Pages

Jumaat, 6 Mei 2011

8 Fakta Pornografi Dan Internet

ini gambar hiasan jer taw.. Jangan nanti hangpa semua cop aku punya blog sebagai blog porno sudeyh, HEHE..


1. Pengguna Internet mengakses laman web pornografi ialah ketika waktu kerja antara pukul 9 pagi hingga 5 petang.. (Ayoooo, orang suruh bekerja, tapi depa boleh plak dok layan blue,HAHA.. erm, kepada para majikan, awasi pekerja anda, HEHE..)



2. 12% dari laman web yang terdapat di dalam dunia internet berunsurkan pornografi.. (Aiseyh, banyak tuu.. patutla ramai orang suka mengadap internet 24 jam, Ahaks!)



3. 25% bahan dicari menggunakan laman web pencarian (search engine) berunsurkan pornografi.. (patutla laman web lucah wujud macam cendawan tumbuh selepas hujan sebab ramai yang berminat untuk ke laman web tu, HOHO)



4. Di setiap saat, pengguna internet seluruh dunia hampir membelanjakan sebanyak $89.00 hanya untuk mengakses pornografi..(setiap saat dah $89.00, kalau setiap minit? Setiap jam? Fuhyooo! Banyak gila duit yang dah dihabiskan untuk pornografi ni..)



5. Pengakses pornografi di dunia 72% lelaki dan 28% wanita.. (no komen lah, HUHU)



6. Perkataan “SEX” adalah perkataan yang paling banyak dicari di laman-laman web pencarian(search engine).. (No wonderla sebab kalau tanya hangpa pun, confirm semua penah taip perkataan tu kat search engine kan? Kan? HAHA)



7. Boleh dianggarkan 266 laman web pornografi baru muncul setiap hari..(x lama lagi, ramaila yang bakal bergelar pelakon porno.. Ala, macam PeterPorn tuu, HAHA)



8. Kebanyakan laman web pornografi di Internet dicipta oleh 3% warga United Kingdom, 4% warga Jerman, dan 89% merupakan warga Amerika Syarikat..(Nampak sangat orang Amerika ni gila seks!)




Psssssstttttttt : Kepada lepasan SPM yang ada memohon UPU, hari ini selepas pukul 12 tengahari, anda semua dah boleh semak samada anda berjaya ataupun tidak.. Good Luck! ;)


54 ulasan:

cik feedi berkata...

aku plg suka part laki 72% tu..haha..salah sorg tu hg la kan..hehe

NAZRUL AZAT berkata...

statistik rakyat malaysia yg access sex di internet hang xdak ka? biaq depa sawan sket kalo depa tgk heheeee

aRaN berkata...

alamak kantoi hahahhaa style bro

amir aizat berkata...

hahaha mcm bagus ni.

Nonie berkata...

haha..ble bce entry ni bru tau..rmai peminat yer web porno ni

Aimifiqa berkata...

x sangke ade statistik gak kan? cayalah azwan. hee

zizidiazora berkata...

Tahniah zwan, semua u boleh korek. tanya pada zwan sabri apa yang dia tak tau...bagus2 cari lagi nanti share ngan kita orang k..

NadiRah berkata...

aish!! ade gak yg taip cerita 'kuning'..x memasal jumpe blog nad..hahahha!!!

RIAN berkata...

time kerja pun boleh lagi ? ish3, pastu nanti upload status fb cakap tension kerja belambak. hahah

zati embong berkata...

hahaha mujur warga malaysia x termasuk.haha

FurBall berkata...

cool gler..aku tau dalm 72% lelaki tuh mesti ada nama ko gak kan??ahaks..

Belalang Hijau berkata...

manusia mmg terterik dgn hal sex kan?
tp ade sorang kawan belalang nih lelaki yg agak maskulin dan dah kawen...dia cpt 'sex is nothing to me'...hohoho

ZWAN SABRI berkata...

Cik Feedy : Yang pasti nama hang turut termasuk dalam 28% wanita yang melayari porno tuu.. HAHA


Nazrul Azat : Yang rakyat Malaysia punya saja xdela.. HUHU


Aran : Kan dah terkantoi.. HAHA


Amir Aizat : Tang mana yang bagus tuu..? HAHA

ZWAN SABRI berkata...

Nonie : Baru taw ker? kalo x baca entry ni pown, rasanya suma org dah taw.. HAHA


Aimifiqa : Tula pasai.. klaw boleh suma benda org nak bwat statistik.. HAHA.. btw, my name is not azwan la..but HAZWAN.. huhu


Zizidiazora : tetiba zwan rasa malu2 kucing plak.. HAHA


Nadirah : Tula pasai.. jangan tuan punya blog tu berotak kuning sudeyhla.. HAHA

ZWAN SABRI berkata...

