Pages

Khamis, 28 Julai 2011

Ini Blog Lucah?

kalau nak view dengan lebih jelas, sila klik gambaq tu okay.. ;)



Nampak tak kat atas tu.. Ada rakan aku post kat wall facebook aku and kata blog aku dah lain daripada dulu.. dah macam blog lucah.. Ek eh, betul ke? Tapi memang aku mengaku pun, aku memang kalau boleh nak post entry yang ala2 sensasi macam akhbar Metro, HAHA.. Tapikan, ampa tak boleh salahkan aku jugak sebab ampa yang gatai nak baca, HAHA.. Yela, bila aku buat entry yang ada sikit2 unsur 18sx, memang ramai gila lah yang mai baca blog aku.. Kalau tak percaya, sebagai contohnya, cuba tengok dekat bahagian entry kegemaran pembaca tu.. Majoriti entry yang jadi kegemaran ialah entry yang ada unsur 18sx kan? kan?



Okay, entry aku kali ni, aku just nak tanya ampa, blog aku ni lucah sangat ka? And ampa suka ke tak apa yang aku bualkan kat dalam blog ni? Aku tak kisah apa2 pun komen2 yang ampa nak bagi.. Nak maki pun takpa.. Janji ikhlas daripada hati ampa naa.. Selamat Mengomen.. ;)




pssssttttt : Thanks banyak2 kat encek Iqbal Hakimi dan encek Syahir sebab ajaq aku buat print screen ni.. HEHE


49 ulasan:

Eazy Izzuddin berkata...

apa2 pun yg hang update
aku bace...
kdg2 berinfo juga entry hang..
thanks ouh hehe
xD

op anaz berkata...

Biasalah tu....
Keep it up bro..:-)

Dhiya Fariza berkata...

takda lucah sgt pun, biasa ja. info baguih lagi banyak kooowt compare to lucah2 ni. keep on writing :)

Ajeerah Fareha berkata...

hahaha. okay je kot. best apa entry2 sini. lg ramai plak tu yg baca 18sx pnya entry :P

miss Fyqa berkata...

hishh. takda lah..jgn pikir bukan2. hehe. tu kan info yg berguna jugak... haha.boleh jugak di buat pengajaran bersama...

.diannorhayati. berkata...

ok,je. best bace :)

Awan berkata...

wow!!! ang kan hot....msti la entri nak hot jugak kan? huhu

dealova hazriza berkata...

x pon..aku suke.. ade gak info! syok!! :)

cucu umie berkata...

yg pntg berinfo..tak kisah pon lucah @pon tidak..kehkeh

PeRmAtA bIrU berkata...

mm.. bagi saya... blog zwan nih x la lucah pon.. tapi banyak info yang best datang dari sini... huhu... kadang2 info yang saya x pernah tahu pon... so teruskan lah ngan cara nih.. huhu.. cuma selalu ternanti2kan entri zwan... walau jarang update tapi kualiti ada.. ....:)
ini geng saya yang baru belajar print screen.. kuang5...huhu

Ezay Hadry berkata...

takde la sangat lucah..tapi ade la sikit2 saja..boleh diterima je..
kadang2 yang taktahu pun boleh tau datang sini..nice info beb

Rizal Murad berkata...

Ala2x lucah xpe tp jgn lucah btol2x..Hakhak..Bnyak info =)

Nor Fadila Rosli berkata...

ops tumpang lalu..lucah?mana2??? hehe..baru nak join site ni..akan datang boleh lah saya komen ye kalau xsedap mata memandg(if lucah) ok..?nway keep on blogging..done follow u..

iekasub berkata...

bukan lucah. tapi topik tu melibatkan something yang macam 18sx kan. yang penting, ur entry banyak info. lucah? tak3..kami open minded.. ;)

iKhRam berkata...

Lucah.. ish3x
kadang2 jer macam sensasi.. ok jer sebab selalaunya pembacanya pun dah 18 thun ke atas..

kadang2 isu2 terpinggir ni memang jarang nak diperkatakan.. kalau tak dicakapkan.. tak diwarwarkan.. kita takkan tau.. jadi pendedahan sebegini adakalany aperlu supaya ada ramai pihak boleh membukamata dan telinga.. sejauh manakah isu-isu berkaitan masyarakat ni berlaku dan berleluassa..

teruskan jer menulis..
ingat pesann saya.. dalam apa yang kita lakukan pasti ramai yang tak suka dan suka

itu lumrah alam k?

am akan selalu menyokong

iKhRam berkata...

Lucah.. ish3x
kadang2 jer macam sensasi.. ok jer sebab selalaunya pembacanya pun dah 18 thun ke atas..

kadang2 isu2 terpinggir ni memang jarang nak diperkatakan.. kalau tak dicakapkan.. tak diwarwarkan.. kita takkan tau.. jadi pendedahan sebegini adakalany aperlu supaya ada ramai pihak boleh membukamata dan telinga.. sejauh manakah isu-isu berkaitan masyarakat ni berlaku dan berleluassa..

teruskan jer menulis..
ingat pesann saya.. dalam apa yang kita lakukan pasti ramai yang tak suka dan suka

itu lumrah alam k?

am akan selalu menyokong

iKhRam berkata...

