Pages

Ahad, 16 Januari 2011

The Most Outrageous Outfits of 2010

Ini ada sebahagian pakaian2 pelik artis2 Hollywood sepanjang tahun 2010. Walaupun aku ni bukan Simon Cowell mahupun Paula Abdul, tapi aku tetap nak komen pakaian2 artis ni sebab bagi aku, ada baju yang cantik mata memandang dan ada jugak baju yang membuatkan mata aku sakit bila tengok.



Lady Gaga
Kalau sebut saja nama LADY GAGA, pasti semua orang akan ternanti nantikan penampilan pelik dia. Bagi aku, aku suka dengan penampilan2 pelik dia. Walaupun kadang2 tu aku macam nak kutok2 jer penampilan dia tapi itulah gaya dia.
btw, penampilan Lady Gaga ni memang seksi + stylo.




Rihanna melakukan persembahan sempena Pepsi Super Bowl Fan Jam pada 4 Februari 2010 di Miami Beach, Florida.
WoW! It was awesome. Aku suka penampilan Rihanna ni. Bagi aku penampilan ni simple tapi superb! Tambahan pulak dia pakai spek mata, lagi nampak superb pakaian tu.




Pink melakukan persembahan sempena Anugerah GRAMMY tahun ke-52 di Staples Center pada tarikh 31 Februari 2010 di Los Angeles, California.
SEKSI dan MENARIK. Secara keseluruhannya memang aku suka dengan design baju dia ni. SEKSI + KREATIF.




M.I.A. sempena TV Spike's "2010 Scream". Yunani Theatre, Los Angeles, CA.October 16, 2010
Ayoyoyo.. Dah insaf ka si MIA ni? HAHA. Kan bagus kalau semua artis hollywood berpenampilan macam ni. Tutop2 jer semua. Barula tak terjolok mata aku yang dok tengok ni.




Lady Gaga sempena 2010 MTV Video Music Awards
Lady Gaga lagi. Dia memang hebat kalau berpakaian pelik2 ni. Baju ni memang sempoi sebab diperbuat daripada daging. Baju ni pernah dapat perhatian dunia satu ketika dahulu. Media2 Malaysia pun haritu dok sebok cerita pasai baju ni. Apapa pown, Lady Gaga memang ratu untuk pakaian2 pelik ni.




Kelis menghadiri Anugerah Data bagi tahun yang pertama yang dipersembahkan oleh william, Black Eyed Peas dan Dipdive di Palladium pada tarikh 28 Januari 2010 di Los Angeles, California.
Aku taktau pasaipa tapi aku rasa macam tak sesuai jer baju yang dia pakai tu. Muka tu dah tua then pakai plak baju pink camtu. Sumpah tetiba aku rasa macam nak muntah2 berdarah tengok baju dia. Maybe yang aku bekenan pun dia punya kasut jer sebab kasut dia hebat.




Kesha tiba di American Music Awards 2010 diadakan di Nokia Theatre LA Live pada tarikh 21 November 2010 di Los Angeles, California.
Penampilan yang ranggi. Memang sesuai dengan muka dia. Walaupun baju ni boleh dikategorikan sebagai pelik tapi bila dia pakai, nampak macam serasi plak. Apakah Kesha jugak ni orangnya pelik? Sebab tu serasi ngan baju tu, HEHE




Nicki Minaj tiba di American Music Awards 2010 yang diadakan di Nokia Theatre LA Live pada tarikh 21 November 2010 di Los Angeles, California.
Aiseyh, etnik kreatif sangat si Nicki ni. Btw, good try.. Chantek!




Rihanna melakukan persembahan sempena Rock di Madrid Rio Festival pada tarikh 5 Jun 2010 di Arganda del Rey, Sepanyol.
Kalau tengok gambaq Rihanna ni, kompem ramai orang akan tertumpu kat nasi lemak dia, Tang tu jer aku rasa design dia macam sempoi. Tang laen aku rasa macam besa2 ja..




Penyanyi american Katy Perry dilihat sangat seksi saat ia tiba kembali di hotel nya. Katy mulai malam dia di studio ITV di Waterloo. Dia berada di Piala Dunia selepas acara pesta disajikan oleh James Corden.
PATRIOTIK! Entahlah, aku taktau nak komen apa kat baju ni sebab aku tengok biasa2 jer baju ni maybe nampak pelik sebab baju ni guna corak bendera USA.




Daphne Guinness, terlihat meninggalkan Dorchester di London sambil memakai tudung panjang pada bulan Oktober 2010
Sumpah Daphne Guinness nampak macam pengantin yang sedang meroyan ditinggalkan pengantin lelaki, HAHA. Btw, bagi aku baju ni memang langsung tak sesuai dengan dia.




