Pages

Sabtu, 3 Mac 2012

Adnan Sempit 2 Pecah Perut



Semalam aku sempatla tonton movie Adnan Sempit 2 ni.. Cadangnya nak tengok movie ni kat 1st Avenue Mall, Penang tapi almaklumlah, 1st Avenue kan tempat untuk orang yang high class la kononnya jadi nak jumpa satu malay movie kat pawagam di 1st Avenue tu pun punyalah payah.. Semua english movie jer.. So, terpaksala aku ngan kawan aku pi Prangin Mall untuk tonton Adnan Sempit 2 kat sana.. Naseb baik Prangin Mall betol2 sebelah 1st Avenue je, HAHA..



Walaupun penonton dalam pawagam kat Prangin mall tu tak sampai pun 20 orang yang tonton Adnan Sempit 2 ni, tapi Adnan Sempit 2 memang kelakarla.. Daripada first scene sampai la habis movie tu, aku memang tak henti2 gelak.. Pendek kata memang tak rugila tonton movie ni.. Bagi aku, filem ni memang sesuai untuk nak santai2 and untuk release tension.. So, aku bagi 3.5 bintang..




Psssttttttttttttt : Adoi! Satgi dah nak kena drive balik UiTM Merbok... Benci2.. HUHU



33 ulasan:

Misha Ieza berkata...

no bad lah..adnan sanggup trima syarat bapak makwe dia semata mata nk kawen..

zati embong berkata...

last week plan nk tgk,tp hubby nk sgt layan ghost rider 3d yang xtahu bila 3d nya.haha

zizidiazora berkata...

yup2...memang menarik dan sesuai sesangat untuk santai2 kan.... smlm plk abg baru smpat tngok ghost rider..

naqiah berkata...

kenapa tengok tak ajak?? sy baru pindah duduk belakang times square je.. hehehe...

n jemput dtg rumah kat bujang.. nnti nk tngok gak cite ni ada kelapangan :D

despicable me 2, rasa nak tampaq huh

xila riston berkata...

xtengok lg....jeles! hehe

Cik tikah berkata...

ala... teringin nak tengok gak!

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

arggghhh ni mbuatkn akak nk g tgk jugak citer nie esok..huhuhu

Lea Isnawi berkata...

nak donlod je, malas g tgk wayang

hehe

khalila ishak berkata...

moga slamat sampai zwan ^_^. nak tengok cite ni! adnan sempit 1st dulu pun sakit perut gelak dalam wayang. huhu

iekasub berkata...

ni yg makin berkobar2 nk g tengok ni! tengs for this review :D

selamat kembali ke sekolah. ^^v

ZORA berkata...

ala..tak tgk ag cter ni.....

ieda berkata...

waa ye ke dik
hurmmmm bila nak beli dvd nie ;)

Miss Butterfly berkata...

dah lame rasenye tak jenguk blog zwan. huhuhu





selamat kembali belajar !
untunglahhh dah tengok cite tuuu..

Cik Nurul berkata...

kalau best kene tgk ni! wewewee

~hati2 drive tuuuu

khairul berkata...

smlm aku p tengok crita perang ..apa Valor ? lupa plak tajuk dia

Phat berkata...

ala..xde org nk p teman tengok

imie fatiema © berkata...

sume kata best..kena tengok gak ni..

amy syahiera berkata...

xsempat nk tgk ,
jelous !

aimaniman berkata...

untung jd orang muda, tengok wayang jadi rutin mingguan,.. akak? layan drama pun x sompat,..

NUR AYNIE berkata...

mcm best jer..nak tgk la nanti..=)

Syahir Ramli berkata...

aku pon dah lyn dah adnan sempit 2 ni...kelakar weyh..part last sekali tu mmg pecah usus hbes r!haha

Aien Not Alien berkata...

kelakar ye zwan...huhu..


belum sempat tengok sebab baru2 ni pergi tengok Cinta Kura-Kura pulak...heeee..

Zana Adieyza berkata...

akk x sempat tgk lagi.. ramai betul yg kata cerita ni best.. jeles ah!

NadiRah berkata...

ade yg ckp nyesal tgk..x best pon...
huhuhu
ikot citarasa org kan..
huhu

nad x tgk lg..huhu

Miss Nana Farhana berkata...

semua org cakap best..tapi x de kesempatan lagi nak g tengok... wuwuwuu.. =(

Amyra Azhar berkata...

ramai kata best sbb klakar! teringin nak tengok! n_n

merbok? sama dgn abg kuku ae?

AkuOsi berkata...

aku x tengok lagi, sekian, haha

cik ika berkata...

er..ta lawak sgt la..

Ain Dzaya berkata...

besa2 je kot..ahaaa..
berhati2 drive tu..moga slamat smpai


Confession bakat terpendam seorang blogger sempena hari jadi beliau♥.

Fuhpixel berkata...

memang lawak.. kelakar

LadyBird berkata...

adik akak dah download dah movie tu.. tp x tgk lagi..

Blog Noty berkata...

tak abis lagi tgk kat rumah..tgk kejap tiba2 ttdo lak..huhu..dah 2kli cmni..hehe..

amy amiza berkata...

haha..mmg lawak gla..sya suka part moto msuk lam mall tu..klakar giler....