Pages

Sabtu, 2 Julai 2011

Kenangan Itu.. Rindulah!

Bertarikh 28 Jun 2011 yang lepas, maka genaplah 3 tahun aku sebagai pelajar diploma di UiTM Kedah dan tamatlah sudah pengajian diploma aku kat sana. Banyak jugaklah memori yang best kat sana. Dalam hidup aku, bagi aku kawan2 aku kat UiTM Kedahla kawan2 yang paling best pernah aku jumpa. Lepas ni mesti aku akan rindu kat depa semua.



Semalam bertarikh 1 Julai 2011 pulak, aku dapat tawaran Ijazah Sarjana Muda Sains Pentadbiran di UiTM Kedah jugak yang bakal bermula pada September ni. Bersyukur jugakla sebab dapat sambung ke peringkat Ijazah selama 2 tahun je tapi pada masa yang sama aku tetap sedih sebab aku dah kehilangan semua kawan2 dan geng2 yang sekepala dengan aku. Geng2 aku semua dapat tawaran melanjutkan ijazah di UiTM Shah Alam and cuma aku and beberapa orang kawan batch aku jer yang dapat tawaran kat UiTM Kedah. Walaupun sedih sebab lepas ni aku dah taktau nak kawan dengan sapa, tapi segala kejadian mesti ada hikmahnya right? Maybe lepas ni aku akan dapat kawan and geng2 yang lebih best kot.. Who knows right? Insyaallah.. Jom layan beberapa gambar aku ngan kawan2 kat UiTM Kedah.. ;)





Ni masa gambar kami semua masa semester 1 iaitu batch Julai 2008.. Semua muka skema jer time ni, HAHA..





Ni pulak gambar semua batch aku iaitu batch Julai 2008 Diploma Pentadbiran Awam kat UiTM Kedah semasa semester 3. Time ni kami semua kena anjurkan Sport Day untuk semua pelajar2 Diploma Pentadbiran Awam UiTM Kedah.





Gambar ni pun time semester 3 jugak. Ni gambar aku dengan kelas A. Aku student dari kelas B tapi time ni aku kena tumpang beberapa subjek kat kelas A.





Ni pulak gambar kelas aku masa semester 4. Time ni kelas kami dah makin sikit orang sebab ramai yang dah keluar untuk jadi nurse and ramai dah pergi ke program penerapan ke Ijazah. Kami je yang still kekal untuk Diploma Pentadbiran Awam..





Ini gambar batch aku time Semester 6 iaitu semester akhir kami semua sebagai pelajar diploma pentadbiran awam.. Sumpah nanti mesti aku rindu ampa semua.. HUHU



28 ulasan:

::FAIZ FARISH:: berkata...

tahniah

Senorita berkata...

heyy, congrates dpt smbung degree..
xpelah, nnti mesti dpt kawan baru lagi..

hehehe ;)

Awan berkata...

Tahniah dpt ke peringkat strosny....aku pn rindu saat tu..walaupun aku tak sampai 3 taun dgn ang...hehe(gmbr part 1 tu sgt skema ok)

::blog anak jawer:: berkata...

gmbar2 kenangan ni selalu nye best time habis study... mmg kalau boleh nk frame lawa2...hehe

-Yok mampir diluk = ”siapa mak ayah saya”...

naz & sya berkata...

hoho..memang kenagan la semua benda tu..

misz farahniza berkata...

huhu..dah 3 taon ye kat uitm kedah..farah baru 3 sem kat uitm melaka..tahniah sebab dapat sambung kat uitm jugakk..UiTM dihatiku..wargghhh..seronoknya....nakikotttt...........=)

iKhRam berkata...

wow.. kalau zwan sabri blaja 3 tahun pun dah sedey.. inikan pula sya ni dok maktab dekat nak lima tahun lebey nie.. huhuhu.. tak tau la mcm mana..

dgn classmate 18 orang tak penah tukar2.. hahaha

tp setiap pertemuan pasti ada perpisahan.. setiap yg bermula pasti ada pengakhirannya.. lalui dgn tabah k?

kenangan yg macam tu jgn dilupakan..

apapun, selamat meneruskan pengajian.. semoga berjaya hingga ke akhir pengajian..

sebagai kawan, saya mendoakan yg terbaek.. amin

Lelaki Ini berkata...

kau buat aku sedeyh!
adeyh2!

saiazuan berkata...

smbung uitm kedah ek.. klu arau perlis leh jmpa :D

kpah k-poh berkata...

selamat maju jaya dalam pelajaran dan kehidupan...

aku-amin berkata...

Tahniah dan tahniah...

Tahniah sebab dah abeh study tok diploma dan tahniah sebab dapat buat Degree :)

sara zainol berkata...

u taniah :) rezeki murah la tu.. terus dpt sambung ijazah.. :) xpa u jgn sedih2..kwn boley dicari.. tp ilmu? sukar sgt.. :)

zizidiazora berkata...

Tahniah kerana tamat session pertama and layak untuk session kedua iaitu peringkat ijazah. Bila buka mukasurat baru dh confirm la semuanya baru termasuk kawan2 yg baru and akhirnya sama balik dengan keadaan asal. Lumrah kehidupan begitulah....

Liyana Zahim berkata...

Tape2.. T boleh trun shah alm jmpe kwn.. Liyana salu je kat shah alm tu.. Marilah kte bjumpe.. Zwan lanje kepci okeh! Herherherh~

DanieL AdiE berkata...

Yup2..rindu sgt zaman belajar..

*mcm dh lame sgt abes study...huhu

Bella Bell berkata...

ok.. sangat rindu kat kawan2 sekolah dulu.. hehehe!!~


errr.. congret ea zwan :)



^^

Asrul "iLham" Sany berkata...

penulis datang melawat, follow n tinggal komen

;D

imaza93 berkata...

wahhh ! seronoknya !! :D
baru first sem kat U ni, (tahun asas)
huhu, belum rasa hidup U lagi :D

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

tahniah kamu .. tak apa , mungkin kawan lepas ni lagi gempak kan :)

amir aizat berkata...

wahhh congrats dpat smbg degree! sye tgh tggu upu ni, lmbt btolla.

Caythrine Amanda berkata...

cogratz.. :)

nurAMALLINA berkata...

Bestnya dah habissss :)

Siti Arfah berkata...

Sama la, buln sept juga smbung degree. btw tahniah dh abes dip. :). Then entri ni mmbuatkan rindu sy pd kwn2 sy kian mnebal. sob3 . Sdey rsenye ble igt kembali kenangan2 bersama . .

khairul berkata...

tahniah..sabaq..belajaq kt mana pon InsyaAllah boleh berjaya

Hayati Hamzah berkata...

skrg tak saba nak grad , tp nanti seriously mesti rindu ! :((

Anum berkata...

tahniah

❤Zaimah Eyma❤ berkata...

kenapa ada kelas A n B???
sory~ sy bru nk msuk bln 11 nie...
hrap leh bntu~

Tanpa Nama berkata...

salam,sya tgh tnggu result spm(2011)..nk survey2 laa bdg ygada...nk tnya untuk diploma pntdbran awm ni bpa thun?subjek2 dlm bdg ni ssh x?pgjran dlm bhsa melayu/english???dbg nie pluang kerjaya luas?