Pages

Rabu, 2 Februari 2011

Aksi2 Menarik Dalam Tandas

Bila bercakap soal tandas, ia merupakan destinasi wajib bagi setiap orang untuk dilawati. Ada yang guna tandas sebagai tempat untuk mandi, buang air besar, buang air kecil, bersihkan diri, salin pakaian, hisap rokok dan tak kurang juga yang menggunakan tandas sebagai tempat untuk melakukan aktiviti2 yang tidak bermoral. Almaklumlah, mungkin yang buat aktiviti tak senonoh kat dalam tandas ini mempercayai bahawa tandas adalah tempat syaitan dan bila mereka dah menjejakkan kaki dalam tandas, automatik mereka pun terpaksa menjadi syaitan. Sebenarnya, aku tak nak berdiskusi isu aktiviti tak senonoh dalam tandas ini tetapi aku nak pamerkan gambar2 tandas yang lucu, seksi, dan menarik. Jom kita saksikan!




Sumpah kalau ada tandas yang lagu ni, malu gila kot aku nak kencing sebab macam ada orang dok usha time kita kencing. Tapi, aku suka idea dia.. Kreatif!


Confirm ramai perempuan akan kerap pi tandas kalau ada toilet yang lagu ni, HAHA



Ayoooo.. Jangan terkejut kalau lepas ni ada orang yang tiup benda tu tapi tak keluar bunyi and yang keluar adalah ayaq yang berbau hancing, HAHA



Aku rasa kalau lelaki yang masuk tandas ni, sure depa bukan hanya sekadar kencing jer tapi turut tuuuuutttttttt... HEHE



Gila best tandas macam ni. Kalau letak tv sebijik depan sofa tu, sure lagi sempoi.. ;)



Loqlaq gila designer sinki ni.. Sure ramai yang macam malu2 nak pegang paip tu tapi maybe ramai jugak yang macam excited nak pegang paip tu, HEHE



Kalau laguni la mangkuk jamban dia, sure taik yang nak keluar tu terus termasuk balik. Scary gila tengok mulut dia, HUHU



Adush, awatla depa design lagu ni? Tak sampai hati nak kencing kat dalam "mulut" tu, HUHU



Best gila kalau semua tandas macam ni.. Jangan tanya pasaipa kalau aku dudok berejam rejam dalam tandas, HOHO



Aiseyh, terkesima! dan aku taktau nak komen apa dengan mangkuk jamban ni, HUHU





61 ulasan:

Aimifiqa berkata...

what the..kelakarla. x sangka ade sebegini idea cmtu no. aduhai. nway nice entri! =)

ZWAN SABRI berkata...

Aimifiqa : Tula pasai.. kelakar kan idea2 depa.. ;)

NUR AYNIE berkata...

hahahahaahahahahhahahah~~~ xpat nak stop gelak la plakkk...aduhh2...

ben berkata...

memang kepala otak kreatif la sp yg buat tandas cm2...
otak kunin2 biru pun ad ckit2..
haha...lawak btl..

ZWAN SABRI berkata...

Nur Aynie : Gelak sikit2 dah la.. kang ada plak yang turut ngilai2 gelak ngan aynie malam2 ni.. hehe


Ben : Tula pasai.. bukan calan2 otak kuning yang leyh design cam ni.. HAHA

Joe_Hans berkata...

wadefak!!!! hahaha

meaw berkata...

eeeeeeee...tak suka . tak suka . yeuwwwwww ! kalau ada tandas lagu ni ,memang nak banned gila-gila , tak suka,huhu :(

ZWAN SABRI berkata...

Joe Hans : HAHA


Meaw : Banned? Jangan nanti, awakla pelanggan setia tandas2 tu.. hehe

DanieL AdiE berkata...

hahhaa..funny!

nelly berkata...

adoi ..
kreatif nya terOVER ..
=D

ZWAN SABRI berkata...

Daniel Adie : ;)


Nelly : yeah! Over sangat2.. HAHA

zidEL zhafiz berkata...

cuba buat gambaq top 10 tandas paling kotor di malaysia..wahahaha~~~~ =P

dya adriza berkata...

omaigod!!! hahahaha

fAtaH berkata...

nice entri bro...kelakar giler.haha

ZWAN SABRI berkata...

Zidel Zhafiz : Ayooo.. lagu mana ntah aku nak bwat entry pasai tu kalaw aku nak masok dalam tandas yang berbau pown x bleh.. huhu


Dya Adriza : HAHA

ZWAN SABRI berkata...

Fatah : Thanks!

Eazy Izzuddin berkata...

macam2 tandas ni sekarang..
aish2
hehe....

suka tgk pic tandas tu...
:P

ZWAN SABRI berkata...

Eazy : Tula pasai.. tapi ni yandas2 kat oversea.. bila la tandas2 Malaysia nak kreatif nii.. hehe

aris nor mohamad berkata...

wei,,dhsyat gle ar.. perghhh.. trbaik arh.. hahaha...

AIMAN berkata...

nak buat 1 la kat uma aku.. baru gempak. haha

ZWAN SABRI berkata...

Aris Nor Mohamad : Dahsyat ek? HAHA


Aiman : Nak bawat ikut gambaq yang mana satu? Yang no 4 tu ek? Teeeetttt.. HAHA

.:padie_eyla:. berkata...

aku takan masuk toilet kalau semua design macam tuuu! hak3.

ZWAN SABRI berkata...

Padie_Eyla : Leyh caya ker? HAHA

nub berkata...

aku nak lah 1.. nak letak kat tandas bilik..ouh bahagianya hati..


hahahaha

ZWAN SABRI berkata...

