Pages

Jumaat, 12 Ogos 2011

Bible Di Link Blog Anda




Rakan aku iaitu Hazrul Ishak ada bagi tau kat aku baru2 ini di laman sosial facebook mengenai kewujudan kitab bible di blog kita. Kalau ampa tak percaya, ampa cuba taip link blog ampa contohnya, http://mysuarablog.blogspot.com tapi ampa kena buang S dekat blogspot tu. Contohnya macam ni, http://mysuarablog.blogpot.com dan cuba ampa tengok hasilnya.



Dah buat? Kalau belum, silalah buat sekarang dan tengok hasilnya. Masa aku buat ni, memang aku terkejut sebab aku betul2 tak sangka dengan hanya buang S dekat blogspot tu, automatik dia connect terus ke Bible. Nampak sangat orang2 Nasrani dan Yahudi ni cuba untuk memesongkan akidah kita semua.. Jadi, berhati-hatilah kepada seluruh umat Islam agar akidah kita tidak terpesong dengan anasir2 jahat ni. Salam 12 Ramadhan..




55 ulasan:

Panggil aku Han berkata...

dh lama tau :D sebelum ade blog lg..
cuma tak share di blog....tak patut betul han ni patut dari awal dh share..

PeRmAtA bIrU berkata...

saya pon baru tau tadi zwan... huhuhu.. itulah kelicikan mereka.. haish!!

jehanfrhin berkata...

betol la.. dh try.. ish3.. smpai camni skali depa nak jatuhkan islam.. huhu

miss Fyqa berkata...

Hish2. macam2 yer..
zmn skg sume kena berhati2...

sara zainol berkata...

haishh.. mcm2 la.. pernah tahu.. tp wat xkisah.. umm yg penting jgn terpesong.. ttpkn iman anda..

~sinngah blog sara, anda enrty khas utk u~

zizidiazora berkata...

Wah macam2 tektik si yahudi ni cipta tau...maknanya kalu kita tersilap taip automatik akan connect ke bible dan secara tak langsung kita akan baca bible tu..hebat sungguh dorangkan...

-ytazzi- berkata...

huishhh...ada sgguh...tkjut gila...agk kuang hajaq gk la......

Izzaty Ishak berkata...

Pergh rupanya agenda mereka ni memang dah berkurun lamanya nak menyesatkan umat Islam :O

lilypelangi berkata...

hebad kan mereka ? aku pon taw tadi . ada blogger laen bg taw

Rizal Murad berkata...

Banyaknye helahh depa...Hmmmm..

cik idora berkata...

btol 2.. ktew pon dh tgk ni.. mcm2 zmn skang ni.. kte kne hty2 dgn dunia siber...

Ainur Yun Hee berkata...

ishh tkotnyer.. kena lbeyh hati2 ni.. btw, thnx share info ni..

~~Ticer Wann~~ berkata...

dah buat jugak..ishhh xsangka la

NadiRah berkata...

yg ni..
dah lame nad tau..tahun lepas lg..
tu yg nak tukar DOT com tu..
tp smpai skang x tukar2... huk3

nazalya berkata...

mcm2 cara diorang ni.. huhu.. pape pown, kita kenala pandai menilai.. tepuk dada, tanya iman..

Cik Gee berkata...

akhir zaman...

Abdul Farique berkata...

alamak . aku tak tau langsung tentang ni . thanks sharing bro . kalau hang tak sebar aku pun lagi tak tau //

Tokan berkata...

Mereka menggunakan segala ruang yang ada untuk agama mereka....kita?

alif haris berkata...

thanks sharing bro .. :)
kat fesbuk pn tgh kecoh bnde ni ..
bahaya btul ..

iKhRam berkata...

oo ye ker.. nak try jugak la..
seram la pulak nak bukak..

iKhRam berkata...

yup, dah try.. memang mcm2 cara mereka nak hancurkan agama kita..

Ezzad Edzral berkata...

taw da..
memang xpatut la..
mcm2 cre dorg nk jatuhkan islam ...

