Pages

Isnin, 27 Jun 2011

Aku Dah Boleh Mengundi.. ;)

Yeay! Sekarang aku dah sah sebagai pengundi Malaysia. Lepas ni bolehla aku mengundi mana2 parti politik yang aku suka. Actually, tadi alang2 aku bayar bil di Pejabat Pos Penanti, aku pun tanyala kakak kat kaunter tu samada kat Pejabat Pos Penanti ni boleh ke tidak untuk daftar mengundi, then dia kata boleh. Dia pun mintakla kad pengenalan aku and no telefon aku. Lepas 5 minit, dia suruh aku tanda tangan and aku pun dah sah jadi pengundi.. Yeeha! X sabaq nak pangkah2 kertas undi nanti.. ;) btw, tadi masa aku dok daftar mengundi tu, tetiba ada sorang girl ni pun sebok jugak nak daftar mengundi.. Nak tiru aku la tuu,HEHE.. Hurrmm, Alamak! Kantoila umur aku dah 21, HUHU..



ni la salinan borang pendaftaran aku tadi..



24 ulasan:

Aman Ibrahim berkata...

selamat mengundi~ pangkah molek2, jgn buat undian rosak plak.. pesanan ikhlas dr Aman.fm hehe..

Hanis MY berkata...

selamat mengundi, tiba2 teringat iklan uni kat tv masa kecik2 dulu hehe

shafmechy berkata...

selamat mengundi nanti..hehe

hyz berkata...

aikkkk????? br 21 ke ni?

~~Ticer Wann~~ berkata...

wahh muda lagi..iskk terasa tuanya diri ini...

Ke mana Ticer menghilang?

Bella Bell berkata...

laaaa.. umur zwan baru 21 tahun.. hehe!!~


selamat mengundi :)



^^

Fezul Fadhley berkata...

TAHNIAH!!! hua2...

amnie azmira berkata...

syabass..^_^

Pak Syahot (sYaHir) berkata...

pngkah dgn bijak ye zwan...hehehe

@in k@tie berkata...

apa kata buat undi rosak..jgn pangkah tp rite..hahha...

saiazuan berkata...

dah leh mengundi? bgs2.. dah dewasa..haha

latest work
http://eleventx.blogspot.com/2011/06/atwr-comic-transformers-dan-blog.html

nsdahlia berkata...

terasa sendiri sbb x sedar diri lagi umur dah cecah 21 tahun!

Nur Ayuni berkata...

tahniah ye. hak mengundi di tangan sendiri :)

miss Fyqa berkata...

selamat mengundi.

*alaa, Fyqa blm daftar lg. hehe ;)

Awan berkata...

blom boleh lg la...kalau xde pilihan raya mana ley ngundi...haha

zizidiazora berkata...

selamat menunaikan tanggungjawab anda sebagai warganegara.

KinosKoko berkata...

xdpt nak ngundi....waaaa

Eazy Izzuddin berkata...

aaa...
tak daftar lagi..
kena daftar ni..
xD

Asma Ahmad berkata...

srbot pala nk dftr pgundi. hahaha...

azana berkata...

owww...br 21 taun...hehehe sonok je boleh mngundi...

ZWAN SABRI berkata...

Aman Ibrahim : Ek eh, stesen radio baru ek Aman.FM tuu? HAHA


Hanis MY : thanks! ;)


Shafmechy ; Oriteeeeee.. ;)


Hyz : A'ah. baru masuk 21.. awat?

mata lebam berkata...

best gilaa dah boleh mengundi.saya kena tggu staun agi:)
nak header blog free? mai singgah blog saya:) follow awak! http://matalebam.blogspot.com

amir aizat berkata...

bagus undilah yg terbaik! saya lg 2tahun,huarghhh

Huda Idris berkata...

bulan 9 nanti baru boleh daftar lah :D