la diorang ni.. usahkan subang pun dah haram,.. inikan pulak kat kemaluan.. tak sakit ker..

kadang2 apa yg kita larang itulah yang diorang buat.. apa nak jadi la kan?

Fathiah Hamim berkata...

auchh auchhh auchhh! diorang bukan reti pk dulu pun, bajet kental ja konon.

p/s: nak tengok gambo nuh! saya atas umur! :D

amna berkata...

nauzubillah..
ni kira cuci mata ke apa pagi2 ni.. aduh.. baru nk g kelas ^^'' huhu

Terbelog berkata...

18sx ki3

hyz berkata...

eeeeeyuuuuuuuu

LeLy shuhada shaari berkata...

aduhhh...sengalnye otot aku bace entry ni...jadi tak le duduk dibuatnye..ape ke bagangnye deme ni..tade koje cri koje..tade sakit bawak penyakit..aje gile..

Afikah Aziz berkata...

errrr sengal nye..ade gak cenggini ye adehhh >_<

nazirah berkata...

perghh menakutkan aih..

nazira berkata...

Hmm.. Mcm2kan dunia sekarang.. Dunia akhir zaman..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

MiaWawa berkata...

haish.. mne blaja ntah..

::FAIZ FARISH:: berkata...

melampau..... kerja bodoh

GreenAppleKu.com berkata...

Datang melawat blogger dari penang. teruja jumpa blogger yg sama negeri..

khairul berkata...

erkkk

Hanis MY berkata...

erkkk scarynya huhu...

iLa VaNiLLa berkata...

yekkk !

i'm ezza haniza berkata...

uiks..cer tgok sini

http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/07/spontaneous-thursday-3.html

vampire's lovex berkata...

gla apa nk tndik kat situ...

kesian partner dorang hahahaha

aDieyZa berkata...

xde keje betul la siapa yg sanggup buat tu.. xfikir ke kesan sampingan lepas buat tu?

taliff berkata...

Itu bukan Trend tu, itu sarkas namanya bro...huhuhuhuhuhu

aLyA_syGS berkata...

ngeri lah... auch!

http://alyasygsanda.blogspot.com/

Edy Fee berkata...

banyak pengomen ko..
haha ramai pompuan semua..
pandai cari topik ho..
kahkahkah

TYNTHA LANA berkata...

Aduh wan, fening, fening, hahahahah.

Tak boleh bayangkan if one of this happen, lebih2 lgi kalau masa tak sesuai - Masalah pendarahan tak berhenti2.. perghhh, menyusahkan hidup. Nak buat apa pon tabuley kalau asyik mengalir je,hahahaha.

Maghfiratul Helma berkata...

Astaghfirullah .
Nauzuillah .

Zeeqa ~ Ajie berkata...

ni namanya dah lama hidup.. maut yg sengaja dicari..

zati embong berkata...

apa motipnya 2?hahaha.sengal!

Scarlett O'Hara berkata...

Alamak Zwan!Akak pun bawah umur jugak!

emy'n berkata...

mybe manusia2 yg wat cmni merasakan sakit tu 1 nikmat yg best kot.. aduhai.. =.=

i am S!L4H.. berkata...

org yg ats umo pon x sggup nk tgok.

err x dpt nk bygkan. ape lah yg best nk ditindik di situ.

ejans berkata...

erkkk nyilu.. haha tu je mampu aku ckp..

nur berkata...

Macam2 ada di Malaysia?...

@in k@tie berkata...

geli seh entry ni..hahahaa

Judiene berkata...

Euwww!
And scary!
Seriously!

pamie berkata...

arghhhh! geli yang amat..sakit tu!

adesss

risa berkata...

wohoooooooooooooooooooo sakit otak le derang neh

mohdikram berkata...

byk pengkomen mcm xbaca abeh entry ni. hahaha!

cik idora berkata...

cm xde krja len..

dyla.munchys berkata...

insane perhaps . ouh memang dunia da akhir zaman .

Cikgu Fikri berkata...

Pergh...
hangat ni beb...
biasa lah tu, trend cam ni utk puaskan nafsu jerk..
huh.........

Liyana Zahim berkata...

Yekkkk nyeee!!! Terkutukla dorg neh wat cmni.. Tak phm tak phm~

amir aizat berkata...

ish2 teruknyer

luqman zakaria berkata...

katne buat nih??muahahahahah~

noname berkata...

errkkk...emnegrikan...baca pun dah ngilu di bahagian tersebut..hahhhaa

Jom follow geng lepak-banyak info menarik di sana

Geng Lepak

Azham Vosovic berkata...

OMG! seram hehehe

Mohammed Faizal berkata...

gile ke aape ni....xde nikmat siot kalau nak main

sha fieza berkata...

euueeeeewwwww!!!!
jiikkk nyewww...
mak aiii.... grrrr

Tanpa Nama berkata...

Dari sumber mana pulak yg bagitau dia gejala tindik kote ni semakin popular kat malaysia,mesti kaki isap kote ni...kita rakyat malaysia sepatutnye jaga nama baik negara kita..bukan menghebah aib selagi ada,menokok tambah crita,memutar belit fakta...nak tanya sikit..apa status warganegara anda?ko berambus cepat kalau pendatang haram!!!

Cik Siti berkata...

fuyooo...tak sakit ka?.aku yang baca "tindik kemaluan" pun dah rasa seram sejuk dah...