Pages

Selasa, 6 September 2011

Hantu Bonceng Sempoi!




Cayalah! Hantu Bonceng memang sempoilah.. Tak rugi masa raya ketiga hari tu aku pedeqaih tonton Hantu Bonceng di Sunway Carnival Mall walaupun aku letih baru balik beraya di Batu Lanchang dan kawasan sekitarnya.. Tak rugi aku tonton Hantu Bonceng walaupun kena bayar RM10 sebab lupa nak bawak matrik kad. Tak rugi aku aku tonton Hantu Bonceng walaupun terpaksa duduk asing2 dengan kawan aku sebab tempat duduk FULL and hanya tinggal time tu 6 seats kosong je yang masing2 tempat duduk satu di sana satu di sini, HUHU.. Cuma rugi sebab aku terpaksa ponteng solat maghrib semata-mata nak tonton Hantu Bonceng time tayangan pukul 7.20pm, HEHE..



Apa2 pun Hantu Bonceng memang filem yang patut ditonton sebab daripada filem tu start sampaila filem tu habis, aku tak berhenti henti gelak.. Kalau Hantu Bonceng tak best, masakan Hantu Bonceng boleh dapat RM5 Juta dalam masa 5 hari tayangan. Kalau tak best, masakan Datuk Siti Nurhaliza dan Datuk K sanggup tonton Hantu Bonceng time tengah2 malam kat pawagam, HEHE.. Jadi, kepada sesiapa yang tak tonton lagi Hantu Bonceng, dipersilakanlah untuk tonton ye.. 5 bintang untuk Hantu Bonceng toqqqs.. ;)






29 ulasan:

nurAMALLINA berkata...

best!!

NadiRah berkata...

nk tgk gak ler....

zizidiazora berkata...

hahaha....baru tengok tadi. memang best..setuju 5 bintang..

dya berkata...

nak tgk jugaklah..

Fezul Fadhley berkata...

x tgok lagi... uwaa...

nub berkata...

ingatkan nak tengok guna dt raya. skali xdapat dt raya. sobsss

iekasub berkata...

alaaa nak tengok~ adoi.

ZWAN SABRI berkata...

NurAmallina : Tulaa.. best kann.. ;)


Madirah : tgk laa.. x rugi punya.. ;)


Zizidiazora : Tula.. dari mula sampai abes, zwan gelak jaa.. HAHA


Dya : Cepat ajak balak tgk skali.. HEHE


Fezul Fadhley : Bila nk tengok ni? Haish!


Nub : Alahai, kesiaannnn.. xpalah, meh sini guna dwet raya aku.. HEHE


Iekasub : jomla pi tengok.. ;)

~~Ticer Wann~~ berkata...

alaa Zwan ni menjeleskan Ticer la... huhuhu

MAISHARAH berkata...

wahahahaa...emm padahal x tgok pon lagi hihi~~

uncle hyree berkata...

tang bukak kain tuala tu..hantu yg menjerit hahahah..sempoi..nanti uncle tunggu dvd keluar nak rembat

zati embong berkata...

2la,duk planning dgn ofismate nk g tgk.

Liyana Zahim berkata...

Haaa t nk download lah cite ni.. Hahahahha~

::FAIZ FARISH:: berkata...

tak tgk lg

Phat berkata...

alamak zwan bro x sempat lagi nk tgk hantu bonceng...kene g tgk nmpk gaya nye ni...

sleeping_maniac90 berkata...

xsmpt nk tgk lg.. huhu

sara E a.k.a ct berkata...

teringin nak tengok..sobsss

http://sayaygpemalu.blogspot.com/2011/09/saya-ingin-menjadi-orang-ganjil.html

ZaNa aDieyZa berkata...

akk x tengok lagi cerita ni.. ramai sgt yg kata best ni..

Cerita Cipaa berkata...

saya dah tengok . best toqq . :)

Edy Fee berkata...

aku tengok kat QB raya ke empat
mmg sempoi dowh
hahaha satu mlm dua movie terus...

♥ cik_farah ♥ berkata...

wah2... seronoknye dye..
best ek citer tu.. nak tngok jugak la.. huhuh...
selamat hari raya.. :)

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

wahhh . bestlah korang dah tengok .. Tia tak tengok lagi .. huhuu

Awan berkata...

tgk la awek sape yg blakon

Rtp Farra Arisha berkata...

semua orang kasi good responds pasal filem nii..confirm menarik..hehe..

miss Fyqa berkata...

tak tgk lg..huhu

Diana @ bilakukatacinta berkata...

sakan beraya tak sempat nak menyaksikan kesempoiannya

nazirah berkata...

erk btul ke dato' ct p tgok wyg cite ni? wow !! huhu

PeRmAtA bIrU berkata...

macam best ja dengar hantu bonceng nih.. x sabar nak tunggu untuk di download... huhu

Kho Ara berkata...

kne tgk jugak nie...=)