Pages

Jumaat, 17 Jun 2011

Super 8 : Awesome!




Actually, movie ni aku tengok pada hari rabu lepas (sebab ari rabu harga wayang murah) bertarikh 15/6/2011 di Plaza Gurney,Penang dengan kawan2 aku iaitu Shafiq, Fikrie, and Khairul. Masa depa ajak aku tengok wayang movie Super 8, dalam kepala otak aku macam was2 dengan tahap keBESTan movie tu. Tapi dah depa ajak, so aku pun ikut jela.


Masuk dalam cinema tu jer, sumpah aku menggigil habis sebab aircond cinema tu betol2 kat atas kepala aku.. Time tu memang aku rasa nak keluar je dari cinema tu kalau jalan cerita Super 8 tak best. Tapi memang aku tak sangka bila aku rasa syok pulak tonton movie Super 8 tuu.. Memang tak rugi aku tonton movie Super 8.. Jalan cerita dia memang penuh mendebarkan and ada selitkan sikit unsur2 komedi.. Bagi aku, memang aku layan habisla Super 8 tu.. Aku bagi 5 bintang kat Super 8.. ;)



19 ulasan:

cucu umie berkata...

seriously memang best super 8..hehe ayie tgok mase ahad lepas ngn kawan.. tpy mcm kureng sikit mase train tu dirempuh and then rumah kt tepi tu xap2 pon..hohoh

amna berkata...

full rating de. huhu.. crita ni thriller ke komedi or action??

Nur Ayuni berkata...

tajuk dah super. perly super gak la.heheh..:)

::FAIZ FARISH:: berkata...

tak tgk lg cite tu

ZWAN SABRI berkata...

Cucu Umie : Babakyang dirempuh traintu yang zwan suka.. macam Hebat! tapi x prasanla pasai umah tuu.


Amna : xtawla nakcakap camna.. tp crita lebih kepada suspen la.. tp adajugak komedi.. ;)


Nur Ayuni : tawu xpa.. HAHA


Faiz Farish : Bila nak tengok nii? haish!

abu berkata...

ya ka best...nk try tgk gak la..hehe

Fathiah Hamim berkata...

haha berbaloi menahan kesejukan

NAZRUL AZAT berkata...

jom tengok sekali lagi jooommmm yeeayyyyyy

~~Ticer Wann~~ berkata...

haishh menahan perasaan je nih... nak p tengok jugak...cepat la gaji :D


Korang gelak? Kalau tak gelak memang jiwa korang ketat

Teringat zaman kanak-kanak

NUR AYNIE berkata...

best ke? dah lame x tgk wayang hihi

meaw berkata...

super 8 kita nak bagi 6.9 !

Mohd Faziel berkata...

cite x best,...budak gemok laki tu,,x suke.!! citer budak2x..ermm

miss Fyqa berkata...

wahh 5 bintang tue :)

K O R I E berkata...

lol ingtkan super 8 cite kartun~
hilang arah sebentar

HaNa Hani berkata...

aihhh...ader org kate best..der org kate xbest
memg kne pegi tgk sndri betoii neyh
^_^

ZWAN SABRI berkata...

Abu : Jom la try tengok.. ;)


Fathiah Hamim : Tawu xpa.. memang berbaloi baloi.. HAHA


Nazrul Azat ; tgk skali lagi? kalaw ada org nak blanja, okaylaaa.. HEHE


Ticer Wann : alaaaaa, gaji xkuar lg kaa? HUHU

ZWAN SABRI berkata...

Nur Aynie : Best2.. ;)


Meaw : 6.9 per berapa nii? HUHU


Mohd Faziel : Crita x best? disebabkan budak gemok tu kaa? Lawaklaa.. HAHA

ZWAN SABRI berkata...

Miss Fyqa : Tawu xpa.. ;)


Korie : Bukan crita kartun laa.. HAHA


Hana Hani : A'ah, kena judge sendiri.. orang lain ada minat masing2.. ;)

amir aizat berkata...

alah xtgk lagi,huaa