Pages

Jumaat, 1 Julai 2011

Blog Pilihan : Liyana Zahim

Macam biasa, setiap hari jumaat aku akan paparkan blog yang menjadi pilihan aku. Jika minggu lepas aku sudah paparkan mengenai blog Faiz Farish, dan minggu ini pulak blog yang menjadi pilihan aku untuk dipaparkan ialah blog seorang gadis yang merupakan graduan Universiti Islam Antarabangsa Malaysia iaitu Liyana Zahim.





Liyana Zahim ini merupakan seorang penulis novel dan novel pertamanya telah disiarkan pada May 2010 yang bertajuk “Rindu Tercipta”. Tapi hangpa semua jangan risaula sebab entry2 kat blog dia tak sepanjang novel and tak sepuitis and tak setinggi bahasa novel. Sebab tu aku suka blog dia, Ringkas dan Padat!. Blog dia ni pun agak berbeza la dengan blog2 gurls yang lain sebab blog dia tak seserabut macam blog2 gurls yang lain. Pendek kata tak pening kepala bila masuk blog Liyana Zahim ni. Satu lagi, setiap gambar yang dipostkan ke dalam blog Liyana Zahim ni memang besar, memang puaslah layan gambar2 kat entry blog dia. Lastly, dia ni boleh tahan jugak cantiknyeee.. Tak percaya? Jom usha gambaq2 dia kat bawah.. ;)














19 ulasan:

Bella Bell berkata...

woww.. comelnya blogger ni :)

Asma Ahmad berkata...

weeeewitttt... :p

Eazy Izzuddin berkata...

comel!...
single?
nicelah

zati embong berkata...

waa kagumnya kalau leh bt novel..mesti kuat imaginasi ni.hihi

::FAIZ FARISH:: berkata...

pic no 2 nice

Awan berkata...

owh..selalu gak pegi tp xtau die tulis novel

Fezul Fadhley berkata...

sweet!!

~Saya Buncit~ berkata...

cumil. nak terjah la blog dia.

Liyana Zahim berkata...

Huwaaaa.... Tharunyeee!!!!!! Mekaseh zwan yg ensem.. Oh tme ni lah bru nk puji kan! Hahaha.. Mekaseh promote sy yg sungoh slebet ini.. Heart u lemon2 limau menderin!! Taip ni smbil nanes.. =D

Piah Becok berkata...

oooooo... ni perlu mase free ni baru katam blog die ni...



ei ei... dah lame tak singgah blog zwan kan? ececececccceeeee

zizidiazora berkata...

Penulis rupanya....
baguslah kalau ramai penulis2 muda muncul macam Liyana Zahim...

Scarlett O'Hara berkata...

Bila pulak nak jenguk dan pilih blog kak Scarlett?Tapi kak Scarlett takle comel!

Pak Syahot (sYaHir) berkata...

kena terjah ni...comel banget!haha

ZWAN SABRI berkata...

Bella Bell : Tawu xpa.. comey kann..


Asma Ahmad : ;)


Eazy Izzuddin : Rasanya dah berpunya kowtt.. HUHU

ZWAN SABRI berkata...

Zati Embong : Tula pasai.. tere la dia kan sbb bole bwat novel..


Faiz Farish : Bekenan ka? HAHA


Awan : Tapi skarang da tawu kann? HEHE

ZWAN SABRI berkata...

Fezul Fadhley : Tawu xpa.. ;)


Saya Buncit : Terjah jangan x terjah.. ;)


Liyana Zahim : My Pleasure.. ;)

ZWAN SABRI berkata...

Piah Becok : tula pasai.. HUHU


Zizidiazora : Btol tu btol.. ;)


Scarlet Ohara : Akan tiba masanya nanti.. HAHA


Pak Syahot : Tawu Xpa.. ;)

amir aizat berkata...

okay terjah!

saiazuan berkata...

haha nk comei2 je.. hehe

cool sabtuday gathering with bloggers http://eleventx.blogspot.com/2011/07/blogger-sports-carnival-2011-with.html