Pages

Jumaat, 4 Februari 2011

Gay Atau Tidak?

Hari ni aku hanya nak paparkan filem pendek yang dihasilkan oleh warga Indonesia. Tajuk filem pendek ini ialah "Gay Atau Tidak".. Jom kita tonton!



Part 1
Align Centre



Part 2




The moral of the story yang kita dapat buat berdasarkan filem pendek ini ialah, jangan ingat lelaki yang tidak mempunyai sifat kelelakian itu sebagai gay dan jangan pulak ingat lelaki yang macho, gagah itu adalah lelaki sejati.. Ahaks!




29 ulasan:

KizZ berkata...

Haha...macam macam ek dunia zaman sekarang..

vampire's lovex berkata...

macho lah anda wahai lelaki ahaha

nur aisya humaira berkata...

Assalam..
Aah laa kan, macam2 skang...
Gay pn da tk malu nk bgitau org...
mintak taubat laa...:)

Entry terbaru ►Blogger : Kenali Follower Saya 3..!!:)

ZWAN SABRI berkata...

Kizz : Tula, macam2.. HAHA


Vampires lovex : baek boss! HAHA


Nur Aisya Humaira : wassalam. tula pasai.. ;)

.:padie_eyla:. berkata...

haha. kadang kadang lelaki yg awal nye takde sifat kelakian, satu masa tu nnt die akan tunjuk jugak. witwit. mase tu baru rase di awangan. perghh!

SyedGraphiX berkata...

haahhahaa..lawak la cite nii XD

ZWAN SABRI berkata...

padie_eyla ; btol tu btol.... ;)


SyedGraphix : Lawak? tang mana plak yang lawak tuu? huhu

anamizu berkata...

aah betol3..zmn skrg ni jgn judge dr luaran je..ngeee~~~


recent post : |PILIH KASIH perlu ke???|

ZWAN SABRI berkata...

Anamizu : Yeah. dont judge book by its cover.. ;)

KUREKURE COMEL berkata...

hahahaha.....mcm2...

Firdaus Alim berkata...

Say No no no no..Motip?

bedpet berkata...

zwan gay atau tidak? hikhikhik

nazrul ashraff berkata...

hha..cter bodoh gler..

ZWAN SABRI berkata...

Kure2Comel : Tula pasai.. HAHA


Firdaus Alim : HAHA


Bedpet : Lesbian kot.. HEHE


Nazrul Ashraf : Tula.. HAHA

Afzainizam berkata...

… ....Gong Xi Fat Coi……..
┏〓〓┓┏〓〓┓┏〓〓┓
Wish you healthy always
┗〓〓┛┗〓〓┛┗〓〓┛
....lllllll........ lllllll .......lllllll....
Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

uhhhhhhh dah banyak citer gay ni..... so katakan tidakkkkkkkkk pada gay

Ariz Abdullah berkata...

ada sorg mamat melayu kat youtube dengan selambanya mengaku "i'm gay..i'm ok"

sebelum kutuk, apa kata tau dulu sejarah silam diorang????jgn nasihat..tp tunjukkan jalan!!!!

ZWAN SABRI berkata...

Afzainizam : Yeah2.. Tidak kpd gay.. HAHA


Ariz Abdullah : sokong sama hang.. ;)

Belalang Hijau berkata...

betul tu...
dan jangan igt blogger yg x tunjuk muka tu x kacak...erk...boleh ke?

hahaha

NUR AYNIE berkata...

nasib sye x tergolong dlm cter nie..hikhikhik....sokong jgn amggap yg lembut tu gay.. n yg gagah tu lelaki sejati..=P

Aimifiqa berkata...

hehe. waaa, x sngke kan. nway nice entri. hehe, =)

ZWAN SABRI berkata...

Belalang Hijau : Yeah! btoi tu btoi.. Kalau ikot tradisi org arab, orang yang chantek2 diwajibkan tutop muka. takut nanti orang yang pandang tergoda dengan kecantikan dia.. hehe


Nur Aynie : yeah. Thats right.. ;)


Aimifiqa : Thanks! ;)

nulhazwany abdul malik berkata...

tapi kan budak gay selalu ensem.. frust. ! haha

ZWAN SABRI berkata...

Nulhazwany abdul malik : Ala, wany bawak la depa ke pangkal jalan.. nanti leyh kawen ngan org yg ensem.. HAHA

IMANSHAH berkata...

eh apa dia buat part yg last sekali..main burung lak

ZWAN SABRI berkata...

ImanShah : HAHA.. Dodoikan burung dia suruh tido kowt.. ;)

Ariz Abdullah berkata...

wa tau ramai yg sukta topik gay ni..hahahahaha

zidEL zhafiz berkata...

btol tuh..aku paling menyampah kalo laki tu bajet macho..ko nak pandang rendah kat semua org..hebat sgtkah??

Eazy Izzuddin berkata...

macam2 hehe...
layanss...
xD

ZWAN SABRI berkata...

ArizAbdullah : Yeah! memang ramai yang sukaaaa... HAHA


Zidel Zhafiz : HAHA.. Tula pasai.. ;)


Eazy Izzudding : Layang jangan x layan.. HAHA