Pages

Ahad, 20 Mac 2011

... Warna Pilihan Lelaki Gay?

superman versi gay, HEHE..


Ek eh, betul ke warna ungu atau dalam bahasa inggerisnya yang dipanggil purple ini merupakan warna kegemaran bagi lelaki yang bernafsu songsang? Tadi aku adala pinjam sebuah majalah hiburan popular yang menjadi pilihan para belia kat Malaysia ni daripada kawan aku. Baca punya baca, aku agak tertarik dengan tajuk dia yang berbunyi ” UNGU WARNA LELAKI BERNAFSU SONGSANG?”. Mesti tersentap lelaki2 yang minat dengan warna ungu ni. Nasib baik aku tak minat dengan warna ungu and aku hanya ada sehelai dua jer baju yang warna ungu, HEHE..



Menurut majalah tersebut, pemilihan warna dapat membentuk personaliti seseorang. Menurut kajian yang dijalankan di luar negara, emosi seseorang juga boleh lahir daripada pemilihan warna. Dan mengikut kajian itu juga, dikatakan bahawa lelaki yang memilih warna ungu merupakan lelaki yang mempunyai peribadi yang berbelah bahagi. Gabungan warna merah dan biru ini merupakan lambang kepada sifat yang bercampur baur. Jadi tidak hairanlah mengapa warna ungu diklasifikasikan sebagai warna pilihan lelaki yang bernafsu songsang.



HAHA.. Bagaimanapun, taktaula sama ada kajian ini betul atau tidak. Kepada lelaki yang menyukai warna ungu, anda lebih arif mengenai kajian ini sama ada ianya kajian yang FAKTA ataupun AUTA. Ahaks!



Psssttt : Lepas ni nak usha lama2 sket dekat lelaki2 yang pakai baju warna ungu. Nak siasat orientasi seks depa.. Jadi, hati2 kerana ada mata yang sedang memerhati.. Ops! Terlebeyh sudeyh.. HAHA..


28 ulasan:

NadiRah berkata...

nad tak terlibat dalam kajian ni kan3??huhu

wany berkata...

cikgu wany pun ade cakap pasal ni dulu.
betul la kot. haha

NUR AYNIE berkata...

Wow~! mesty ngelak dr lelaki yg minat kaler ungu nie hihi~

Belalang Hijau berkata...

nmpk nya belalang harus berhenti ari meminati band UNGU!!!...

kang ade lak yg kata aku bernafsu songsang...

wakakaka

asphaq berkata...

TIPU LAH. AKU STRAIGHT JA EVEN AKU SUKA GILA WARNA UNGGU!!!! URAGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! HAHAHAHHAA

tricksrex berkata...

uik
takkan adik2 aku gay kot?
depa gila ungu
hahahahahahahahahahaha

bedpet berkata...

hahaha. kalau pmpn pakai purple bukan les kan ? :p

Bella Bell berkata...

woww...biar betol... awwwwww..takut nyah..hehhee

FurBall berkata...

pergh..tipu nih..aku tak setuju..warna feveret aku tahun nih adalah ungu..aku ada gf....ini dusta..semua dusta..tahun lepas kaler feveret adalah hijau epal,sebelum tuh plak oren,sebelum tuh plak pink,sebelum tuh plak merah,sebelum tuh plak hitam..kira tiap2 tahun aku ada kaler feveret len2 lah..aci tak??agahahahah..tahun nih baju raya pon purple!!

hEartlEss berkata...

eyh, hg pn mnat pple gak kn. tp xmo ngku. hahahaha...

arep_lockermonth berkata...

mampos aku! blog aku kaler purple!!huwaaa!!hahah~

Afikah Aziz berkata...

hak3x....hbs la laki yg minat kaler ungu,tp klu pmpuan yg minat ungu cmne lak zwan hihihi....

ZWAN SABRI berkata...

Nadirah : Tapi boypren nadirah terlibat.. HEHE


Wany : motif cikgu tu tetiba cakap pasai menda tuu? Ahaks!


