Pages

Jumaat, 24 Jun 2011

Blog Pilihan : Faiz Farish

Bermula pada hari ini, aku dah buat keputusan untuk setiap hari jumaat, aku akan siarkan dan akan buat sedikit review mengenai blog yang menjadi pilihan aku setiap hari untuk baca.. At least sedikit sebanyak dapatlah aku promote blog2 yang mungkin hebat di mata aku..



Okay, untuk hari ini, blog yang menjadi pilihan aku untuk disiarkan di dalam entry ini ialah http://faizfarish.blogspot.com iaitu blog kepunyaan encek Faiz Farish. Aku memang dah lama ikut blog encek Faiz Farish ni atau nama facebooknya ialah Fareast Farish.






Entry2 yang dipaparkan di dalam blog dia lebih kepada coretan kehidupan dia sendiri tetapi apa yang lainnya blog dia daripada blog orang lain ialah, kalau ada anugerah blogger paling kuat perasan dan riak, aku rasa encek Faiz Farish ni la yang paling layak untuk menang, HAHA. Actually, memang kelakarla bila baca entry2 dia ni sebab setiap entry dia, pasti akan terselit keriakan dan keperasanan yang terlampau-lampau oleh diri dia, HAHA. Btw, aku percaya, walaupun dia selalu riak dengan dirinya sendiri, tetapi jauh di sudut hati dia, memang dia seorang yang baik hati.



Blog dia memang menjadi pilihan akula setiap kali aku blog walking sebab pasti aku akan tersengih sengih bila baca blog dia sebab dalam banyak2 blog yang menceritakan alkisah hidup masing2, blog encek Faiz Farish ni la yang memang lain daripada yang lain. Lagi satu, dia ni rajin jugakla menyumbangkan suara dia dalam entry2 dia. Nasib baik suara dia sedap hingga menjilat jari, HAHA. And lastly, dia ni memang rajin update blog. Hari2 dia update taw.. Jom kita usha gambar tuan empunya blog.. ;)













30 ulasan:

Bella Bell berkata...

ewww.. kacaknya.. ok.. nak terjah sekarang jugak.. ehehheh!!~


^^

Aimifiqa berkata...

bestnye dapat review. terjah dia juga ><

iKhRam berkata...

kadang2 rasa cam nak pengsan jugak kan baca blog die nie..

tp satu jer nak puji.. dia ni memang ikhlas dlm buat apa2.. selalu jer tolong komenkan entry saya gak..

apapun saya pun suka blog dia nie..

zizidiazora berkata...

hahahaha........
Faiz Farish....blog yg semua orang petut terjah untuk menghilangkan tension. Satu-satunya manusia yg paling perfect di atas muka bumi ini ialah Faiz Farish. semuanya dia yg lebih. hahaha.....

Hayati Hamzah berkata...

wuow kita serang skrg !

miss Fyqa berkata...

ada segmen skg nie. bagus2. jap nak terjah blog beliau :)

iekasub berkata...

zwan sabri promote, follow teruss! hahahaha

Fezul Fadhley berkata...

FAIZ FARISH memang sangat riak & takbur.. hahax.. NGEGEH (mengada2) ZWAN, tuan punya badan tau x pasal blog dye ni kne pilih?

mr pot n mrs lat berkata...

nak terjah blog dia lelaju lhaa .
haha ~
btw ,
jemput singgah ke blog kami .
entry baru 'awak tanya saya jawap lhaa'
tinggalkan komen sekali kalau sudi :)

: MRS LAT :)

Asma Ahmad berkata...

ciwaahhhh... da ada segmen cm abg ben lak. hehehe...

Bayar Online berkata...

ok gak org nie...

i follow u.. u follow me. http://payonline2u.blogspot.com/

~~Ticer Wann~~ berkata...

insyaAllah akan terjah nanti :) sekarang tak sempat kena p keja.. :) morning Zwan

Nur Ayuni berkata...

haha. good la. support blogger sekali gus boleh kongsi blog terbaik. ;)

Razman Kamarudin berkata...

wa~ en. hazwan kte pun dah pandai main fuhh!! org ye? wow...

ni update dr aku:
http://razmankamarudin.blogspot.com/2011/06/vaseline-petroleum-gel.html

ZWAN SABRI berkata...

Bella Bell : Kacak? makin riakla klaw dia dpt taw ada org puji dia.. HAHA


Aimifiqa : Terjah jangan tak terjah.. ;)


Ikhram : Yeah! Btol tu btol.. dia memang seorang yang ikhlas.. Setakat ni, dia pown tersenarai sebagai top 5 orang yang rajin komen blog aku, HAHA

ZWAN SABRI berkata...

Zizidiazora : HAHA.. Ntol tu btol.. Dia lah manusia yang paling perfect kat muka bumi nii.. HAHA


Hayati Hamzah : Selamat menyerang.. ;)


Miss Fyqa: HAHA.. Thanks!

ZWAN SABRI berkata...

Ieka Sub : Disebabkan zwan promote, you terus follow? Terharunyaaa.. HEHE


Fezul Fadhley : Tawu xpa.. HAHA.. Erm, tuan punya blog xtaw.. HEHE


Mr. Pot n Mrs Lat : Okey satgi zwan terjak blog anda.. ;)


Asma Ahmad : HAHA.. Mana ada sama ngan Ben.. HAHA

ZWAN SABRI berkata...

Bayar Online : Memang okay pown.. HAHA


Ticer Wann : Morning ticer wann.. selamat mendidik anak bangsa ye.. ;)



Nur Ayuni : HAHA.. Thanks! ;)



Razman Kamarudin : Sekali sekala nak main fuhh x salah kan? kan? HAHA

Razman Kamarudin berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
::FAIZ FARISH:: berkata...

ahahaa ahahaha ahahahaha

matila Statement

Ahahahahaha


Zwan Tq Tq.. Hehehehe
tq Zwan..
Hahahahahaha

LUTFI SYAFIQ berkata...

hahaha. Faiz mmg perfect! aku yg hensem dan hebat ni pun tersungkur bila baca entry2 dia. lebih lagi pada ak... hahaha. great

aDieyZa berkata...

blog faiz tu mmg best.. kdg2 gelak guling2 bila baca blog dia..

yg bestnya lagi, faiz ni rajin blogwalking & tinggalkan komen..

is_isaac berkata...

mmg best gak..sbb statement puji diri sendri yg sgt terlampau..xtahan nak gelak..hahaha..
faiz kau sgt klkr lah! ;P

nurkaloi berkata...

alamak perlu ke promote mmber jaat aku nie hahahahahahaha

FF gediks..... ^___^
wwee da lame tak renang-renang ke sini

::FAIZ FARISH:: berkata...

Thanks All

lynda salim berkata...

haha .. gambar last paling tak ley bla .. ;p

ZORA berkata...

nak p terjah la..:P

Awan berkata...

Bila la giliran blog aku? haha

~syue~ berkata...

BARU TGK BLOG DIA ARITUU HEHE

psstt...mentg2 dia pengomen setia :P

Wani berkata...

kene terjah ni ! haha
blog saya bila lagi ?? ngaaaaa