Pages

Jumaat, 15 Julai 2011

Blog Pilihan : Edy Fee

Hari Jumaat muncul lagi, jadi aku akan buat satu entry khas untuk blog yang menjadi pilihan aku. Jika sebelum ini aku sudah buat entry khas tentang blog Faiz Farish, Liyana Zahim, dan Ikhram, maka pada hari ini tibalah pula giliran encek Edy Ferdaus iaitu pemilik kepada blog http://edyfee.blogspot.com.



Edy Ferdaus yang berasal dari Pahang Darul Makmur ini baru berusia 19 tahun dan sedang menuntut di Institut Perguruan Kampus Perlis. Kiranya dia ni bakal bergelar guru la tak lama lagi. Dengaq kata, dia ni still single lagi. So,kepada gadis2 melayu terakhir, what are you waiting for? HAHA.


Awat aku suka dengan blog si Edy ni? Kalau dulu blog dia ni lebih kurang je dengan blog2 yang lain tapi kini dengan konsep baru yang dia buat, itulah yang menyebabkan aku rasa blog dia lain dari yang lain dan itulah jugak punca kenapa blog dia menjadi pilihan aku. Apa yang lain? Haa! Encek Edy Ferdaus kita ni sekarang kalau update blog, dia akan menggunakan bakat melukis yang dia ada untuk melukis kartun2 untuk memberi gambaran yang lebih jelas tentang isu2 yang dia utarakan kat entry dia. Inilah yang membuat aku bukan saja syok baca entry2 kat dalam blog dia tapi pada masa yang sama aku turut jeles dengan bakat yang Allah bagi dekat dia ni. Aku percaya, kalau dia kekalkan konsep ni kat blog dia, confirm satu hari nanti nama Edy Ferdaus akan tersenarai sebaris dengan blogger2 yang terkenal seperti Hanis Zalikha dan Ben Ashaari. Who knows right? Erm, jomlah kita usha sikit si mamat yang bernama Edy Ferdaus ni.













Pssssssttttt : Di kesempatan ini, Aku nak ucapkan bebilion billion jutaan terima kasih kepada Zizidiazora sebab hari2 dia baca blog aku. Encek Zizidiazora ni kata, dia takdak blog dan dia hanya baca 7 blog jer setiap hari. Salah satu daripada 7 blog yang dia baca tu adalah blog aku. Terima kasih ye encek Zizidiazora… Sheharu niiiiiiiyyyyyyyyyyhhhhhhhh!



29 ulasan:

@in k@tie berkata...

confirm ramai view blog mamat atas ni sbb ang..

iekasub berkata...

dye pon student IPG? same la dengan saya. like3 :) tengs yup!dpt kenal member IPG Perlis.huhu

zizidiazora berkata...

Dah usha blog Encek Edy Ferdaus.. hrmm...leh tahan gak. penuh kartun hehehe.....

mak aii..bebilion billion jutaan tuh.. byk sgt tu...camner nk kira tu yek..hehehe...apa pun suka baca blog zwan sebab penuh ngan imformasi... so teruskanlah usaha berblogging semoga bertambah meriah3...... hehehe..

zezolla_atin berkata...

tudiaaa baru keluaq entry baru setelah sekian lama menunggu . lama ka ? ahaha . baru sehari.. cikgu style er..

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

mak aihh . dah macam super dupa model lah .. hahaaa .. mesti dia dah kena booked nih . ngee :)

♥ adlin roshaida ♥ berkata...

comel tgk lukisan dia. interesting (:

GaRy™ berkata...

hahaha...aq pun terpikir nak buat macam ni dulu...tapi....
aq putus asa... hahaha... leceh la... setiap kali nak update, kena lukis lagi... hahaha..
tapi aq tabek beliau, x malas macam aq... huahahahaha...

khairul berkata...

sy punya bila lak ? hehe

iKhRam berkata...

budak maktab sekarang ni.. dahsyat.. hahaha

::FAIZ FARISH:: berkata...

Zizi mmg pengomen setia... tq utk dia

hyz berkata...

jap g terjah blog dak ni..

Aimifiqa berkata...

bestla blog dia. hehe. comel lukisan2 tu. idea yg menarik!

sara zainol berkata...

laa baru 19 tahun? ingtkan da 20 an.. hehe sgt macho ok..

luqman zakaria berkata...

huhu :P ble ang nak wat review blog aku lak ..haha :P

Firq Adechike berkata...

Boleh than jgk mamat ni . blog fir pn ada komik jgk . tp cter ntah pape . haha

NadiRah berkata...

wahhh!!!
bila nak pilih blog itik???
hahaha...
follow dy sekali.. ^^

meh lah dtg gathering tu..
klo sudi...
jadi VIP..
tetamu dr IPTA lain.. ^^

emy'n berkata...

nice :)

Anne Nurain berkata...

katun die comel..
cma mata sy x thn tgk kaler ijau tu..
so, tgk katun je la.. hehehe..

risa berkata...

weeee wittt kim salam eh

mohdikram berkata...

pengkomen ke 20! eh

Afikah Aziz berkata...

eh baru 19? matured di situ hehe,nak g terjah dak ni zupppppp :P

Fathiah Hamim berkata...

hot setafff :P

iksharizan berkata...

turn blog aku weyhh?

iksharizan berkata...

turn blog aku weyhh?

Nurasyiqin berkata...

hi..slm kenal..nice blog..folo skali ah..=D..nt akan ku terjah blog mamat nih..he2

Liyana Zahim berkata...

Waah.. Mtk nombor tepon die ley? Hahahaha~

amir aizat berkata...

terjah

Edy Fee berkata...

salam kenalan kepada semua blog...1st aku nak ucapkan TERIMA KASIH BEBANYAK kepada pemilik blog ni, ZWAN SABRI sebab sudi buat entry khas tuk blog aku..hehe
hurm jasamu dikenag..thanks bro!
kepada rakan2 yang view blog aku or yang komen kat post zwan ni pon aku ucapkan terima kasih sangat sebab bg semangan..insyallah aku akn cuba maintain blog aku....
kalungan aspriaisasi untuk semua !

h A n Y S berkata...

gambar2 owner mcm model.. =D