Pages

Selasa, 7 Jun 2011

Jom tonton KONGSI kat sini!!!

Aiseyh, tak sangka aku filem kongsi dah keluar kat youtube.. Syok aku tonton filem tu semalam.. So aku pown nak la "kongsi" Filem KONGSI ni dengan hangpa semua jugak sebab aku tak mau la nanti dicop makan sorang2 plak, HAHA.. Btw, SELAMAT MENONTON! ;)

















21 ulasan:

Pak Syahot berkata...

nilah padahnye bile satu muvi tu dityg kt astro first tu....hahahaha

iekasub berkata...

lu langsi lu mati! ;D

amna berkata...

hayaa.. suda ale la ini celita. download sula..
terima kasih je la lu haha..

lini hasnan berkata...

alahai, awat tengok yang part part ade la yang satu cerita terus. hihi. Anyway, tak syok sangat kan citer die?

vampire's lovex berkata...

waaaa,sharing is caring right hehehe.. semua dok ckp sal cta neh,wajib lah aku plak usha...

amir aizat berkata...

wahaha saya dah tgk!

ehda berkata...

sni pn ley tgk KONGSI huhu.
nsib org dh tgk lau x sah2 lma la lepak blog zwan nih huhu =)

syrupmasin berkata...

tonton la dekat wayang ataupon beli la dvd yg original..ape nih zwan..kate sokong industri film malaysia..asal tgk dekat youtube?? huhu :D

jaa64 berkata...

waaa..nice!!!

sy nak loading wsok tgk..hehe

nunui Joe berkata...

best x crita ni??
kalo ramai kata best nk tgk jgak la.
ahah.. ;D

~~Ticer Wann~~ berkata...

huhu nak tengok tapi tenet kat kampung ni siput... sabo la kejap jiwa raga nih...

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

hehe . dah tengok . not bad lah .. Nur Kasih ada ? hehee XD

Tia Tak Berlenggang Bila Blogwalking

Afikah Aziz berkata...

wawawa kt opis xleh tgk,kne tggu balik umah dulu la camni sob3x...ape pun thanks zwan :)

nazirah berkata...

tak bole bukak pung isk isk ;'(

Ayie berkata...

dah kene delete bro.. orang metrowelth buat report..

zati embong berkata...

hihi.jat da tgk.dak2 ofis download.nmpak sgt amek dr astrofirst.

shafmechy berkata...

ya..hasil dari astro first..best ada astro first, bleh kongsi ramai2..hehe

HaNa Hani berkata...

pergh..leh tgk kat utube dah...
kne tgk neyh
^_^

HAZWAN17 berkata...

cerita ni jalan cerita kureng tapi lawak memang pecah perut

syazen berkata...

mmg bezz thp klua alam la ..

zizidiazora berkata...

Terbaik....tak payah tgok wayang tak payah beli CD tengok kt youtube jer..