Pages

Sabtu, 30 Julai 2011

Happy Birthday Mama

Sempena hari sabtu yang berbahagia ni, aku nak buat entry khas kat mama aku sebab hari ni merupakan hari ulangtahun kelahiran mama aku.. ;)




Kepada Mama terchinta iaitu Puan Zuraidah Binti Haji Mohammed Zain, Selamat Menyambut Ulangtahun Kelahiran yang ke-50 tahun. Semoga Mama dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki yang halal, sukses dalam apa jua yang mama buat, dan ceria selalu..
Terima Kasih Mama sebab telah menjadi Mama Hazwan yang paling hebat dan paling terbaik sepanjang 21 tahun Zwan hidup kat muka bumi nii.. Cayang Mama sangat2.. Muah! Muah! Muah! ;)



pssssttttt : Mama, Sorry, Birthday kali ni takdak hadiah sebab tanaman anggur Zwan tak berbuahla pulak bulan ni, HEHE.. :p



34 ulasan:

::FAIZ FARISH:: berkata...

happy bday utk dia... n slamat berpuasa

amna berkata...

HAPPY BIRTHDAY to Mama Zwan ^^
semoga sukses selalu ^^ amin..

p/s:sebaya rupanya kita :P

cucu umie berkata...

happy birthday to your mama.hehe may Alah bless your mom..

.::nany dingding::. berkata...

happy birthday mama. hehe :P

nuna eiya berkata...

abg zwan !! happy beday 2 her,,hehe..*bile anggur 2 nak berbuah ? ahaha

miss Fyqa berkata...

Happy Birthday Aunty..semoga dirahmati Allah..dan dipanjangkan umur.. :)

vlog semperna ramadhan

Aimifiqa berkata...

hepi birthday mama. eh silap. mama zwan. Mge bahagia dunia dan akhirat ye aunty. Murah rezeki selalu kehendakNya. hihi :)

Eddy Dce berkata...

nak ucap selamat hari jadi jugak...Semoga panjang umur dan murah rezeki....

zwan, ko belikan je la kek pengganti hadiah... :)

ked berkata...

happy besday utk mama zwan..btw, 50 dah ke? nampak mude je lagi..ala2 40 an gittew..hehe

Mohd Khairi Khadzir berkata...

happy birthday tuk mama zwan (^___^)

Miss Are-In Rafaaeell berkata...

eppy besday untuk mama kamuu.. mak sy pown lahir julai jugak! :D

pudenz berkata...

hepy befday mama zwan...
hoho..
^^

Cik Tetra berkata...

happy birthday to your mama..btw muke mama awk,,mcm muke lecturer sy la.. :)

Siti Nurazlinda berkata...

wahh ~ anak yang soleh lah . Happy birthday to you mama ya . May ALLAH bless her . :)

nurAMALLINA berkata...

happy birthday mama :)

s u a r a h e a R t y berkata...

Waa. . .bday mama dia sama ngan bday my hero yang ke 10 tahun la. . .happy bday to ur mom. . . :)

syafiqakarim berkata...

yeay! happy birthday to mama zwan.
semoga panjang umur ;)

xpa xpa.bila nggur dah berbuah byk,
belikan macam2 noh ;p

zizidiazora berkata...

Happy Birthday buat mama Zwan semoga Allah panjangkan umurnya dan setiap usaha diberkati olehNya Insyaallah.

Rupanya Zwan memiliki wajah yang seiras mamanya.

Harap lapas ni Zwan kena tambah baja kat pokok anggur tu agar berbuat lebat hehehe.......

(sorry..out station dan kerja banyak sebab tu dah lama tak jengok blog zwan)

Fathiah Hamim berkata...

wahh tu kek ke? fuyoo.

happy birthday mama zwan! =D

Nurhafizah Mohd Noor berkata...

sabtu mmg bhagia sbb cuti . tp boring dehh !

btw , happy befday to ur mom .
tingat my mom yg tengah otw balek dr sungai petani . =p

Afikah Aziz berkata...

hepi besday mama...errr mama zwan hehe


pos kek kt ika ckt ngeee :p

sara zainol berkata...

to mama zwan, selamat menyambut ulang tahun kelahiran yg ke 50.. ^^
Sara doakan semoga mama zwan sentiasa sihat, dan dimurahkan rezeki dan cepat cepay la dpt cucu.. heeee ^^

cik idora berkata...

happy birthday utk mama awk..hehe

♥ adlin roshaida ♥ berkata...

happy birthday aunty zuraidah :) may ALLAH bless you :)

Aishah Amira berkata...

happy birthday juga ^^"
jeles la, kite dah tade mama macam dia tu huhu...

TYNTHA LANA berkata...

Tanaman anggur tak berbuah??Apakah?? menganggur ke zwan?hik3

~~ zwan,tayang tak entry ni kat ur mama?? ni pun boleh bt sbg hadiah apa :). Anyway..happy birthday to ur mother..jadi anak yg baik ok,ceh,cam aku baik ngat,hahahaha

Novelgurl berkata...

Happy birthday utk mama awk k ^^

Caythrine Amanda berkata...

beznye masih ada mama..wish pd mama u, semoga panjang umur...
hargai n sayangi mama selagi ia ada..

iekasub berkata...

happy birthday to mama hazwan! may God bless her always and bahagia dunia akhirat.amin.. :)

Lea IsNaw! berkata...

hapi besday mama zwan =)

~..Lesung Batu..~ berkata...

hepi belated besday to ur mum!~ =)

iKhRam berkata...

hepi besday utk mama en azwan sabri ni..

muka manis sama macam en zwansabri kite nie.. hehehe

ARAYANA berkata...

happt buffday makcik.
kirim salam kat mak ye :P

amir aizat berkata...

HB to mama