Pelakon Blake Lively menghadiri "Green Lantern" Karpet di Comic-Con 2010 pada tarikh 24 Julai 2010 di San Diego, California.
Tak Chantek! bagi aku baju ni memang tak kena langsung dengan dia. Baju ni nampak macam besa2 ja tapi bila Blake pakai, terus nampak pelik. Bukan makin chantek tapi makin hodoh plak.




Taylor Momsen menghadiri Tokidoki x Onitsuka Tiger Sneaker kolaborasi pesta pelancaran di The Roxy pada 26 Oktober 2010 di West Hollywood, California.

Ranggi! Ganas! Seksi! Aku rasa aku suka baju ni. memang SEMPOI!



psssttt : Sorryla bagi yang tak puas ati dengan komen2 aku.. Kepada yang nak komen pasai baju2 artis hollywood ni, anda memang digalakkan berbuat demikian di ruang ulasan/komen okay..

52 ulasan:

Wan Zulqhairi berkata...

lembu pun ketawa tgk diorng pakai camni.

Amna Jia berkata...

lawak la.. duduk dlm dunia maju tpi mentaliti -

FNSyareena berkata...

Mak aihhh! awat hangpa dok tayang baju mereka ni? serious pelik and tak masuk dek akal. Bukan semua but most laa. but but. bak kata hangpa laa. pelik. haha ;)

Tapi tapi, paling masuk akal span lagi menawan baju kurung dekat Malaysia ni. Sweet je kan? Ahaaa ;)

ZWAN SABRI berkata...

Wan Zulqhairy : Kes parah tu kalaw lembu pown sampai ketawa.. HAHA


Amma Jia : Tawu xpa.. maybe itu mentaliti orang maju kowt..


FNSyareena : Tapikann, klaw pakai baju kurung kat sana, sure depa kata PELIK. haha

Eazy Izzuddin berkata...

Aiyoooo
memang crazy betul...
lagi2 si lady gaga...
hehe...
tp..
katy perry tetap di hatiku :P

efa berkata...

haiyo0...fesyen apakah ni....pelik2 la...tetiba ja nk tergelak..hahaha

ijam ismail berkata...

SERONOK TGOK LADY GAGA!!
jom visit blog sy..byk lg bju yg pelik..heehehe..
=)

ZWAN SABRI berkata...

Eazy Izzuddin : Peminat Katty Perry ek? HAHA


Efa : Gelak jangan X gelak.. HAHA


Ijam Ismail : Yaka? Satgi aku pi terjah sana.. ;)

iqbalhakimi berkata...

haha..apa punya pakaian la...

zidEL zhafiz berkata...

dun call my name..
dun call my name..
zhafizandro..=P

NadiRah berkata...

huhuhu..
lady gaga n pink tu..
bukan baju pelik..
tapi bogel dah pon...huk3

ZWAN SABRI berkata...

Iqbal Hakimi : Taw xpa.. HAHA


Zidel Zhafiz : WoW! peminat lady gaga ek? HAHA


Nadhirah : HAHA.. Bogel yang cover.. ;)

miss Fyqa berkata...

barat tak sama dgn malaysia.

hehe :)

rkyt malaysia jgn la pakai cam gitu.

huhu

ZWAN SABRI berkata...

miss Fyqa : Sokong sama kamu..

mardhiah ismail (: berkata...

mcm tak pakai baju je -,-'

Eazy Izzuddin berkata...

yupss...kenapa ? hehehe :P

nub berkata...

x stim pon pakaian2 cmni.hahahaa

NUR AYNIE berkata...

agak blurr nk komen ape bile tgk pakaian nie~=_="

amyrashla berkata...

haha! best!

bell bebet berkata...

wakakakaak nice post... lucu la kan tgk artis barat nie... mcm 2 d urg buat utk menarik minat media dan masyarakat.. BTW lov it ...

sHaH berkata...

bro, sori coz aku lama tak update.. aku busy skit.. ko pekabar? kaki ok?

ZWAN SABRI berkata...

Mardhiah Ismail : Taw xpa.. HAHA


Eazy Izzuddin : Xdak apa2, saja jer.. ;)


Nub : Tudia hang nak stim2 plak kat blog aku.. pukoi maw? HAHA


Nur Aynie : Blur sebab teruja kah? HAHA

ZWAN SABRI berkata...

Amyrashla : Thanks ye si chantek.. ;)


Bell Bebet : Lucu bagi kita tapi normal bagi depa.. HAHA


Shah : Owh.. busy ngan study ek? erm, aku ok2 jer.. kaki tu okayla sket dr sebelom ni.. ;)

ANATI SOKI berkata...

wakakak.. nice one.. tp anat tgk. lady gaga paling pelik.. heheheh

ZWAN SABRI berkata...

