Pages

Isnin, 7 November 2011

Shark Night 3D Sekadar Mendebarkan



2 hari lepas iaitu sehari sebelum Aidiladha, aku dengan kawan2 aku sempatla wukuf dekat Megamal Pinang untuk lepak2 and tonton wayang.. Bagus sungguh kami kan, orang time tu dok wukuf kat padang arafah, kami pulak sebok dok wukuf kat Megamal Pinang, HAHA.. Okay, actually tujuan asal lepak2 kat Megamal Pinang tu ialah untuk tonton filem “Alamak Toyol” tapi tetiba pulak salah seorang kawan aku tak mau tengok filem tu sebab dia tak suka layan filem melayu.. So nak tak nak kena tukar plan la untuk tonton filem lain. “In Time” and “Shark Night 3D” antara menjadi pilihan kami jugakla untuk ditonton.. Then mulala dok pening tak tau nak tengok filem yang mana satu.. Selamatla ada duit syiling 20 sen.. Hasil lambungan duit syiling 20 sen tu, akhirnya keputusan berpihak untuk menonton filem “Shark Night 3D”.



Entahlah, aku sebenarnya tak tau nak describe filem “Shark Night 3D” ni macam mana sebab filem ni tak macam apa yang aku harapkan.. Macam tajuk entry ni, filem “Shark Night 3D” boleh dikatakan kelebihan dia hanyalah sekadar dapat membuatkan penonton berdebar-debar je. Dari segi jalan cerita, memang tak menarik langsung.. Then, ending dia pun tak best langsung. Pendek kata aku memang tak dak feel langsungla bila tonton filem ni.. Filem ni hanya berjaya buat aku suspen je and tak lebih daripada tu.. Btw, ini hanyalah pendapat aku.. maybe pendapat orang lain tak sama macam aku.. Maybe ada yang suka filem ni.. Lain rumput lain belalangnya kan? Kan? Oklah, aku bagi 2.5 bintang untuk “Shark Night 3D”.. ;)



27 ulasan:

~~Ticer Wann~~ berkata...

2.5 je? hee tgu CD je la gini :D salam aidiladha zwan

myravea berkata...

Salam AidilAdha :) rajin ye die komen blog, tq :)

Munnafendy berkata...

kalau dah 2.5 mcm xbpe best dh tu...xyah la tgk...haha

ZORA berkata...

mcm btol2 tak best je

Anif Abdullah| AA berkata...

yeke xbest.. hm,ta sabar nak tgok in time :D

Cik tikah berkata...

nasib baik zwan dah preview. x nak tngoklah. hehe..

pro berkata...

thx for review

My Recent Post:
OMG: Budak Kecil Ditangkap Oleh Kamera Ketika Sedang Berasmara di Tempat Parking Kereta (7 Photos)

NAZRUL AZAT berkata...

tak best ek... ok tengok citer lain, ngeee

luqman zakaria berkata...

huuhu :P aku xde feel pon nak tgk citer nih! tgk trailer pon x best!

gigiAriEma berkata...

haiyo.. biaq betik??
baru dok berangan nk p tgk ni. hehe

Ini Kisah Tia berkata...

atpi tengok gambar cambest jek ... huhu

fiQ'Ra berkata...

movie ni mcm movie pirana yer? sbb ikan mkn org.. hehe

DanieL AdiE berkata...

lamanye tak tgk wayang....

Rizal Murad berkata...

Tgok dalam 3D ke..huu..

akoo pae berkata...

huhu tak payah la tgk alamak toyol tu..cam karot jep

zizidiazora berkata...

lom tengok lagi, tak best ea? hrmmm... lama sungguh tak tengok wayang..

KeY_riN berkata...

nsib baik tak gi tgk...

missmaisharah berkata...

nanti kita tgok alamak toyol pulak eh..:::)))


selamat hri raye juga zwan:)

Fiq Fikri berkata...

woi woi...aku nk g tgok nihuhuhuhu mcm best citer ni,dia mmg tjuk 3d ke ??

Dhiya Fariza berkata...

i heard many people dislike this movie too. hehe

ain dzaya berkata...

cover movie jer hot..ceeittt!
xmoh tengok la camnie...

GaRy™ berkata...

laa... baru plan nak tengok... cancel la.. buat rugi duit tiket je karang... huhuhu~..

DzuLagiL berkata...

owh, baru nk tgk...
x pe ar...
thanks atas makluman...

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

amboi siap baling duit syiling tu..hahaha

kalo akak... main "lat ta li lat..ta li tam plom" je.. haha

RinsyaRyc berkata...

<---x pnah tngok.

Asma Ahmad berkata...

erk.. lebih kurang cam cita pirana la gitu..

Kim Hyun Arry berkata...

hehe...nmpk sgt kn cover crte tu dh mcm bosan dh..hehe...redha jer lh tgok..hihi,,why not tgok Immortal...perghh..trbaek dri ladang tuh..hehe..suka graphic dye,,huhu