Pages

Isnin, 6 Jun 2011

Selamat Pengantin Baru Kepada Abg Faizal dan Nasliza

Firstly, terima kasih ketat2 kepada mereka2 yang tanya aku kenapa tak update blog dan kepada mereka2 yang paksa suruh aku update blog. Bukan tak mau update tapi mood untuk update blog tiba2 pulak hilang, HAHA. Btw, sumpah aku rasa terharu bila ramai yang tanya and suruh update blog. Okay, entry kali ini aku nak share dengan hangpa semua tentang majlis perkahwinan sepupu aku iaitu abang Faizal Zainor Abidin bersama pasangannya iaitu Nasliza Omar yang telah berlangsung pada 5 Jun 2011 di Batu Lanchang, Penang. Sebelum majlis perkahwinan ini diadakan di Batu Lanchang, perkahwinan ini sudah terlebih dahulu dilangsungkan di Batu Feringghi, Penang iaitu di rumah pengantin perempuan pada 4 Jun 2011. Diharapkan pasangan dua mempelai ini kekal bahagia sampai syurga.. Amin!



Majlis persandingan pengantin di Batu Feringghi, Penang.


Majlis Persandingan pengantin di Batu Lanchang, Penang.



Sesi potong kek..



Baca doa dulu sebelum melangkah ke red carpet.. ;)



Pengantin diminta untuk tulis ucapan dekat guest book..



Family aku bersama pengantin..



Aku dan kazens bersama pengantin..



Ayie, Manja and Aku..



Aku bersama pengantin perempuan.. ;)



19 ulasan:

zati embong berkata...

Selamat pengantin baru utk diorg.

syrupmasin berkata...

selamat pengantin baru zwan..

Nur Ayuni berkata...

memang lama tggu blog ni di update.hehe..

congrate tuk mereka :)

Wanzi berkata...

selamat pengantin baru.....

dealova hazriza berkata...

wah!! suke suke suke sebab ade gmbar aku!! huhuh... okey cukup2..nnt kne booooo plak..HAHA.. lom sempat aku update pasal kawen ni, hang dah update dulu..huhu.. tggu aku update plak okey! ^_^
SELAMAT PENGANTIN BARU ABG FAIZAL & NASLIZA ^__~

zizidiazora berkata...

woi dah bersarang dah blog baru hang nak update. apa dah jadi bro. anyway tq2 sebab terpaksa update gak. hahaha... meriah nok depa kawin. buat kt dewan ke zwan? harap2 zwan punya nti lebih meriah lagi nok.... hahaha...

ZORA berkata...

samat pgantin baru untuk mereka..:P

Liyana Zahim berkata...

ooo g knduri ptotla xuppdet blog.. ble nk updet blog lg? tharu x tnye ni? muehehehe..

amna berkata...

salamualaik..

sempat lagi brgambar dgn grooming. hehe.. pasangan mempelai yang secocok gtu :) Tahniah buat sepupu zwan ipar tu ^^

nsdahlia berkata...

tema merah puteh ye? selamat pengantin baru kepada sepupu zwan :)

kalau tuan punya blog yg kawen mesti lg meriah ni. hehe~ tq for the visit!

::FAIZ FARISH:: berkata...

nice plamin dia.. lawa

muhammad iqbal hakimi bin tahir berkata...

musim makan nasi minyak..hehehe

Cikgu Fikri berkata...

wah..
selaamt pengantin baru..
ko bila plak nak kawin bro?huhuh :)

Alaura Nevaeh berkata...

waaa mcm kek dibelah dua :D
sma cntik n hnsem~~

ZWAN SABRI berkata...

Zati embong : Trima kaseh.. ;)


syrupmasin : ek eh, bila masa plak aku bgelar pengantin? HAHA


Nur Ayuni : Xdak mood nak update.. HUHU

ZWAN SABRI berkata...

Wanzi : ;)


Dealova Hazriza : X sabaq tunggu hang update plak.. ;)


Zizidiazora : Insyaallah.. HAHA

ZWAN SABRI berkata...

Zora : ;)


Liyana Zahim : Yeah, terharu gila nihh.. HAHA


Amna : Yeah! depa mmg pasangan yg secocok..

ZWAN SABRI berkata...

nsdahlia : tema hitam merah la yunk.. yup2, insyaallah.. HAHA


Faiz Farish : Memang lawa pown.. ;)


Muhammad Iqbal hakimi : Tawu xpa.. HAHA

ZWAN SABRI berkata...

Cikgu Fikri : Calon pown xdak.. nak kawen camna? HAHA


Alaura nevaeh : HAHA.. Macam kek dibelah dua ek? HAHA..