Anati Soki : Tula.. Dia kan ratu seala ratu untuk baju pelik2 nii.. HAHA

nazrul ashraff berkata...

haha..gila kentang la diorang!!kalau astis malaysia buat macam tu sure kena... beng beng beng.. haha

Idalara berkata...

lagi maju negara diaorg lagi mundur fikiran diaorg sbb tu baju dah kembali ke zaman batu..

Ariz Abdullah berkata...

yang tak pakai apa2 ade tak swan?eh silap...zwan??baru la nampak pelik..hehehehe..makin terok artis2 hollywood ni...satu hari nanti, nudist akan di iktiraf diperingkat global...manusia kembali kepada tahap tamadun yang paling rendah...sengkat nya akal....lariiiiiiikkkkkkkk!!!!

ZWAN SABRI berkata...

Nazrul Ashraff : Tula pasai.. Faizal Tahir bukak baju pown dah kena beng.. Then, kena bwat keja amal lagii.. kesian2.. huhu


Idalara : Btol tu btol.. Biasala, dunia akhir zaman.. HAHA


Ariz Abdullah : Swan? Zwan la.. HAHA
Ayoooooo, gatai naa hang.. tibai satni baru taw.. HAHA
Btw, sokong sama hang.. ;)

hEartlEss berkata...

hg da pnah dpt jmputan ke prog fashion police xg?? hahahaha...

iniialahaku berkata...

pkai yg bukan2 ni si gaga 2la..bukan2 je pkainya

fatin hanani berkata...

hahaha gila pelik baju2 dan kasut depa hehe
emm tmbh yang nasi lmak tu haha
xblh nak kata pa :P hehehe

emm laki suka la tu kan kan hahaha

::FAIZ FARISH:: berkata...

Baju Daging Lady gaga, paling takleh blah

ZWAN SABRI berkata...

Heartless : X penah lagi.. comings soon.. hehe


Inilah Aku : GAGA mmg hebat pakai bukan2 nii..


Fatin Hanani : Nasi lemak? Teeettt.. HAHA


Faiz Farish : Best kowt baju tuu.. HAHA

Popolita berkata...

mesti lady gaga bau macam lembu wlupn da pkai wangi2 mse pkai baju daging tu kn.. isk2

cik Ladies berkata...

tak cantik !
tak suka !
sy nk dtg U.S gi design bju utk lady gaga n belaka la.
klu lady gaga pkai bju kurung tu ...lagi la pelik kan .. meh sni sni sy buat bju utk awk ... !
(ecece emo plak )

Ariz Abdullah berkata...

biasalah bro..laki2...kan gatal sket..tak gatal tak sah..

nora berkata...

diorang mmg berani tahap gaban dh ni

silap2 gaban pun tak berani cm diorg

fariza zulaika berkata...

nk gitau..kamu tlh ditag,,
http://farizazulaika.blogspot.com/2011/01/kontest-blog-paling-comel.html

ANATI SOKI berkata...

weyh.. tp btol weyh.. dua 3 kali gak tgk gmba lady gaga. confirm stim. wakakakak..gelak guling2

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mangsa fesyen.... aku tengok tak ade satu pun berupa baju semua menjolok anak tekak aku... nak muntahhh...

tapi sekarang dah jadi treand masa kini dunia dah berubahhh dahhhh.... bagus entry ko ni

asphaq berkata...

Good Job. Aku bab-bab kritik fesyen ni aku suka. ahhahaa

NUR AYNIE berkata...

teruja?? terkesima kot..mcm na la bju mcm tu pun blh wujud hahah~~~~ plik2..hahah

NUR AYNIE berkata...

bju yg pink pakai tu blh d kira bju ker?? hahah~~=__="

h A n Y S berkata...

aduh..rasa loya and pening2 tengok semua design baju ni..
haha
XD

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam ... Kami Datang Ziarah Blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ade kalanyerrrr nampak mcm makluk asing turun kat bumi.....

ni mangsa fesyen namanya

saiful berkata...

macam2la diorg ni.

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

fesyen rihana tu weehhhhh skit lagi tak pakai baju wehhhh

niesz berkata...

lady gaga mmg, kalau boley die xmau pkai bj..hehe..teringt lak yg die jtuh time pkai heels tggi nk mapus tu..hahaha...

Mayang Zaidani Ibrahim berkata...

nice hoho

Aziziah Khalid berkata...

ade yang pkai nmpk cntik..
tp ade yang nmpk hodoh sgt2!!
tp kelakar lah..
cmne lah designer leh pikir nk wt bju cm2???
=.=???

Tanpa Nama berkata...

err....
ya allah ampunkan dosa aq...
npe la aq nie terbuka ati jenguk blog budak ni...
xpasai2 aq dpt dosa tgok aurat prmpuan..perggghhhh..
huhuhu