Pages

Jumaat, 7 Januari 2011

Contest Aku Dan Kacamata


Ayoooo, Apa pasai silau semacam ja ni? HAHA.. Propa sangat aku silau mata la konon padahai nak eksyen pakai spek mata itam.. Hangpa mampu? Kompem suma orang mampu, HAHA.. Actually sebelom2 ni pown aku memang dah ditag oleh ramai blogger untuk join contest ni tapi almaklum jerlah, aku ni kan wakil rakyat so busy memangjang la.. Manala nak dan nak join contest2 suma ni, HEHE.. Tat sat, cik Iekasub tag aku join contest ni.. Aku pown sajala bukak blog tuan empunya contest iaitu encek Syafiq.. Then jeng jeng jeng, esok dah nak katop contest nii.. Because of aku ni memang suka buat kerja last minute so aku pown rasa berbesar hatila nak join contest ni memandangkan aku pown dah lama tak join contest.. So, wish me luck naa.. :)



Ni dia gambaq aku ngan kaca mata itam


Gambaq ni dirakam time zaman aku tengah ligat, HAHA.. Ada yang kata gambaq ni versi GAGA lelaki melayu.. yaka? HAHA.. Tapi sumpah aku geli pown ada jugak dengan gambaq ni.. skali pandang, macam anorexia pown ada and 2 kali pandang dah macam mat pit plak and bila kali ke-3 pandang, dah macam mat Gay.. Lantaklah macam apa pown janji gambaq ni diharapkan untuk dapat tuah menang contest ni, HOHO..


Disebabkan peraturan dia kena tag 2 orang, so aku nak tag,

SHAH

ZIDEL ZHAFIZ

17 ulasan:

Izamir Ridzwan berkata...

cewahh style giler

miemie rara berkata...

phewitt! phewitt! haha

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Pon..Ponn..Ponn
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorry agak lama tak ziarah kat sini...sibuk sikit lahh...

Melaram habis ngan cermin mata hitam... macho beb...

yup mmg amat style beb.... bukan nak kata tapi memuji beb...

iekasub berkata...

fulamak! stylee la.. adoi, kalah la saye cmni.haha.good luck! :D

apezs shah berkata...

salam..

wah wan sakannya picture tu.. menarik laa.. merepek lak dia.. cakap bukan2..

*apezs dtg follow siini dah.. dtg tmpt baru apezs..;)

AesyaZealous berkata...

cewah.mcm alif aziz ckit.ckit jela.hek3

::FAIZ FARISH:: berkata...

wah

sHaH berkata...

ko tag aku ek?


sebab ko aku join la.. huhuhuh...

efa berkata...

w0w join gak erk gilor smart spec tu org pon smart gak la eceh :)good luck yerp :)btw mcm alif aziz pon hado ang ni..haha

SyedGraphiX berkata...

aicehh..mng la nnt XD

..:akyn:.. berkata...

wow! style abes lar.. hehe :)

yad'z berkata...

wow..wow..wow... ade style lah... smart dow... takde buffering... hgeh3x...ngeh3x...ngeh3x...


ni bukan versi GAGA... tapi GAGAH..hik3x

Misz Mas. berkata...

ahahaa..macam mat gay la.ahahaa.gurau jaa..gud luck naa,,

Eazy Izzuddin berkata...

fullamak!
good luck!!
hehe
xD

NUR AIN AZMAN berkata...

GOOD LUCK beb
ade style tuh

jom komen entry aen ya
Folow me also

:)

nora berkata...

pewwwittt nk no tepon boleh

aku nk jual ngehngehngeh =p

ecah berkata...

adam kah.?;p