Bigdaddyz berkata...

itu kebijaksanaan mereka yg kita harus ketahui...

pamie berkata...

memang dah lama dah ni..kalau salah taip blogspot tu, contoh macam ni..

http://mysuarablog.blogpsot.com

instead of blogspot, tertaip blogPSOT..pun akan direct ke web bible tu..

Sufisky Lass berkata...

mereka memang KEJI ! -_-

ekmal berkata...

blogger utk bibble..blogpot..mcm2 yahudi laknat ni..
btw aku dh letak blog ang kt bloglist aku, sbb ang slalu dtg blog aku + comment..hehe

iLa VaNiLLa berkata...

dah buat.. jom lar reramai pakai domain..

zwan, ila dah dapat setelkan prob semalam.. :)
http://vanillasynus.blogspot.com/2011/08/ila-dah-dapat-buat-cm-gitu-dah-wey.html

aqmalazmi berkata...

weyyy cam ne nie?tak bape faham lah...aku kene pegi dekat link hang yg tade s tu kew baru boleh tengok?

Ezay Hadry berkata...

hah?? asal tak dapat ni..server not pound la pulakk

Edy Fee berkata...

mlampau tul la..tatau nak ckap ape diorang ni...bunuh je klau dpt

firohar berkata...

macam2 jer benda yg mereka buat ni..semoga kita d berikn kekuatan agar tak terpesong dr landasan yg spatutnya..amin

Anum berkata...

betul2 saya dah try

::FAIZ FARISH:: berkata...

aku baru tau smalam kat fb,. hm

Afikah Aziz berkata...

ika pun baru tau dan mmg terkejut sgt >_<

Piah Becok berkata...

nampak nooo tinggal lama internet & blog ni sampai banyak sangat benda terlepas info. kijam laaaa diorang

amir aizat berkata...

tq share! baru tahu jugak!

Edy Ramanov berkata...

wah, baru tahu ni. astagfirullah, macam-macam cara dakyah2 orang yahudi dan nasrani nak hancur umat Islam.

AIEN NOT ALIEN berkata...

tq share..

sekarang ni macam-macam laaa...

dunia...duniaaa....

Phat berkata...

so jgn la sesekali terlupa untuk letak huruf s tu...

nazirah berkata...

psl yg ni naz da taw lame da zwan tapi isu tu baru hangat di kalangan blogger skrg kan.. tp takpela bia ramai yg taw.

noname berkata...

saya dah try tapi tak jadi apa pun...huhuhu

Idah berkata...

SL pun tau semalam...kwn ofis yg cakap....menakutkan betul...jadi hati2 dijalanraya k...

cucu umie berkata...

ayie ad thu pasal bbda ini..

shafmechy berkata...

tu la..slalu org yg tinggal link kt shoutbox, slalu tertinggal S, so bila klik terus direct ke situ..tp xtau lak bible..

Miss Nana Farhana berkata...

xde pon zwan...

khairul berkata...

haram jadah puak2 nie !

mohdikram berkata...

zwan, mcm mane plak yahudi boleh komplot dgn kristian plak ni?
hahaha. yahudi dan kristian kalo ikot sejarah mereka adalah musuh ketat. bila sang yahudi menyalid si jesus (bukan nabi isa)

haha!

tapi, peringatan bila tgok yahudi co-operate dgn kristian, umat islam perlu berjaga.

zionist dan yahudi ortodox berbeza tao.

Nur Ayuni berkata...

berjaga2 la kita. mcam2 hal untuk memesongkan akidah.

aiman fanboy k-pop berkata...

astagha.....macam2 usaha yahudi nak pesongkan org islam.,..addooii...

Cik tikah berkata...

uishh.. dahsyatlah...

miemie rara berkata...

kita dah buat tapi tak jadi pun! hee, macam2 skrg ni kan?

akoo pae berkata...

isk2..
moge Allah teguhkan hati kite supaye tak tpesong.

Awan berkata...

asal aku xley wat ni?

~SaL IjOu~ berkata...

deorang mmg x penah kering idea dgn agenda tersembunyi~

Maicher berkata...

erk. betol la.
ish, macam macam cara dorang buat untuk sebar "dakwah".

semoga Allah selalu menjaga kita.
amin.