Pages

Rabu, 28 September 2011

Gempar Kolej Jati UiTM Shah Alam Terbakar!

Aiseyh, terkejut seyh, tadi aku bangun tidur dalam pukul 7.30am camtu, then bukakla laptop and online facebook, then tetiba aku ada ternampak ada orang post video kebakaran kat Kolej Jati UiTM Shah Alam yang baru jer berlaku hari ni dalam pukul 2am tadi.. Kolej Jati ni dihuni oleh pelajar2 lelaki UiTM Shah Alam. Punca kebakaran tu tak dapatla pulak nak dipastikan. Apa2 pun, jom tengok video kebakaran kat Kolej Jati ni yang baru jer berlaku dalam pukul 2 pagi tadi..






37 ulasan:

Bella Bell berkata...

saya pn ada terbaca kat FB pagi tadi...

Lelaki Ini berkata...

menakutkan!


(windu gla nak belajar kat uitm s.alam!)

M Fizan berkata...

saya pelajar intec..thanks for info

AfiekJibril berkata...

serius ke?...walaoweyh..x ada siren eh..ko boleh tak sedar..ahaha

::FAIZ FARISH:: berkata...

mesti ade yg main api ni

Azham Vosovic berkata...

omg! org semua selamat tak?

Edy Fee berkata...

ganas giler...smpai bakar kolej..hakhakhajk kidding
hurmm semua dah ok kan..ytg pering takde kmlangan jiwa

Novelgurl berkata...

haish..bahayanya.

Phat berkata...

takut tgk api tu besar...

Farhan Ismail berkata...

peh...x bunyi alarm..bahaya btol..

Aimifiqa berkata...

takutnya, semua selamat kan?

Fiq Fikri berkata...

bapak!! besar gila api tu serammm!!

DanieL AdiE berkata...

Marak gile api tu...

khairul berkata...

naseb baik tiada kemalangan jiwa

Eyda Syahida berkata...

semua selamat tak??

ninieQIEM berkata...

ya semua selamat..n my fwen n some1 special still in coma....sad ..dgr brita kul 3 pg tadi...doakan ya..everything gonna b fine..now otw sg buloh...tuk treatment selanjutnya...

Lea Isnawi berkata...

uish..dekat subang lak ade letupan
mcm2

ZaNa aDieyZa berkata...

akk xdpt la tgk video tu.. hope semuanya ok2 sajer lps kejadian tu.. jgn ada yg trauma sudah la..

Kim Hyun Arry berkata...

perghhhh..dahsyat giler api tu beb..huhu..asl bomba lmbt dtg...???hurm,,nseb bek tk de kmlngn jiwa yg truk huhu....Zwan..ko kt sne gk erk??..ptutlh yg kt Puncak Alam tk thu..hhe...:D

Nur Ayuni berkata...

fuhh..dasyatnya!!

ked berkata...

yeke? aku yg dok shah alam ni pon tak taw cite..tapi pagi tadi dalam kul 7 siren berbunyi kat melati..tapi x de kaitan kot..esok nak g tgok lah..

MAISHARAH berkata...

uish betul ke...takotnye..harap suma boys2 nie oke...api sgt marak lah...

p/s: ase cm nmpk zwan td hehe:)

zati embong berkata...

dah tahu ke apa puncanya zwan?

ieda berkata...

uishh ada yg cedera tak nie dik ??

zizidiazora berkata...

Alhamdulillah nasik baik takde kemalangan jiwa kan.. tu la dia api kecik2 jadi kawan bila dah besar jadi lawan.

Mohammed Faizal berkata...

teruk gak kebakaran kat jati ni....abis api menjulang tinggi sampai ke tingkat 5...ada yg mengalami kecederaan 5 orang semuanya...punca dikatakan dari putung rokok kot

ekmal berkata...

kt mane2 pn leh terbakar..so hati2 la ye

Dhiya Fariza berkata...

astaghfirullahalazim. semalam dorg kecoh cerita kat mcd seksyen 3 shah alam. tambah pulak shopping mall empire gallery meletup semalam

Liyana Zahim berkata...

Lau kol 2 pg sbb apa ek? Takkan dak2 masak.. Tkutnye.. Nasib baik batu.. Lau kayu hangusla budak2 tgh tidur..

sara zainol berkata...

ya allah.. menakutkan.. semua student blok tu selamat ke? xpernah berlaku kn b4 nie?

pudenz berkata...

perghh...xnk besar plak api die...huhu

Cik Ceria berkata...

macam pulak leh terbakar...

Hazrulicious berkata...

so scary...

Tanpa Nama berkata...

kebakaran tu myebabkn dua mangsa melecur 85%, sorg msh tlantar dkt hospital.. sorg mninggal 4pagi 15oktober sbb infection.. jgn tertipu dgn statement uitm, xde kecederaan or kmalangan jiwa. kdua2 student kursus sport trec

ninieQIEM berkata...

yes..tunang saya yang meninggal on 15 oktober 2011..n saya sangat sedih..how dare UiTM wat xtaw...!!!!!!now i really missing him!!

ninieQIEM berkata...

salah..he died on 15 oct 2011 1 am...correction to tanpa nama..

ninieQIEM berkata...

pliss beware there...tlg doakan kawan kita harrison sembuh sepenuhnya...