Pages

Isnin, 21 Januari 2013

Sharifah Zohra VS Bawani

Isu mengenai video Listen! Listen! Listen! sudah mencetuskan satu fenomena baru di kalangan rakyat Malaysia.. Situasi yang berlaku di Universiti Utara Malaysia yang melibatkan pelajar undang2 UUM iaitu Bawani dan Presiden Suara Wanita 1 Malaysia iaitu Sharifah Zohra telah menjadi trending di Twitter serta hangat dibincangkan di facebook mahupun ruangan blog.. Persoalannya, siapakah yang bersalah? adakah Bawani? atau mungkinkah Sharifah Zohra? Jadi, jom kita dengar penjelasan daripada Bawani dan juga Sharifah Zohra.. Anda dengar, anda nilaikan sendiri.. :)















Pssssstttttttttttt : Selamat bercuti semester diucapkan kepada pelajar2 degree IPTA mahupun IPTS.. Gunakan cuti ini dengan sebaik mungkin.. :)

20 ulasan:

hazwan hairy berkata...

nak ckp no komen ja blh x zwan..sbb video xleh tgk klo time la..haha

anakpakcikali berkata...

uum..u saye.. -..-

anakpakcikali berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Wan Ahmad Izudean berkata...

teringin nak tengok.tapi no komen jugak...

aku pakai broadband kat rumah, so takleh bervideo sangatlah.haha :)

Anum berkata...

susah nak cakap

Azham Vsvc berkata...

tak tengok video lagi...so tak boleh nak ulas apa-apa hehe :)

Al - Amin berkata...

Nak komen...selamat bercuti! Hehe :)

Cikgu Fikri berkata...

beruk aku bila kt hostel wat hal.. xdpt nk tgk video tu... :)

Santan Berlada berkata...

zahora president tapi xde budi bahasa...

Lea Isnawi berkata...

tak tahu pasal isu ni T___T

ieda immi berkata...

video x leh buka .. soo akak sokong bawani aje ekek .. sbb dah pernah tgk bawani punye statement ;)

! Arjunakirana ! berkata...

Sori aku komen tak ada kena mengena just nak tanya khabar jeee... huhuhu

GaRy™ berkata...

aku dah tengok video ni.. hhmm.. pada pandangan aku, fakta dan hujah bawani boleh disangkal dengan fakta2 yang berkaitan.. cuma cara Zohra membidas hujah tersebut x proper.. fakta pun takder, dok bincang masalah haiwan pulak.. haishh..

GaRy™ berkata...

aku dah tengok video ni.. hhmm.. pada pandangan aku, fakta dan hujah bawani boleh disangkal dengan fakta2 yang berkaitan.. cuma cara Zohra membidas hujah tersebut x proper.. fakta pun takder, dok bincang masalah haiwan pulak.. haishh..

Tanpa Nama berkata...

Comment puis-je le droit d'auteur sur mon site?. Comment puis-je utiliser une image à partir d'autres sites, si je hapened blogging 2b sur quelque chose relative à cette photos?.

Arry_RennwoodBlogerBoy berkata...

tringin nk tgok..tp line lmbap..ade tgok skit2 kt youtube tp xfhm sgt..erm..no komen lh..uhuu..mmg heboh psl LISTEN LISTEN LISTEN nie..haha

Aien Alien berkata...

apa yang boleh komen....tak selalu yang lantang bersuara itu paling benar sisinya. hehehe. dua2 lantang dua2 juga ada silap. sekian.

Shiqin Sunshine berkata...

no komen gak boleh? huhu...nnt komen panjng2 takut tersalah pula...hehe salam maulidur rasul ;) zwan

Fzda berkata...

Bagi aku, dua-dua merepek. Hahahaha. Aku tak pihak pada mana-mana. Yang bawani ni pun over jugak makan dalam dia punya cakap, yang sharipah tu pun sama jugak. Hahahaha fakta kena lawan fakta, logik dan logik. Haha

Azham Vsvc berkata...

Selamat bercuti juga Zwan hehe :)