Pages

Jumaat, 22 Julai 2011

Blog Pilihan : Daniel Adie

Hari ni hari jumaat ek? Okay, cuba teka, blog siapa yang jadi blog pilihan aku untuk hari ni? Ececececeh, buat2 tanya pulak aku ni, walhal sudah terang lagi bersuluh kat tajuk entry dah tercatit nama blog tu, HAHA. Yeah, blog Daniel Adie. Blog yang semakin femes dari hari ke hari. Jom usha sikit header dia..




Daniel Adie ni kalau aku tak perkenalkan diri dan blog dia ni pun, aku rasa ramai yang dah kenai kan? Kan? Tuan empunya blog yang bernama Daniel Adie ni berasal daripada Melaka dan merupakan bekas pelajar UiTM Bandaraya, Melaka. Encek Daniel Adie kita la ni bertugas sebagai guru di sebuah sekolah menengah di Melaka jugak. Apa yang best sangat blog dia? Mestila blog dia menarik dan best, kalau tak, blog dia tak masuk la dalam majalah REMAJA dengan INTREND. Ampa mampu ka masuk 2 majalah sekali gus untuk tahun 2011 ni? HAHA. Walaupun blog Daniel Adie ni lebih menceritakan tentang personal life diri dia sendiri, tapi memang tak bosanlah bila baca sebab Daniel Adie ni serba boleh. Jadi bila baca blog dia, rasa jeles yang amat sangat dengan bakat2 yang dia ada. Dia pandai masak, dia pandai main bowling, dia pandai bergaya, dia pandai mengajar, dia pandai buat hantaran, and dia pandai macam2 lagilah. Lagi satu, sesibuk mana pun Daniel Adie ni, dia tak pernah miss untuk update blog. Jom kita usha sikit beberapa gambaq encek Daniel Adie ni.












Pssssstttttttt: Kepada blogger2 yang dok tanya bila nak buat entry khas untuk blog depa pulak, sabaqlah ye, hari jumaat hanya ada sehari je seminggu. Takpa2, minggu depan kan ada hari jumaat lagi. Maybe next week giliran blog ampa pulak ka? Kan? Kan? Btw, Aku nak ucapkan jutaan terima kasih kat Farhana Azwa sebab ada buat entry khas untuk aku pada 16 Julai lalu. Sorry ye Cik Farhana Azwa sebab semalam baru aku perasan entry tu.. Terima kasih sangat2… Sheharu niiiiiiiiiiiyyyyyyyyyhhhhhhhhhh..!



23 ulasan:

sara zainol berkata...

perghh, lawa header dia.. haha.. orgnye pon boley tahan..

Afikah Aziz berkata...

eh xknl la plak hehe..ok nak g terjah :p

::FAIZ FARISH:: berkata...

aku sememangnya kalah sama Adie

hyz berkata...

kenai.. da skodeng belok dia pn... hehe

.: Mr Aril :. berkata...

da macam model da bro!:)

ZaNa aDieyZa berkata...

ex students uitm kampus bandaraya melaka? mcm pernah nmpk tp x sure la pulak.. hihihi.. rupanya 1 universiti dgn akk cuma akk x tau la dia ambik course apa kan..

thanks sbb kenalkan blog yg best2!!

vampire and his lady berkata...

daniel adie sangat femes. haha.

nunui Joe berkata...

Err tak kenal pulak dia ni. haha. Btw dah tukar header ya zwan? hehehe

Tanpa Nama berkata...

meh aq nk nyibuk jgk...mantap la pndai ko pilih eh ;)

Aimifiqa berkata...

waa. smart la header as tuan punya blog. hehe. dah mcm model dah gaya ni dia. hehe

Fathiah Hamim berkata...

hot setaf lagi laa

miss Fyqa berkata...

ye laa. adie mmg berbakat. :))

zizidiazora berkata...

I of the 7 bloggs I follow until now...

and dh kenal dh pun hati budinye... giliran seterusnya ZWAN SABRI.....

Lelaki Ini berkata...

header dia lawa gila..lama dh aku tak usha blog dia

Faraa Eiman's berkata...

ohhh , tao2 , haha , not bad la blog dia (:

FarHANa aZwA berkata...

tenkiyu hehehe~~

DanieL AdiE berkata...

1st n foremost, maaf sgt baru tau entry nie...

2nd, THANK YOU SO MUCH! I really do appreciate this entry..

3rd, Aduh...pujian tu tinggi sangat la..tak layak untuk adie nie...

bdw, sgt terharu dgn entry nie..thanx so much.,.

Liyana Zahim berkata...

Wah seksi la abam ni.. Herherher~

nida husna berkata...

waaa. ensem r. hahaha

iKhRam berkata...

hahaha..
bila ada segmen review mcm ni.. rasa cam bersemangat pulak kan.. hahhaa

apapun blog mr sorang ni mmg best..
yg paling best, dia mmg minat dato siti.. mak iti kiter.. hahaha\

Ezay Hadry berkata...

teerjah sekarang..hehe memang ritu de trbace dalam mag Remaja..best2 masuk mag

MAISHARAH berkata...

sy suka daniel adie hahahaha....
:P

p/s: rindu merbuk lah..:P

MAISHARAH berkata...

sy suka daniel adie hahahaha....
:P

p/s: rindu merbuk lah..:P