Rian : tula kan.. keja x jalan tp dok sebok mengadap menda laen.. HAHA


Zati Embong : Warga Malaysia hanya sekadar penonton dan pelayar.. HAHA


FurBall : Ek eh, kata kat orang.. Nama ko pown mesti ada jugak kan? kan? HAHA


Belalang Hijau : Yeke? orang macam tu pown ada ek? HAHA

Azmie berkata...

opsst ! heheee =)

ked khaydee berkata...

ish3..
ape nak jadi ngan dunie ni..

lynda salim berkata...

kelaka pulak baca fact kat entry ni . HAHA :D

Bella Bell berkata...

hahaha..kantoi jugak laki ramai yg cari mende2 porno ni..

tp 28% wanita tu banyak jugak la kan??sob3~~

miss Fyqa berkata...

wohaa.xde keje ke depa nie?
hehe

nazalya berkata...

fakta yg menarik.. hehe

Khairil berkata...

pernah taip seksafon cari dalam google...keluar yang lain...tak sengaja kan...

areteacar berkata...

wow! wow! dahsyat! haha...

|CIK TIKAH|

IeDa berkata...

hari ni dh dpt tau pasal lmn web porno.. tp statistik utk malaysia xde, kalo ade ntah mcm mn nombornya.. haha

FurBall berkata...

nama aku mesti ada..tp sume nya tuk sex edu..ahahahaha..

ish..betul ke tak nampak num yanh ke 5 tuh??ahahaha..rasa nya sume org tak nampak kot..

HAZWAN17 berkata...

wow hebat betul pengaruh porno....

chEck chEck rOck rOck ! berkata...

like yang "peterporno" tu . huhu . rare gila .

Gimi berkata...

bukak 4shared pun ad iklan ngarut kat tepi..

risa berkata...

haishhhh...derang ni tak boleh hidup tanpa seks kot..bahaya sungguh!

Asma Ahmad berkata...

ehem2... pnah kew?? hahaha...

3DDiE® berkata...

huhu...topic paling hot...dh jd lumrah idop manusia ( lelaki )...kui3...

.izzatul.hazwani. berkata...

wow! ni fakta ke auta ? hehe

:D

Shamsuddin Amin berkata...

266 sehari...?
byk tu... hahaha

ZWAN SABRI berkata...

Azmie : terkantoi la tuu.. HAHA


Ked Khaydee : HAHA.. ;)


Lynda Salim : Tang mana yang klakar tuu? HAHA

adamzico berkata...

nice info.. mana dapat sumber ni.. lalala

ZWAN SABRI berkata...

Bella Bell : Adakah kamu di antara 28% tu? Ahaks!


Miss Fyqa : Maybe dah banyak keja sangat kowttt.. HEHE


Nazalya : Tawu xpa.. ;)

ZWAN SABRI berkata...

Khairil : Tula pasai.. banyak dah kejadian macam tu yg dok jadi.. HAHA


Areteacar : Dahsyat ek? HAHA


Ieda : Kalaw ada statistik Malaysia, rasanya abes tercalar imej Malaysia sbg negara Islam contoh.. HUHU

ZWAN SABRI berkata...

FurBall : sex edu ek? ke praktikal skali? Ahaks!


Hazwan17 : Tawu xpa.. HAHA


Check Rock : Cayalah Peterporn.. HAHA

ZWAN SABRI berkata...

Gimi : Yeke? nak bukak la nanti.. HEHE


Risa : Biasala tu.. da nama pown manusia.. penuh ngan nafsu.. HUHU



Asma Ahmad : Teeetttttt.. HAHA

ZWAN SABRI berkata...

3DDIE : Lelaki mmg hebat bab2 nii.. HAHA


Izzatul Hazwani : Fakta la dear.. HAHA


Shamsuddin Amin : Tawu xpa.. HAHA


Adamzico : Dri majalah Playboy.. HEHE.. xdelah, majalah tempatan Malaysia jer.. :p

Edy Fee berkata...

wah meletop post...byk komen..hehe hot issue...

~~Ticer Wann~~ berkata...

wahh gila ah ding dong... haha

Wani berkata...

erk ! haha

ZWAN SABRI berkata...

Edy Fee : Biasala.. org mmg suka klaw cakap pasai topik cenggini.. HAHA


Ticer Wan : Sapa yg gila ticer? HAHA


Wani : Awat wani? HAHA

cik azeya berkata...

lelaki suke tengok porno. terbukti. -_-'

Mohd Ridhuan berkata...

266 laman pornografi muncul setiap hari...
bnyk tu...
hehehheheh

Ini Kisah Tia berkata...

selalu macam2 keyword pelik masuk .. hhaa

Ariz Abdullah berkata...

interesting fakta2 ni...wan..kalau pikir balik..ni sumer keje2 zionist laknat....pasal dalam protokol zionist dia ada mention pasal pornografi..memang dorang nak menjahanamkan manusia...

errrrr.....kadang2 tertengok jugak masa mamai..kekekeke...nak salahkan jari la sebab tertaip kat google word tu...hahahahaha

Ezay Hadry berkata...

menarik gak ni..ezay baru tau..yang no 1 tu heran la..mase keje plak??ishk3.266 sehari?? agak nye nanti boleh smpai 50% laman web di dunia nanti psl porno

lecturer ezay pernah cakap security laman web porno lebih secure dari system bank online..tak tahu la..hahaha

amna berkata...

fakta baru ni. hihi ^^

miss fatihah berkata...

haha laki mmg ske sgt kn kn?

cik sakdi berkata...

nak taip sexefone ala2 yang p ramlee main dlm ibu mertuaku, lom habis taip sekali tertekan enter HAHA

adib syazwan berkata...

ish3..ape pon xboley!

Shuk_ArChie berkata...

Huahahaha setuju! org amerika gila seks!