Pages

Selasa, 4 Oktober 2011

Surat Email Daripada Encik Zizidiazora

Salam adik Zwan,

Tahniah la kerana mysuarablog tu nampaknya mendapat banyak sambutan dari follower. Yang komen pun dah banyak apa lagi yang membacanya. so rasanya zwan patut kena jaga mereka agar mereka tidak terlalu lama menunggu entry2 baru dari mysuarablog so abg rasa zwan harus mengupdatekannya selalu. andainya zwan kekurangan idea mungkin abg boleh tolong itupun sekiranya diperlukan.

Bersama2 ni abg attach 1 maklumat berkenaan perbezaan sebatan cara islam dan civil yang mungkin kita boleh kongsi bersama tentang info ini dan zwan boleh search mr.google untuk dapat lebih maklumat mengenai perkara ni. rasa2 tidak ramai yang tahu tentang perkara ni.

Sekian, semoga zwan terus sukses dalam dunia blogging ni.

Salam tulus ingatan dari abg zizi,





ZIZIDIAZORA


-----------------------------------------------------------------------


Jawapan Zwan Sabri,

Wassalam Encik Zizidiazora,

First of all, terima kasihla sangat2 sebab prihatin dengan blog Zwan. Zwan bukannya tak nak update blog hari2 tapi almaklum jelah, zwan sekarang ni dah kembali ke dunia pelajar. So kadang2 tu otak ni serabut dengan macam2 assignment yang nak kena buat, program2 universiti yang nak kena involve and mood untuk menaip entry tu pulak hilang tak timbul2, HEHE. Bro nak Zwan buat entry pasai sebatan cara Islam and civil kan? kan? Nanti Zwan buat entry pasai tu okay.. Tapikan, maybe ambik masa sikit la kot, HEHE.. Btw, thanks ketat2 ye sebab prihatin and terus membaca and melawat mysuarablog ni walaupun Zwan dah jarang2 update.. ;)





pssssssttttt: Kepada sesiapa yang nak luahkan apa2 jelah kat Zwan, anda boleh buat macam Encek Zizidiazora ye dengan menghantar email anda melalui email zwansabri@yahoo.com.. ;)


21 ulasan:

Lelaki Ini berkata...

wah..
tahniah!
ade owg prihatin!

Syahir Ramli berkata...

zwan mmg hebat! x mustahil you'll be in the list of famous blogger kt msia ni... keep it up zwan!

Fiq Fikri berkata...

acehhhh!! zwan ada masa tu update la..bg kn masa tu:D

khairul berkata...

sy sentiasa support zwan

asfarina fatin redzuan berkata...

GO GO ! Zwan =)

Anum berkata...

teruskan usaha
go.go & go

iKhRam berkata...

wow
best ni
dah boleh request topik apa..??

boleh la buat segment
"apa kata anda" hahahhaa

atau sewaktu dengannya..

tahniah k?

syazwiena khan berkata...

sheronoknye dia :)
good la then .
nanti popular lah .

Aimifiqa berkata...

waaaa. tahniah2~

::FAIZ FARISH:: berkata...

pembaca prihatin

zizidiazora berkata...

Laaa....surat ni pulak yang jadi entry dia.. mana aci macam ni. cek suruh hang buat entry lain, lain pulak entry yang hang post...zwan2... pandai hang nok...

Faizal Mohd berkata...

pergh! skali macam artis da.. :)
-1st time comment- :P

DanieL AdiE berkata...

Beliau mmg seorang yg prihatin..

Phat berkata...

terbaik la zwan...

Khairul Rahman berkata...

untunglah~

tapi blog zwan memang best :D

Fara E's berkata...

cayalah !

pudenz berkata...

hebat mu zwan.. keep it up..

miss Fyqa berkata...

peminat setia blog Zwan tu..

hehe..

Zana Adieyza berkata...

bertuahnya sbb ada yg prihatin mcm tu kan..

akk pun xde idea la mcm tu.. nnti zwan hntr info kat akk leh? hahahaha.. gurau jer dik..

Dhiya Fariza berkata...

bestnya ada org yg sgt prihatin :)

amna berkata...

wonderful! bestnyer...