Nur Aynie : HAHA.. siasatla dulu k sebelom ngelak.. kesian plak kat klaw ada lelaki straight yg minat ngan kaler ungu.. ;)


Belalang Hijau : HAHA, Lawakla.. jom kita boikot bang UNGU.. HAHA

ZWAN SABRI berkata...

Asphaq : Ayoooo.. seperti yang aku kata td, lelaki yang meminati kaler ungu sahaja yang lebih arif sama ada kajian ini FAKTA ataupun AUTA.. ;)


Tricksrex : Tu no komenlah.. HAHA


Bedpet : Tu nak kena buat kajian laen lah.. HAHA


Bella Bell : Mak pown takot nokkksss! HAHA

ZWAN SABRI berkata...

Furball : HAHA.. Aku tak tipula.. ni aku amek kat dalam majalah.. majalah ni plak amek drpd kajian luar negara.. erm, maybe tahun ni jer kowt hang songsang.. xpa2, tahun depan feveret kaler hang dah laen kan? so taun depan hang dah x songsang dah.. HEHE


Heartless : Ek eh, janganla mengantoikan aku.. tu dulu.. lani x minat dah..


Arep_Lockermonth : tudia.. blog dia kaler purple.. HAHA


Afikah Aziz : HAHA.. Tu tak plak dapat dipastikan.. sorry ye.. ;)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

salam
kah kah kah..buleh buat lawak kat kekawan ni... nice

i-one berkata...

nice posting.hi,salam perkawanan,iam i-one from indonesia,if u have time visit my blog.thanks

DanieL AdiE berkata...

hahaha..itu assumption mereke je tu..

iekasub berkata...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o: oo..carik bahan nak kenakan kawan ea.. :D

zwan sabri: ungu : lelaki sonsang. haha. kebetulan je kot~ :D

ZWAN SABRI berkata...

BrutalSolo : Ayoooo.. nak kenakan kawan2 ek? bagus2.. HAHA


I-one : Thanks bro sebab sudi melawat kat sini.. ;)


Daniel Adie : Tula pasai kan.. ;)


Iekasub : tulakan.. kebetulan je kowt.. HAHA

Henry Zackery berkata...

perrgghh!! lama aku x masuk sini.. da banyak perubahan.. HEADER pun da tuka.. mana hilang bro.. lupa kat aku ke ??hehe

Video Youtube Paling Lama Di Dunia

fLy_AwAy berkata...

kalau merah jantan sejati kn ? heee ~ :P

iKhRam berkata...

hahaha..
kalau ada orang pompuan yang baca blog ni.. alamatnya jatuhlah saham aku.. !! sebab aku peminat warna ungu..!! peminat setia kot.. !! hahahaha..

ZWAN SABRI berkata...

Henry Zackery : HAHA.. X hilang mana pown.. cuma busy sket jer.. HEHE.. erm, x lupa lg kat hang.. still ingat lagi.. HUHU


Fly Away : Yeke? Xpa nanti aku cari pasai kajian warna merah plak.. ;)


Ikhram : HAHA.. Tak semestinya kajian tu btoila.. ;)

khairul berkata...

seb baik aku suka hitam...hehe

d_tieah berkata...

Setuju jugak.. Hahaha.. Tapi paling tak boleh blah bila laki suka pink.. Adoi.. Ungu ni masih boleh terima lagi..


Entry Terbaru : DUN Sarawak Dibubar Hari Ini

ZWAN SABRI berkata...

Khairul : Yeah. aku pown suka kaler itam jugak sbb itam itu menawan.. ;)


D_tieah : lelaki suka pink tu lelaki jambula.. bukan gay.. HEHE

Tanpa Nama berkata...

sebenarnya warna unggu tidak termsuk dalam warna gay...aq pernah search kt internet psal warna gay (sekadar nk thu je)..warna gay yang sebenarnya ialah..warna merah, oren, kuning , hijau, biru pekat n biru cair...gay suka warna yang terang untuk menarik perhatian...so aq straight ok..