Pages

Rabu, 31 Ogos 2011

Malu Dapat Duit Raya



Alamak! Macam pelik je kan.. Orang kalau dapat duit raya, bukan main excited lagi tapi aku malu pulak. Raya kali ni, ramai pulak yang bagi duit raya kat aku.. walaupun aku tolak tapi depa paksa jugak aku untuk ambil. Sebelum ni memang aku ambil je kalau orang bagi duit raya tapi kali ni taktaula pasaipa rasa macam malu pulak nak ambil duit raya. Maybe sebab umur aku dah 21 tahun kot. Ataupun mungkin jugak disebabkan umur aku yang dah 21 tahun ni membuatkan aku rasa malu kalau dapat duit raya yang hanya RM2, RM3, RM5 and RM10.. Maybe kalau dapat RM ratos2 baru aku tak malu kot, HEHE.. Gegurau je ye tapi kalau betul pun apa salahnya kan? Kan? HAHA..


Okaylah, di kesempatan hari yang mulia ni, aku nak ucapkan kepada seluruh pengunjung dan pembaca di MySuaraBlog, SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, Maaf Zahir Dan.. Batin ada ke? HAHA





Satu2 nya kad raya yang aku dapat tahun ni.. Terima Kasih banyak2 kepada Cik Nurul Anisah yang chantek.. I sheharu niiiiyyyyyhhhhhhh dapat kad raya daripada You, HAHA..




46 ulasan:

sha fieza berkata...

wahhhhhhhhhhh best nyer...hehehheehehhe

sha fieza berkata...

wahhhhhhh best nyer...

amier_fekhry berkata...

bestnya dapat duit raya lg. aku dah lm x dpt. kn bg dah skrg ni hehehe....

nuna eiya berkata...

haha..akaq nuna yg da keje pon dpt..oke lettew..selagi belom kawen abg zwan lyk dpt duet raye,,muahaha XD

DanieL AdiE berkata...

wah,,still dpt duit raya ek?best la..

syrupmasin berkata...

ecece..malu..tampaq sat g :D

syazwiena khan berkata...

serius terharu kot dapat kad raya besh kot . tmbaan satu di only one !

Azham Vosovic berkata...

Tahun ni dpt Rm 60 je huhuhu

Cik Suheela berkata...

xyah memalu..me, dah 20+++++ (opss umur rahsia :P) tapi dapat duit raya, selamba kodok je kifkifkif ;p

Saiazuan berkata...

salam aidilfitri :D

Miss Nana Farhana berkata...

zwan kalau xnak duit raya tu bagi nana je lah...huhu

Fathiah Hamim berkata...

satu-satunya manusia yang saya kenal, malu dapat duet raya. =P

alif haris berkata...

hehe loaded la ko raya ni ye bro :D

Anif Abdullah| AA berkata...

lamu tapi mahu,

hahaha..
cantik kad raya! :)

NUR AYNIE berkata...

wahhh kad raya,,,,aynie xdpt kad raya lgsung tahun nie hihiihi duit raya dpt laa hihiih

jehanfrhin berkata...

wait2.. pasai pa kami x dapat duit raya pon taun nih?? wee~

happy merdeka raya!! ^_^

Nur Ayuni berkata...

zwan...ayu dapat juga..jom tgk sape lagi byk duit raya dpt nak??wahahah..:P

Dhiya Fariza berkata...

i only got one angpau. rm5 :( sedih gila. wait for my kad raya cause u won :)

MAISHARAH berkata...

wah..dpt kad raye dari aweks ke hheeee...same la zwan kekadang segan gak nk amek hahaa..tp dah orng bagi..amek je kan..!!

selamat harie raye zwan..maaf lmbat wish..raye sebulan kan...:P

p/s: humm dah nk masuk u lah!!

Mohammed Faizal berkata...

hang tak nak bak sini bagi kat cek...aku suke je kalau orang hulur-hulur ni...

lella lala walaa berkata...

untongg laa dapat duit raye.. nak jugak.. muahahaha :)

happy merdeka raya! :D

zana berkata...

tak pa tak yah nak malu2 segan2.. org yg nak bagi kita tak mintak pun... hehe rezeki jgn dtolak ye tak?? =P

zana berkata...

tak pa tak yah nak malu2 segan2.. org yg nak bagi kita tak mintak pun... hehe rezeki jgn dtolak ye tak?? =P

amna berkata...

okay la umur2 mcm ni dapat duit raya lagi :)
family kami, selagi tak KERJA n pegang duit sendiri, masih LAYAK dapat duit raya.. malah makin bertambah klau dh besar kekeke

cucu umie berkata...

hehe..ayie pon malu2 gak bt sedre semua paksa..ambik shjelah.. simpan

lynda salim berkata...

seringgit dua pun rezeki raya . kihkihkiihkihkih

Edy Fee berkata...

wow ko masih dpt wit YE..JELEZ///CUKAI SIKIT

iKhRam berkata...

orang berbudi kita berbahasa
orang berbudi kita merasa

hahaha..
kalau saya mr zwan
orang bagi, cepat2 saya simpan
hahahaha

Aimifiqa berkata...

best pe dpt duit raya. hihi. tapi segan juga. dah besar katekan

-ytazzi- berkata...

ambik je....nnt dh smp turn kna bg duit rya...mnyesal plak..hak3

FarHANa aZwA berkata...

haha.....ambik je utk bli topapppp....hahaha

zizidiazora berkata...

Wah...patutlah bersemangat nak duit raya rupa2nye tahun ni tahun mengumpul duit raya ye....nk duit raya? meh salam dulu....

Phat berkata...

untung la dpt duit raya..bro nye zaman dah berlalu..skng ni bg duit raya la plak..selamat hari raya

http://phatthegreat.blogspot.com/2011/09/raya-pertama-2011.html

iekasub berkata...

kenapa saya tak malu pon dapat duit raya? haha :p

selamat hari raya maaf zahir batin :)

nulhazwany abdul malik berkata...

tak malu pun. nak duit raya. hehe

lagi best kot ^^

merahitujambu berkata...

kenapa nk malu..sonok apa

akoo pae berkata...

haha tak payah nak malu2.rezki jgn dtolak.=)

zati embong berkata...

jat yg dah kerja ni pn dapat duit raya tau.lagi pelik.haha

zwan, Salam aidilfitri. Maaf zahir batin..

Gimi berkata...

Selamat Hari Raya Zwan!

macam ku kata berkata...

orang dh bag..hambik jer..hehehehe..selagi boleh ambik..ambik jer..;-)

macam ku kata berkata...

orang dh bag..hambik jer..hehehehe..selagi boleh ambik..ambik jer..;-)

Cik tikah berkata...

nape nak malu dapat duit raya? :P

Ask berkata...

Aik?? Pelik.. Klu aku dapat duit raya, aku adalah orang2 yang tak tahu malu.. haha~ rezeki 2.. Len lah klu dah kerja.. Aku pun malu klu dapat duit raya.. Tapi dalam hati, pau jak.. haha~

Selamat Hari Raya wan..
Maaf Zahir dan Batin :))

nunui Joe berkata...

Saya xdapat langsung kad raya. DUit raya ada jgak laa. hehehe. BTW selamat hari raya zwan sabri :), minta maaf zahir batin naa :D

Liyana Zahim berkata...

21 msh muda.. Dun wury.. Nnti da smpai 23-25 akn rase muda balik.. So jgn malu2.. Rzeki jgn dtolak.. Hehehe~

fara uya berkata...

haha.. macam aku la, malu dapat duit raya.. pelik betul kan..