Nub : Nak yang mana satu nii..? HAHA

iKhRam berkata...

huhuhu... cantik idea2 jamban dan sinki mcm tu.. kalau saya.. ok jer.. saya suke..!!

nunui Joe berkata...

wahh macam2 jenis toilet ada.. hohoh

::FAIZ FARISH:: berkata...

No dua takleh blah.. hahahahaha gilala

nulhazwany abdul malik berkata...

uik teruk betul tandas macam tu.
byk yang budak tak cukup umor tak leh masuk. haha

ZWAN SABRI berkata...

Ikhram : Suka ek? HAHA


Nunui Joe : Taw xpa.. Macam astro, Macam2 ada.. HAHA


Faiz Farish : No. 2 jer? No laen kira boleh blah la ek? HAHA


Nulhazwany Abdul Malik : Tula pasai.. kena tulis kat luar tandas tu yang ini Tandas 18sx.. HAHA

azharr berkata...

berapa agak kena bayar kalu nak msk tandas camni...heehe

qieranna berkata...

lama la org duk dlm tandas camtuh...
rugi oh...byr mahal2...

ZWAN SABRI berkata...

Azharr : Entahlah... huhu


Qieranna : Tula pasai.. tapi klaw free pown, sure lama jugak orang dudok dalam tu.. ;)

apezs shah berkata...

salam

wan awat gilerh sgt derangnya design ni.. kelakar ada, keji ada haha,... mcm2.. seram la..;)

sHaH berkata...

tak tahan nak gelak tengok jamban 2.. huhuhuhu..

ZWAN SABRI berkata...

Apesz : Tula pasai.. keji gila kan depa punya design.. HAHA


Shah : awat gelak bunyi huhuhu? huhu

rj Etika berkata...

hahahahahahaha...gile lucah sume mangkuk tandas ni. oh oh! tanak pegi toilet centu. hahaha.

fatin hanani berkata...

hahaha mmg gila sempoi tndas depa hahaha
eyyy malu la klu masuk tnds gutu..haha
laki x tau la kan hahahaha :D

IMANSHAH berkata...

satu pembaharuan..nice

d_tieah berkata...

Haish..
Gila..
Mau para lelaki ni asyik ke tandas je tiap2 jam..
Aiyooo..
Sangat bahaya bila waktu puasa..

Latest entry : Fitnah Dalam Rusuhan di Mesir
Latest entry : Misi Menyelamatkan Pelajar Malaysia di Mesir dan Hosni Mubarak Umum Berundur

snf berkata...

ouchhh..oh tidakk...

nora berkata...

adoii
ni dh telebih sudah nih


ENTRY HOT : Pakej Lengkap

ZWAN SABRI berkata...

rj Etika : Mana ada lucah.. ala, klaw tepaksa, kena pegi jugak kan? HAHA


Fatin Hanani : Taw xpa.. Mang gila sempoi tandas depa.. ;)


Imanshah : Nice ek? ;)

ZWAN SABRI berkata...

d_tieah : ek eh, xkan lelaki jer kowt.. pompuan apa cer? pompuan pon sama jer.. haha


Snf : apa yg tidaknya? huhu


Nora : Mana ada terlebih lagi.. HAHA

.izzatul.hazwani. berkata...

haha.UNIK.KREATIF what.ehe!
kompon kerajaan malaysia x buat kat sini.ahahaha

Ezay Hadry berkata...

kreatif tu designer haa...
konfirm nk msuk bayar mahal..haha

Nurhafizah p i j a berkata...

mantap ! TERlebih kreatif dh neh ~ HAHAHA .

ZWAN SABRI berkata...

Izzatul Hazwani : Ala.. Kalaw buat kat Malaysia kan bagus.. Baru semangat nak pi toilet... HAHA


Ezay Hadry ; Bayar mahal? ntah2 free jer nak masok.. HAHA


NurHafizah Pija : Tula pasai.. terlebih kreatif! HAHA

Hayati Hamzah berkata...

bongeknye tandas :(( hahahhahaha

atiEy_[azHa] berkata...

tak tau nak kata lagu mana la tengok tandas lagu ni. pelik semacam. huhu

ZWAN SABRI berkata...

Hayati Hamzah : Bongek ek? HAHA


Atiey Azha : geli2 suka ek? HEHE

Max SayAm berkata...

hahaha..uhik sumguh tnds2 itu yea!

Ed@ cL0sEt berkata...

geli laaa hehehe ~~~

ANATI SOKI berkata...

kahahahahah.. nk kencing pun mengkelan.. wakakakakakak

s.y.a.r.q berkata...

awwww.tandas yg ade lelaki duduk tu malu mak nk kencing noks..ha ha ha

ZWAN SABRI berkata...

Max Sayam : Tula.. unik kan..

Eda closet : geli ke suka? HAHA

Anati Soki : mengkelan tu apa ek? huhu

Syarq : Ala mak ni, malu2 plak nak kencing.. kencing je.. HAHA

zidEL zhafiz berkata...

haha..tandas rumah aku kat kampung old style..tandas luar rumah bai..old skewl jer..kih3..
tapi na gi berak mlm2 seram oouuhh..hahah

Edy Fee berkata...

sangat unik...rajin cari bahan

Edy Fee berkata...

sangat unik...rajin cari bahan

ZWAN SABRI berkata...

Zidel, Aiseyh, umah tok aku pown ada jamban kat luaq umah jugak.. tapi dah x guna.. hehe


Edy fee : Ikot mood.. klaw rajin, mmg meratala cari bahan.. tapi klaw malas, nauzubillah.. HAHA

drkcrmsn berkata...

jamban sofa tu, cnfrm menyerap segala bau-bauan yang tak menyenangkan. haha. XD