Lucah.. ish3x
kadang2 jer macam sensasi.. ok jer sebab selalaunya pembacanya pun dah 18 thun ke atas..

kadang2 isu2 terpinggir ni memang jarang nak diperkatakan.. kalau tak dicakapkan.. tak diwarwarkan.. kita takkan tau.. jadi pendedahan sebegini adakalany aperlu supaya ada ramai pihak boleh membukamata dan telinga.. sejauh manakah isu-isu berkaitan masyarakat ni berlaku dan berleluassa..

teruskan jer menulis..
ingat pesann saya.. dalam apa yang kita lakukan pasti ramai yang tak suka dan suka

itu lumrah alam k?

am akan selalu menyokong

iKhRam berkata...

Lucah.. ish3x
kadang2 jer macam sensasi.. ok jer sebab selalaunya pembacanya pun dah 18 thun ke atas..

kadang2 isu2 terpinggir ni memang jarang nak diperkatakan.. kalau tak dicakapkan.. tak diwarwarkan.. kita takkan tau.. jadi pendedahan sebegini adakalany aperlu supaya ada ramai pihak boleh membukamata dan telinga.. sejauh manakah isu-isu berkaitan masyarakat ni berlaku dan berleluassa..

teruskan jer menulis..
ingat pesann saya.. dalam apa yang kita lakukan pasti ramai yang tak suka dan suka

itu lumrah alam k?

am akan selalu menyokong

Afikah Aziz berkata...

ade gk kot ahaks tp xkisah sbb ade je info yg berguna zwan kongsi,ika bace je bile tgk zwan update pe2 pun..keep it up :)

Razman Kamarudin berkata...

relax r der... ahahhaa...

khairul berkata...

18xx yg best baca !

sara zainol berkata...

dude, blog ko lucah ek? haha..[gelak besar] owh dude, baru i tahu.. ad la skit kelucahan tu [pd picture je]
but it up to someone yg nk menilai blog ko cam ne.. i dont mind, asalkan entry ko best.. haha ^^ layannnnzz

ked berkata...

lucah tu ape?saye budak bwah 18..hehe

hyz berkata...

terpulang pada kepala otak masing2 la.. kalo fikir lucah, lucahlah jadinya

Bidasari berkata...

Biasa jek... ayat awk jek yang gempak... hihihihi setuju hyz... kalo kita fikir lucah...lucah laa ia...

::FAIZ FARISH:: berkata...

bulan puasa nanti takleh buat entri lucah2 dah k.. hehehehe

Ariz Abdullah berkata...

KALAU INFORMATIVE..apa salahnya...bukannya lucah mcm2 blog2 seks yang lain...Bukan ada gambar org tgh ehem2 pon kan??? kalu ada..itu lain cirita laa...

h a i z am berkata...

itu dr kaca mata die je, stp org len la jenama kace matenye. ;)

tieha ismail berkata...

hahah itu memang sejak azali manusia memang exited kalo bab 18sx ni..miahaahah

Edy Ramanov berkata...

salam. sudah follow kat sini. jgn lupa singgah ke blog edy ya. tq

nurAMALLINA berkata...

keep it up la zwan, lantak orang nak kata apa. hahaha

Khairol Ikhwan berkata...

ye ker?...

tang mana yg porno nyer?.. semua berinformasi.. teruskan usaha :)

♥ adlin roshaida ♥ berkata...

aku mengaku memang semua lucah2. haha tp lucah2 pun info. sekrang orang salah gunakan benda ni. tp lu kasi info. terbaikk :)

Fathiah Hamim berkata...

tak lucah pun? censored je. =P

luqman zakaria berkata...

yeke..entah la..aku rase ok je!!

amni azmira berkata...

blog lain rasenya lagi lucah kot..tape larh its sokey la..

qAseH rAihAN berkata...

mana ada lucah lahh ! biasa je . cuma gambar nak hot je lebih .

Asma Ahmad berkata...

hahaha... lucah??
biasa ja pn..

ZaNa aDieyZa berkata...

akk ok jer.. rasanya x delah lucah sgt pun blog ni..

cik wanie Lovela (CWL) berkata...

cantik blog dia

Syahir Ramli berkata...

ak mcm knl je sape yg post tu....hahaha..ok jela zwan blog ang ni...bknnye lucah mne pon...byk info kot blog ang ni...

p/s:ak tgk ade nme ak la..hihihi..skit pny hal la psl screenshot tu... :)

dott berkata...

awat hang buat lucah2 ? tapi , cek suka :D

cik tikah berkata...

btol2.. entry yg hot2 bru pmbaca nk dtg :)

amna berkata...

mana ada lucah. tengok, baca biasa aje..

zizidiazora berkata...

Penuh imformasi dan tak nampak pun kelucahannya. nampaknya orang itu tak pandai menilai yang mana dikatakan lucah yang mana tidak sebab tidak ada satupun bahasa yang digunakan oleh zwan mengandungi perkataan lucah begitu juga dengan gambar. kalau adapun dah diblurkan bagi menjaga sensitiviti umum. Tapi itu juga tidak dianggap lucah.

so zwan...teruskan sebab that is your blog.

Nurhafizah Mohd Noor berkata...

U post , I baca . depend la lucah ke info ke , share ke ..
HEHE

akoo pae berkata...

huhu xde la lucah kot..cume ko punye entri banyak senserd *mcm mane tah eje* ~~
huhu
gmba2 pon byk mjolok mate.kut.
hehe
pndapat akoo jep.
=)

amir aizat berkata...

informasi sgt subjektif utk semua org, xkan nak limitkan pembace pulak kan.

Hidayah Che Awang berkata...

xde la lucah sgt kot....agipom bukan u ltak piccer yg bukan2 segala tu haa..kn?