Pages

Isnin, 30 Januari 2012

Untunglah Lelaki Bersuara Halus



Memang beruntung sungguh lelaki yang bersuara halus ni sebab sperma yang depa hasilkan amat berkualiti tinggi dan yang terbaik jika nak dibandingkan dengan lelaki yang bersuara garau. Penemuan kajian yang dilakukan di Universiti Australia Barat ini telah pun disiarkan di jurnal PloS ONE, akhbar Sinar Harian dan juga akhbar Kosmo.



Selama ni, kalau kita dengar suara lelaki yang garau je, confirm kita akan cop suara depa ni macho and depa ni lelaki sejati. Tetapi ternyata tanggapan kita semua salah sebab lelaki yang bersuara halus lebih lelaki sejati untuk memberi zuriat kepada wanita. Ini kerana, dalam kajian yang dilakukan, sperma yang dihasilkan oleh lelaki yang bersuara garau adalah berkualiti rendah serta kurang subur.



Pasaipa sperma lelaki yang bersuara garau ni berkualiti rendah dan kurang subur? Ini disebabkan lelaki yang bersuara garau ni mempunyai kandungan hormon testosteron yang tinggi. Kandungan hormon testosteron yang tinggi akan mengganggu penghasilan sperma yang berkualiti. Benarlah, Allah itu maha adil.. Walaupun lelaki yang bersuara halus diciptakan dengan suara yang tak macho macam lelaki yang bersuara garau, tetapi pada masa yang sama Allah kurniakan kelebihan kepada lelaki yang bersuara halus dengan kesuburan sperma yang bekualiti tinggi. Selamat berhari Isnin.. :)




Psssssttttttt : Tahniah diucapkan kepada Hafiz serta komposer yang terlibat di atas kemenangan Awan Nano pada AJL 26 semalam.. Kepada Faizal Tahir, tempat ke-3 pown dah kira okay la tu.. You are the best bro! Pesembahan yang sentiasa menampilkan kelainan dan tak pernah mengecewakan.. Cayalah FT! :)



45 ulasan:

::FAIZ FARISH:: berkata...

Allah Maha Kuasa. Di jadikan setiap insan itu punyai kelebihan dan kekurangan...

TIM_Fahid berkata...

Kuasa Allah....heh...bro, suara garau ke??

Paris Lipton berkata...

suara halus la comei huihuihui ;p

Aien Not Alien berkata...

suara halussss je...anak ramaiiii je..ehhh!! setiap insan punya kelebihan tersendiri...


*pandai masak tidak la, tapi suka mencuba...hehe

NUR AYNIE berkata...

owhh...suara ada kaitan gak ngn sperma erk...bru tau nie hihihi...

Joe_Hans berkata...

suara aku sedang2 jer zwan...so?? hahaha

Lelaki Ini berkata...

owh yekew?
baru tau!

bella heuheu ❤ berkata...

wahhh ni yg nak cri hasben yg ade suare halus ni. Muahahahah *dasargedik*

Sufisky Lass berkata...

lelaki suara halus romantik ape. hakhak ;P

qAseH rAihAN berkata...

ha , lepas ni kena cari teman hidup suara halus lah ni . hahaha :)

eszyamin berkata...

nak haluskan suara lah kalau cenggitu..pura2 halus..haha

Lea Isnawi berkata...

erk cmtu nak cari suami suara halus la

Phat berkata...

camne kalo yg suam2 je zwan nak kata garau pun x nak kata halus pun x? hehe

shu berkata...

iya ker??:)

zizidiazora berkata...

tahniah la zwan sebab bersuara halus... hehehe...

ieda berkata...

hurmmm kuasa tuhan
dengan izinnya semua yg mustahil pasti akan terjadi ;)

diana berkata...

kalau suara halus macam chipmunk cemana??heheheh

Princess Nusy berkata...

wow! bleh wat research ni..hehe.. ^^

IeDa berkata...

ramai je sy dgr suara garau ramai ank. mcm ayah saya.. =)

Eida Arina berkata...

kui3...btul3...ALLAH itu MAHA ADIL...

p/s: Faizal Tahir mmg best!!!

Rtp Farra Arisha berkata...

ohh? :)

Noraien berkata...

lelaki bersuara halus majoriti lelaki jambuu ! HAHA :D

Kuciwa lagu penakut tak menang.Ini tidak adil tidak adil bagi yuna ! Grrr

Afiq Yassin berkata...

mcm aku yang suara merdu ni lak mcm mana yer?? nak tahu juga ..ha3

Azham Vosovic berkata...

Haha, Tuan Blogger sendiri punyai suara garau ke halus? heheheh

ayuni berkata...

setiap yang dijadikan ada hikmah. sangat adil :)

zwan..suara anda bagaimana? ^__^

whitecappuccino berkata...

Eh! betul ke macam tu?

Khairiz berkata...

nice info....but x semua nya sama....bergantung pada kesihatan tubuh badan kita juga ya...

Fezul Fadhley berkata...

suara hang lagu mana? hehex

si kiut lavender berkata...

ouch!..

suara halus kekdang buat org meremang jerk..:D

ZORA berkata...

suara aku garau kot....

nazirah berkata...

hak hak.. terbaik seyh..tu la Allah Maha Adil.. kan msg2 ada kelebihan dan kekurangan masing2 ;)

Shah Rizar berkata...

ingatkan bergantung kpd skill jek.. miahaha

c'axoera ヅ berkata...

oooohh yea ke...heheheharus kah focus pada meka yang bersuara halus pas ni :D


http://ch000tz.blogspot.com/2012/01/oh-welli-know-you-are-such-damn.html

hazz death berkata...

halus mcm mna tu ea?.. hoho.. sbb mo praktis la wat2 halus lpas ni.. hehehehe :P

shark berkata...

shark x tauler suara shark halus atau x..
tp yg tau suara shark mmg sodap:)
hahaha

wahida berkata...

oh..aku suka faizal tahir menang...suka dia sesgt...like sejuta kali...hehe...

sara E a.k.a ct berkata...

huhu..x tau lak..tq atas info..nsib bek sy sore lembut..erk??hahaha...gurau2..stiap ciptaan Allah ad lebih n kurang..:)..
good information!

GaRy™ berkata...

err... aq suara tak berapa nak garau... ok la tuh~.. :p

Mizan berkata...

alhamdulillah suara ak x garau.. :)

IdaRaida berkata...

seyesly??
ehehhehe..
nice info...baru tahu..
:)

Ain Dzaya berkata...

lepasnie laku la laki yg suara halus..termasuk pondan..haha

dengan gagahnya ain bersengkang mata buat entry nie =)

http://aindzaya.blogspot.com/2012/01/rindu-perasaan-sakit-yang-indah.html

Zakaria's daughter berkata...

eh eh eh. untunggglahhh dapat suami suara halus. subur kan. lalalala

Tanpa Nama berkata...

Askum..sy laki..tp sore sy btol2 alus2..

Tanpa Nama berkata...

Howԁy, i read your blog from time tо time anԁ i own a similar
one and i was ϳust wondering іf уou
get а lot of spam commеnts? If so hоw do you stoρ it, any ρlugin or anythіng you сan recommenԁ?
Ι get so muсh lately it's driving me mad so any assistance is very much appreciated.

Also visit my blog post :: Cruevalle.Org

Syaiful Izwan berkata...

suara aku ni kira suara cemana? ada device ke nak ukur halus or kasar? huhu