Pages

Jumaat, 26 November 2010

SHADES CONTEST

JOM RAMAI2 KITA JOIN

First skali trima kaseh daun keladi lah kepada cikgu Adie sebab sudi tag aku untuk join contest ni. Bosan2 cuti sem, baek jugak join ini contest kan. Manala nak taw ada rezeki, boleh MENANG, haha. Kalau hangpa semua nak taw dengan lebih lanjut tentang ini contest, sila jangan malas2 klik MISS GENIT ini okay.


Cara2 untuk join contest ni, hangpa hanya perlu upload minimum sekeping atau maximum 2 keping gambaq hangpa yang pakai spek mata. Lepas tu, sila tag at least 4 orang okay.
---------------------------------------------
SEPERTI SAYA

Gambaq ini diambil pada pertengahan tahun 2009 di Plaza Gurney, Penang. Actually, spek mata ni kepunyaan kawan aku yang boleyh dikatakan raja spek mata gak la.. Macam2 jenis spek mata dia ada.. Trima kaseh ZAMAN sebab bagi aku pinjam ini spek mata, HAHA.


Ini blogger2 yang aku pilih untuk sama2 join ini contest..


FEEDIsukaKETAWA

MISZEDAYU

XkenalmakeXchenta


ROSLINA


ASAKTOR


FAIZ FARISH


MISS NOMA


SYERA


Psssstttt : Kepada yang aku x tag tu pown, sila jangan bekecik ati okay. Anda pown dijemput join sama2. Bukan apa, x larat nak taip satu2 nama hangpa, HUHU. Btw, Wish me Luck.. ;)

12 ulasan:

::FAIZ FARISH:: berkata...

wah dah 3 org Tag... Nantila nak buat gak..hehehe. Anyway TQ

ZWAN SABRI berkata...

Faiz Farish : jom kita join sama2.. ;)

::FAIZ FARISH:: berkata...

kalau menang, kita share adiah k... hehehe

ZWAN SABRI berkata...

Faiz Faris : Oriteeeeeeeeeeeeee.. No hal punyalah... ;)

syrupmasin berkata...

alaaa ta de shades la.. :(

ZWAN SABRI berkata...

Saleh : xpa, tarikh tutup 15/12.. ada masa nak beli spek mata lagi.. hehe..

Lelaki Ini berkata...

wah
besh2!!!
chaiyok2!

ZWAN SABRI berkata...

Jomla join mr.YDP MPP UiTM Kedah.. haha..

m!da BucHuxX berkata...

laa.baru perasan kne tag. .huihui.heee.niy nak pergi selongkar niy. .saper ader spek.?uhukss.:DD

ZWAN SABRI berkata...

Mida : Xpa2, selongkar selagi mampu ok.. tarikh tutop lambat lagi.. ;)

Nur Syahirah berkata...

confius ekejap.. heheh

ZWAN SABRI berkata...

Syera : awat kompius2 ni? xmo3.. haha..