Pages

Isnin, 21 Februari 2011

Jom Temuduga Kerja

Kepada sesiapa yang sedang mengganggur mahupun nak bertukar ke tempat kerja yang lain, ini ada berita baik untuk anda terutamanya yang menetap di utara semenanjung Malaysia kerana pada hari ini AmAssurance Berhad (kini dikenali sebagai AmLife Insurance Berhad) yang merupakan ahli kumpulan AmBank sedang mengadakan temuduga untuk 70 kekosongan jawatan di syarikat perbankan tersebut untuk ditempatkan bekerja di serata semenanjung Malaysia.


Antara jawatan yang ditawarkan di syarikat perbankan tersebut ialah,


1. Pengurus (team manager)

2. Penasihat Kewangan (junior executive/advisor)

3. Telesales

4. Kerani (Customer Service)



Ini pulak syarat2 yang dikehendaki daripada calon2 yang nak memohon jawatan2 tersebut,


1. Warganegara Malaysia

2. Tak kisah lelaki atau perempuan

3. Berumur antara 18 hingga 33 tahun

4. Berpesonaliti menarik dan berpenampilan kemas

5. Berdisiplin, berdedikasi dan berkeyakinan


Sekiranya anda semua telah mencapai kriteria2 yang telah dikehendaki, apa tunggu lagi? jom serbu tempat temuduga tersebut di,


AmAssurance berhad,
Tingkat Bawah,
142L, Burmah Palace,
Jalan Burma,
10050, Georgetown.
Penang.


Masa dan tarikh untuk ditemuduga ialah pada,


21/02/2011
Jam 9.30 pagi hingga 5.30 petang



Sebarang masalah sila hubungi nombor telefon yang berikut,


04-2293611 / 04-2287270



16 ulasan:

zidEL zhafiz berkata...

mak aih..kat penang..jawohnya check..tolong book kan tiket roket tuk aku...!! heee~~~~

arep_lockermonth berkata...

fuh! bgus gak kalau ade yg update pasal kerja camnih!!senang cikit!!hehe

::FAIZ FARISH:: berkata...

keje jadik PA Dato Yusuf Haslam ade tak? heheheeh

::FAIZ FARISH:: berkata...

keje jadik PA Dato Yusuf Haslam ade tak? heheheeh

NUR AYNIE berkata...

kalau yg tgh stdy nie leh g tak?? hihihi~

ZWAN SABRI berkata...

Zidel Zhafiz : Ala, mana ada jauh.. KL-Penang paling lambat pown 4 jam je.. huhu


Arep_Lockermonth : HAHA.. Kebetulan syarikat tu offer kat aku and aku x berminat nak pi, so aku sharela kat pembaca blog ni.. manala nak taw kowt2 ada yang berminat..


FaizFarish : Aiseyh, dah lari topik tuu.. huhu


Nur Aynie : Rasanya boleh kowt.. blom try blom taw..HAHA

nulhazwany abdul malik berkata...

kalau kat perak, nak jugak pergi..
^^

temuduga tu apa ye.
TAK SUKA !! haha

zidEL zhafiz berkata...

owh yaka..tadi aku baru ja interbiu yayasan selangor..kih3..~~~^^

ZWAN SABRI berkata...

NulhazwanyAbdulMalik : Aiseyh, Perak dekat je kan.. Tapi skang dah pkoi 6.15pm.. temuduga dah tamat... ;)



Zidel Zhafiz : Yeke? Good Luck naa.. ;)

.:padie_eyla:. berkata...

bank memang banyak kerja kosong eh.? nguu. reserve laaa lepas grad nnt. hak3

Razman Kamarudin berkata...

jd prompter lak? gempak la ko... so informative...

Anati Soki berkata...

sy trikat dgn kntrak maktab.. :( hehehe

Firdaus Alim berkata...

Nak apply mau mau mau..hehehe..
eh xleh blaja ag

Adzriel AB berkata...

apply jadi pengurus terus lah..he..

Ariz Abdullah berkata...

nak apply manager laa..tapi takde pengalaman..jgn kata nak bank...manage kedai pon xpenah..hahaha

Anis Akhir berkata...

alamak...dah terlepas...:P