Pages

Ahad, 26 Jun 2011

Ani Oh Ani

Actually, hari ni aku xdak idea nak cerita pasai apa. Maybe sebab hari ni hari ahad kot. Otak aku pun nak bercuti la tu.. Takpa2, hangpa semua layan jelah ini lawak k.. ;)




Ani merupakan seorang dara yang cantik lagi rupawan. Kira dalam kampung, dialah Miss Kampung. Tapi sayangnya sewaktu dia kecik, Ani telah jatuh dari katil tidur lalu otaknya sekarang tak seimbang. (otak senget)


Satu hari Ani telah disuruh oleh emaknya untuk membeli kelapa. Lalu dia pun pergi ke kedai Pak Mat. Pat Mat walaupun usianya dah lanjut tapi masih "gagah dan kuat".(viagra+tongkat ali)
Setibanya di kedai Pak Mat, terdapat beberapa lagi pemuda-pemuda kampung yang tengah lepak kat situ.


Ani : Kelapa satu biji...parut buang kulit.
Pak Mat : nak buat ape dengan kelapa ni
Ani : tak tahu mak suruh beli
Pak Mat : hari ni Pak Mat rasa murah hati...kalau Ani dapat panjat pokok kelapa dan ambik kelapa tu...pak mat kasi free.


Ani dengan ghairah memanjat pokok kelapa tu. Pak Mat dan pemuda-pemuda kampung yang lepak kat situ pun mengerumuni di bawah pokok kelapa tu. Mereka pandang ke atas dengan penuh berahi.
Oleh kerana syiok sangat, Pak Mat suruh Ani turun naik pokok kelapa tu beberapa kali untuk ambil beberapa biji dia nak.


Ani pun pulang ke rumah dengan senang hati membawa kelapa parutnya dan beberapa biji lagi. Tiba di rumah, emak Ani terperanjat kenapa banyak sangat kelapa.


Mak Ani : Ani..apasal banyak sangat kelapa
Ani : ni hari pak mat kasi percuma kalau Ani sendiri yang panjat pokok dan ambil kelapa-kelapa tu. Pandai kan Ani mak.
Mak Ani : ANNNIIIIII maknya menjerit...diorang tu semua nak tengok seluar dalam kau...sebab tu dia kasi free
Ani : Yeke mak?....eh ...eh...nasib baik ani tak pakai seluar dalam....... :P



21 ulasan:

nurAMALLINA berkata...

HAHAHAHAHHAHA!! Teruklah Ani ni!!

Izzaty Ishak berkata...

T_T Adoih. Ani oh Ani!

Fezul Fadhley berkata...

cis!

Cerita Cipaa berkata...

haha . ohh ani .

ainina jelani berkata...

adess, memang lurus.

Bella Bell berkata...

ani.. kenapa dengan mu ni nak? hahaha!!~



^^

Nur Ayuni berkata...

hahaha. kenapa ani ni senget sangat.?

mmg free show ah..:P

princessFZ berkata...

kahkahkah. org org kat bawah tu mmg suka lah kan. pak Mat mesti lagi suka ;D

Pak Syahot (sYaHir) berkata...

mmg senget!!hahaha

DanieL AdiE berkata...

hahaha...

ani oh ani.;

hana sudradjat berkata...

OMG :O

HAZWAN17 berkata...

adoyai ani ni....

iKhRam berkata...

kesian pulak aku dgn ani ni.. teruk la pak mat tu.. tp kire hebat la ani nie..

kalau aku jadi anie.. aku dah kencing dah masa kat atas pokok tu..

mr pot n mrs lat berkata...

haha ~
ape lhaa ani neyh .
erm ,
jom lahh singgah blog kami .
ade entry baru 'gurauan semata mata' .
tinggalkan komen .
klaw rasa entry tuhh menarik ;)

Asma Ahmad berkata...

isk3... ani... ani... HAHAHA. XD

Liyana Zahim berkata...

Mak ingat ani bodoh to upenye ani sangat bingai.. WHahahahahahaha...

Anum berkata...

nice blog
salam perkenalan
follow me back
thanks

Anis Izzati berkata...

HAHAHA, :D memalukan ja

be a follower (my blog) if u like :)

zizidiazora berkata...

bengong sungguh. memang patut ler kepala senget....zwan pun skli la tngok tuh...

Eazy Izzuddin berkata...

adoiii...
tak pakai seluar dalam ouh..
xD

azana berkata...

hahahaha... memang senget...senget2