Pages

Selasa, 23 November 2010

Maksud Setiap Bilangan Ros

Kadang2 kita ada terima and beri kuntuman2 bunga ros daripada or kepada someone.. Gurls la kan yang slalunya akan terima ros2 tu.. And boys plak selalunya akan jadi penghantar bunga2 ros tu. Tapi hangpa yang terima bunga ros tu, taw ka maksud bilangan kuntuman bunga ros yang hangpa dapat tu? And kepada si pemberi, kalaw hangpa salah bagi bilangan kuntuman bunga ros, Mampuihla hangpa.. Sebab setiap bilangan kuntum bunga ros ada maksud dia taw.. Nak taw apa maksod dia? Jom kita Usha skeetttt..



1 Kuntum Ros
Cinta yang luar biasa. Seluruh hidupku hanya ada kamu.


2 Kuntum Ros

Kita berdua sangat saling mencintai.


3 Kuntum Ros
Aku cinta kamu.


6 Kuntum Ros
Aku mahu menjadi milik kamu.


9 kuntum Ros
Mencintai satu sama lain selamanya.


11 Kuntum Ros

Kamu satu-satunya yang aku cintai dalam hidup ini.


12 Kuntum Ros
Sememangnya aku telah jatuh cinta dan sangat tertarik kepadamu.


13 Kuntum Ros
Peminat Misteri.


24 Kuntum Ros
Setiap saat aku terkenangkan mu.


33 Kuntum Ros
Aku tersangat-sangat mencintaimu.


36 Kuntum Ros
Feeling romantic attachment because you come to me.


44 Kuntum Ros
Tetap mencintaimu sampai bila pun.


50 Kuntum Ros
This is ”Regretless Love”.


56 Kuntum Ros
My Love.


66 Kuntum Ros
Successful love affair.


99 Kuntum Ros
Cinta kita abadi.


100 Kuntum Ros
Tetap mencintai dan mengasihi sampai mati.


101 Kuntum Ros
Tiada cinta lain selain kamu.


108 Kuntum Ros

Please marry me!


111 Kuntum Ros
Eternal love.


123 Kuntum Ros

Free love.


144 Kuntum Ros
Mencintaimu siang dan malam.


365 Kuntum Ros
Teringatkanmu setiap hari, mencintaimu setiap detik dan waktu.


999 Kuntum Ros
Everlasting and eternal love.


1001 Kuntum Ros

Faithful love, till forever
.








Pssssttt : Skang hangpa dah taw kan? Lepas ni kalaw dapat bunga ros tu, jangan maen cium jer, kira la dulu brapa bilangan kuntuman ross tu okay? Selamat mengira kuntuman bunga ros.. Jangan pakai kalkulator sudeyhh.. ;)

8 ulasan:

syrupmasin berkata...

haha..aku nk dpt bunge ros la..sem depan kau bg aku ea.. ;D

ZWAN SABRI berkata...

Saleh, aku bagi 108 kuntuman bunga ros kat hang oke? haha..

iszieylyanziy berkata...

cinta pada bunga akn layu,,ngee
tp suke dpt bunga,,, :)

ZWAN SABRI berkata...

iszieylyanziy : suwuhla bf u slalu bg bunga kat u.. ;)

::FAIZ FARISH:: berkata...

good..... tq

LOveLycutie91 berkata...

hye kamu..dtg blog sy..amik award..sy tag kamu..:P

ZWAN SABRI berkata...

Faiz Farish : haha.. ok2.. ;)

LoveLycutie91 : award apa plak nii? bintang paling popular brita harian ek? haha..

sara zainol berkata...

adoii.. ada ke org yg snggup kasi sampai 1001 bunga ros kt st? hehe