Pages

Ahad, 1 Januari 2012

Drama 2012 Kini Bermula..

Gambar yang diambil daripada default pic facebook, HEHE..



Assalammualaikum! Kom apa? Kombat.. Bat apa? Batmen.. Men apa? Mentol.. Tol apa? Tolak.. Lak apa? Laksa.. Sa apa? Satu.. Tu apa? Tunang.. Nang apa? Nangka.. Ka apa? Kayu.. You apa? You all semua awesomelah! Sebab still sudi jenguk blog ni lagi walaupun dah berkurun tak update… Thanks! Sheharu niiyyhhh.. HEHE..



Hari ni dah 1/1/2012 kan? kan? Okay, dikesempatan ini aku nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU and Jangan buat anak ye (kecuali yang dah kawen).. Kalau yang dah terbuat anak tu, bertaubatlah and jangan nak buang anak2 yang tak berdosa tu merata rata pulak.. Kalau ye pun taknak, silalah bagi anak tu kepada yang memerlukan.. Rasanya kat Malaysia ni ramai keluarga yang sudi nak bela anak tu.. Eh, tetiba cakap pasai anak pulak.. HAHA..



Sempena tahun 2012 yang sedang menjelang ni, perasaan aku bercampur baur antara gembira dan takut. . Gembira sebab masih lagi diberi peluamg oleh ALLAH untuk aku terus bernafas dan hidup di atas muka bumi ni.. Takut pulak bukan disebabkan filem yang kononnya 2012 akan kiamat tu tapi takut sebab firasat aku kuat mengatakan yang tahun 2012 ni akan ada banyak cabaran yang perlu aku tempuh.. Apa2 pun, akan ku pujuk hati aku dengan ALL IS WELL.. HAHA..



Sempena tahun 2012 ini jugak, aku doakan semoga pentas drama kita untuk drama 2012 ni akan diakhiri dengan HAPPY Ending.. Takla macam drama “Tentang Dhia” tu.. SAD Ending jer.. Aku benci SAD Ending.. Errkkkkk… Oklah, GOOD LUCK ye kepada anda, anda dan anda semua untuk menempuhi tahun 2012 ni.. ;)



Psssttttttt : Semalam aku celebrate new year kat Padang Kota(Penang Esplanade)... Anda?




28 ulasan:

hawiz berkata...

smbut kt umh jer..dpn lappy...hehe..selamat tahun baru yer zwan!..moga lebeh sukses

miss silent berkata...

oho..suka lagu budak2 tu. dulu suka nyanyi cam tu.haha..

hup tahun 2012 ni xda la nak dramatik sangat kan.Semoga kita diberi kehidupan yang lebih baik dari sebelum. insyaallah.

Khairul Rahman berkata...

selamat tahun baru..

* entah kenapa aku suka sad ending...lagi tragis lagi best...haha

Eyda Syahida berkata...

weewiitt!! awk hensem lah! *eh sape post niii??*

harharhar selamat tahun baru zwan :")

Fiq Fikri berkata...

sambut dkt dataran pahlawan,tak sempat bunga api nk melepass,,aku dh blik sbb bosan ahahha

happy new year 2012

PeRmAtA bIrU berkata...

salam tahun baru... lama x baca entri2 zwan.. sihat??? semalam saya sambut tahun baru sorang2 kat umah sewa jer...huhuhu..:)

Zac Rega berkata...

happy new year ^^
#sambut kat umah n jerit2 depan lappy nan adik ;)

Edy Fee berkata...

yup aku pon doa2 supaya semuanya selmat tuk thun baru...semakin byk dugaan yg aku ase mcm nak kne tempuh

Rtp Farra Arisha berkata...

may you have a better life from the last year one! :) happy new year...

Fathiah Hamim berkata...

happy new year :)

Mohd Faiz Mazlishah berkata...

Aku kt icity

Cik tikah berkata...

haa! update pun entry. hehe.. happy new year! ")

miss Fyqa berkata...

happy new year Zwan :)

Cik Yatt berkata...

selamat tahun baru :)

aRis n0r moHamaD berkata...

huhu. .da tahun baru dah. .mcm xcaya je. .bnyak benda nk buat tahun lepas. .tapi xsempat. .huhu. .
sebut cerita pasal "tentang dhia". .
ending cerita tu sama mcm cerita korea "sorry, i love you". .=="

alif haris berkata...

semoga 2012 ni ALL IS WELL ya .. haha :D
all is well.. all si well..

aRry ReNnwooD berkata...

hehehe...smlm kyte smbut kt Dataran Merdeka jer..hehe..hurm..ape2pun hadapilh Tahun Baru dgn smngat baru hehe..

zati embong berkata...

happy new year zwan.busy betul dia.hihi

Amanina Nasuha berkata...

happy new year t0o...:-))

Cytah Lovicry berkata...

Selamat Tahun Baru..

zizidiazora berkata...

Selamat tahun baru zwan. pasang niat tahun 2012 ni satu pertemuan akan berlaku antara zwan sabri dengan zizidiazora hehehe.....*boleh gitu...

NUR AYNIE berkata...

selamat thun bru...=) tentang dhia? NO KOMEN hihi

Phat berkata...

happy new year 2012 zwan

harrazdani berkata...

selamat tahun baru wan semoga apa yang dirancang akan menjadi kenyataan untuk tahun 2012. semoga sihat selalu insyaallah.

ijam ismail berkata...

new year
=)

whitecappuccino berkata...

Selamat tahun baru 2012..duk rumah jer dah la line telefon buat hal, tak leh online, hujan lebat pulak..

nazirah berkata...

selamat tahun baru 2012 zwan !!
tahun baru, azam baru ok :)

Aien Not Alien berkata...

Selamat Tahun Baru 2012 Zwan Sabri!!


*terlambat gilerrrr =_="



**tunggu berita sekitar bulan ogos / sept / oktober ada tak kes buang bayi made in malam tahun baru...