Pages

Isnin, 31 Oktober 2011

Yeay! Dah Konvo Diploma..

Yeay! Alhamdulillah, tamat sudah sidang ke-14 untuk konvokesyen kali ke-75 di UiTM Shah Alam yang berlangsung pada 30/10/2011(yesterday).. So, tamatlah sudah seksaan aku time diploma, HAHA.. Walaupun result aku time diploma tak la gempak mana pun, tapi bila dapat skrol diploma je, sumpah rasa puas sebab berjaya grad on time walaupun banyak gila dugaan yang nak kena tempuh. Lani kena hadap seksaan untuk degree pulak.. InsyaAllah, untuk degree, aku akan konvo pada tahun 2013 pulak nanti. Kali ni aku aim nak dapat kelas pertama.. Doakan aku ye.. Oklah, malas nak potpet panjang2.. nah! Kat bawah ni ada sebahagian gambaq time aku konvo semalam.. ;) sorry kalau gambaq burok.. HUHU


Yeay! dah dapat Diploma.. ;)



Alamak, topi sengetla pulak.. HAHA



Dengan Mama yang terchinta.. ;)




Dengan Baba yang tersayang.. ;)



With my lil brother, Ami.. ;)



Dengan Parent yang selalu di hati.. ;)



Time ni dah pulangkan jubah konvo.. Rambut tak berapa nak elok la pulak.. ni semua salah topi konvo tuu, HEHE..



Gambaq candid je nii.. ;)



56 ulasan:

Eyda Syahida berkata...

muke adik tak puas ati ebab abang da konvo. hahaha

Ninie berkata...

Tahniah...x bagitau...kalo x Ninie gi semalam tgk Zwan bawak bunga layu sekuntum dua...hehe. Ninie kat APB je...

::FAIZ FARISH:: berkata...

tahniah

cik wanie Lovela (CWL) berkata...

hensemnya dia hahaha

lizz berkata...

tahniah yer dik...

whitecappuccino berkata...

tahniah on your graduation!

FarHANa aZwA berkata...

tahniah...

whitecappuccino berkata...

tahniah on your graduation!

Ecul berkata...

tahniah2..
dan anda di tag..hehehe

http://ecul.blogspot.com/2011/10/amekkawwakenabeb.html

Cik tikah berkata...

Tahniah ZWAN!!! Sambung degree lepas ni :)

Aien Not Alien berkata...

Tahniah Zwan... ^_^"

Fithrah Neelam berkata...

seronok nya dah konvo :D
Tahniah !

Eza Boom Boom :) berkata...

Tahniaaah!!! :D, semoga awak lebih cemerlang lagi d masa depan ^^

kupu-kupu_cinta berkata...

congrats !!! :D

Fathiah Hamim berkata...

tahniah! =)

Khairul Rahman berkata...

tahniah! nanti 2013 kita grad degree sama2 ek....hehe

Diana @ bilakukatacinta berkata...

zwan: tahniah...ai..UITM ke? nape tak rojer akak..boleh akak bg bunga//hehee

faizal mohd berkata...

tahniah. bangga puan emak dan encik ayah. :)

ieda berkata...

wah tahniah dik

awat pic kat cini nampak zwan lebih handsome dari profile .. ahakssss :))

zizidiazora berkata...

tahniah zwan semoga result degree nanti akan lebih gempak dari dip ni yek dan semangat untuk dpt first degree tu harus dibakar dan dipupuk dari sekarang dan didoakan zwan akan berjaya insyaallah.

missmaisharah berkata...

tahniah zwan:):)

miss Fyqa berkata...

Tahniah Zwan :)

Rtp Farra Arisha berkata...

mama dan baba seiras muka zwan..hehe.
congratulations dan selamat maju jaya. all the best for your future then :'D

Lea Isnawi berkata...

tahniah zwan :)

Anum berkata...

tahniah2

Liyana Zahim berkata...

Nice zwan.. Nice pics! Congratulations!!! :))

Blogger bernama Zam ! berkata...

hurmm best nye dah convo .
ohh mase cepatlah berlalu. .. .

mi.yu berkata...

congrats! ;)

ekmal berkata...

wey ko konvo 30hb kan? aku dtg kot..aku tgk kwn aku konvo degree..hahaha..btw aku x konvo lg, tu gambar je kt blog aku tu..huhu

Zana Adieyza berkata...

tahniah!! trskan usaha untul lebih berjaya.. make sure grad on time ok!

Nur Ayuni berkata...

kacak nye adik ..haha.
tahniah okei. pasni sambung la dgree pulak :)

fany wany berkata...

wahhhh.
tahniahhhhhh :)

hafiz berkata...

taniah boss....sory k fizz dah deactivate fb ok........sory....

new entry...(same as you)
http://afizz-hafiz.blogspot.com/2011/10/istiadat-konvokesyen-uitm-kali75-sidang.html

Dhiya Fariza berkata...

Tahniah zwan. U look so smart and dashing in that convo rob. All the best in degree year.

ked berkata...

yeahhh..congrats kat kau jugak..huhu..aku konvo semalamnye tu kat tganu..2013 nanti kite konvo degree lak ek? huhu

iKhRam berkata...

tahniah..
alhamdulillah..

gud luck utk deg k?
semoga berjaya sentiasa.. amin.

khairul berkata...

tahniah bro

wahida berkata...

alhamdulillah...segala penat jerih berbaloi akhirnya...tahniah bro...aku tumpang hepi...

Mia Liana berkata...

wahhhh.. tahniah ya. kalau larat sambung la belajar lagi. sementara umur masih muda lagi... :)


all the best!!!

fathiahRAIHANA berkata...

si adik muka cekang aje, Hihihi
tahniah la ye ^^

zidEL zhafiz berkata...

btw TAHNIAH ma fren..awat x habaq..buleh aku pi bagi bunga teddy..besaq punya..!! :)

yuyueyuliana berkata...

congratezz ^^

farahzaba berkata...

tahniah wehhh :)

Asma Ahmad berkata...

thniah da grad.
adik hg mka grang toi.
hahahah..

ain dzaya berkata...

wa..seronoknyerr...

congratzz!!

Rizal Murad berkata...

Yayyyyyyyyyyy bestnye..Tahniah2x.. :)

Phat berkata...

congrats....dtg jenguk entry bro ye

NAZRUL AZAT berkata...

laaa... sori xtau, kalau tau dh pi jenguk dah :-)

nurkaloi berkata...

tahniah ^__^

Syahir Ramli berkata...

tahniah sekali lagi zwan...kte sme2 konvo 2013 nnt k..hahax

Saiazuan berkata...

congrats bro :)

CeRiTa Ku SaNa SiNi berkata...

congratesss.....lmbt wish...heee..:-)dh abes dh blaja..huhuh...

Cikgu Fikri berkata...

wah..
tahniah..
diploma bidang aper ek?

Nalisa Syahira berkata...

congrats ;)

Nursyahda Faiqah berkata...

tahniahhh :)

DanieL AdiE berkata...

Banyaknye gambar topi senget..hehe