Pages

Rabu, 10 Ogos 2011

Friend Page di Facebook




Entry untuk hari ni, aku just nak bagi tau kat ampa semua tentang kewujudan page My Suara Blog di Facebook dalam beberapa jam je tadi. Aku wujudkan page My Suara Blog di facebook memandangkan ramai yang suruh aku buat macam tu. Kalau ikutkan hati, memang aku tak nak buat sebab blog aku hanyalah blog picisan saja tapi bila difikirkan balik, banyak jugak faedah kalau buat page kat facebook ni. Jadi dengan bimbingan blogger Fezul Fadhley, maka tercetuslah page untuk My Suara Blog.



Actually, di page My Suara Blog ni aku akan publish entry2 yang aku update kat sana. Selain tu, ampa juga boleh komen, kritik atau apa saja pasai blog aku kat sana. Dan lagi satu, aku memang tak kisah kalau ampa nak turut publish entry2 yang ampa update kat dalam page tu. Bahkan ampa memang digalakkan untuk buat macam tu. Jadi kepada yang sudi, anda bolehlah LIKE page My Suara Blog di facebook. Terima Kasih kepada yang sudi LIKE. Salam 10 Ramadhan.. ;)



48 ulasan:

Fezul Fadhley berkata...

Rasa terharu ... (walaupun dah d mention kat FB).. hehex.. tQ!

Dhiya Fariza berkata...

will do zwan!:)

Wan Ahmad Izudean berkata...

haha..tahniah.sudah ada page sendiri.

::FAIZ FARISH:: berkata...

bangga si Fezul..

Awan berkata...

kalau aku nak buat bole x? yg like msti ko ngn saleh je...wakakaka

izfanora berkata...

wah, siap dah ada page sendiri.. caya lah.. mkin maju dh dia nie.. :)

izfanora berkata...

wah, siap dah ada page sendiri.. caya lah.. mkin maju dh dia nie.. :)

khairul berkata...

maju setapak lagi ni..kipidap !

sara zainol berkata...

takziah zwan.. oppss.. tersasul lakk.. taniah zwan :) nt sara like ek.. owh bley le kasi tau kat kwn sara yg smlm tu.. haha soh dia like :)

~~Ticer Wann~~ berkata...

wahh best! t ticer LIKE okeh?

Zulqarnain Musa berkata...

wah!!!maju2 kena like ni...

miss Fyqa berkata...

dah like..

Anum berkata...

tahniah dik

Nur Hamizzah berkata...

dah like... :)

akoo pae berkata...

same-same
=)

Ezzad Edzral berkata...

ouh idea fezul ye..huhu
anyway..nice ..tmbh glamour la zwan lpas ni...

Afikah Aziz berkata...

tahniah zwan,nnt ika like ye :)

Phat berkata...

tahniah ye..ade fan page...phat like terus...jgn lupa like fan page 'phat corner ' jugak ye..

http://phatthegreat.blogspot.com/2011/08/ww-wordless-wednesday-8.html

zizidiazora berkata...

Hmmmm...bagoih2..semakin bertambah advance blog hang ni nok.. sebenaqnya cara lagu tu jugak boleh menyenangkan kawan2 yang len. Tahniah zwan..

Amin berkata...

dah LIKE dah :) haha

bedpet berkata...

woot woot. dah ada page sendiri. cayalah! :D

ked berkata...

dah like jugakk.. :)

ZaNa aDieyZa berkata...

nnti akk like yer dik.. keep blogging ok!!

Edy Fee berkata...

bertambah maju la ang.hehehe siap ade fanpage agy..bertambah la follwer.hehe

Fathiah Hamim berkata...

fewittt abang retisss nak otogeraff =P

Si MaTa BulAT berkata...

hyep2. tahniah dah ade page sendiri rupanya. kejap lagi i like. :)

iKhRam berkata...

wah .. kene tgok nie..

nuruhuda_329 berkata...

encik zwan sila like page saya jugak boley? hahahha tetibe pakse :P

Mohammed Faizal berkata...

alhamdulilah...maju selangkah ke hadapan...

♥ adlin roshaida ♥ berkata...

dah like and dah komen :) go zwan go ! :D

Liyana Zahim berkata...

Baiknya zwan bg org promote blog kt fb.. Huhuhu~

Cerita Cipaa berkata...

dah tekan button LIKE . :D

Lea IsNaw! berkata...

ok, japg nak LIKE

pudenz berkata...

yeah..nice bro..
done.. ^_^

PeRmAtA bIrU berkata...

huhu.. blog nih bukan blog picisan la.. blog nih sebenarnya blog yang best!!! hahahaah... blog informasi terkini.. keh2.. dah like dah zwan..:)

Nur Ayuni berkata...

congrate. telah maju setapak ke hadapan :)

zati embong berkata...

hihi,bgus2.leh kmpul rmai kawan lg.

alif haris berkata...

hehe dah like :)

Scha Aryana berkata...

okayy dah like! :)

Syahir Ramli berkata...

ok la zwan...elok la ko wat page mcm ni...btw, dh like dh..

i'm ezza haniza berkata...

emmmmmm , saya pon tak de lagi..tak reti buat! :(

amir aizat berkata...

maju nya! hehe

Aimifiqa berkata...

done like. hihi. nnt like la juga my page. hihi. #promo jap. ngeh2

DanieL AdiE berkata...

Wah! tahniah...dh ade fanpage skang...

Aishah Amira berkata...

ouhh great ! sy tak tau bile nak buat hehe . btw , sy dah like page Zwan ^___^

GaRy™ berkata...

dah like!!! hihi... nice~... =)

Anif Abdullah| AA berkata...

wahhh.. nanti aku like eh ^^

nazirah berkata...

yeah da like da pasni bole la publish entry2 cci kat situ ek heee :)