Pages

Rabu, 9 November 2011

Aku Top10? : Contest SISPA


Alamak! Alamak! Aku tersenarai sebagai TOP 10 la daripada 175 orang peserta yang menyertai Contest Daniel Adie : SISPA.. Sumpah terkejut dan terharu gila sebab ni first time aku menang dalam blog. Ek eh, sorry2, aku tak menang lagi.. Aku hanya tersenarai dalam TOP 10 jer.. Pemenang tempat pertama, kedua, dan ketiga ditentukan oleh juri awam iaitu ampa semua laa.. Actually, aku tak kisah pun menang ke tak tempat pertama, kedua and ketiga tuu.. Bagi aku, dah termasuk dalam TOP 10 ni pun dah cukup besar rahmat dah.



Tapi apa2 pun, kalau ampa rasa aku memang layak menang, bolehla tolong LIKE gambar aku kat dalam fan page blog DANIEL ADIE.. Kalau rasa aku tak layak menang, just ignore my pic and LIKE lah peserta lain yang lebih layak.. Apa2 pun terima kasihla kat Daniel Adie, Abg Zizi, and 2 orang lagi juri yang dah masukkan aku dalam TOP 10 and thanks banyak2 jugak kat semua yang LIKE pic aku.. Cayang ketat2lah camnii, HEHE.. ;)



39 ulasan:

k.h.a.l.i.l.a berkata...

tahniah ye :)

Eyda Syahida berkata...

weewiitt.. eyda org first like zwan. hiks! :p

gudluck tau.. ;)

Lea Isnawi berkata...

wah3
tahniah 'baby'
terikut panggilan syrupmasin

hihi

**::CIKNUURUL::** berkata...

mane mane, meh CN tolong like,.hehe,.nk join gak ritu tp kemalu-maluan diri ini masih menebal,.so xjd nk join,.err,.thniah btw,.hehe

Miraro berkata...

Tahniahh ;)

Khairiz berkata...

congratulations :)

nulhazwany abdul malik berkata...

dah like dah like. hehe

farot berkata...

congrat ^_^

DanieL AdiE berkata...

Wah2..tahniah2!!

Anif Abdullah| AA berkata...

fuhh, tahniah laa zwan .huhu

Cik tikah berkata...

memang layak! :)

Dhiya Fariza berkata...

Aww nanti dhiya pergi like gambar zwan k. Tanda sokongan padu!

KeY_riN berkata...

tahniah zwan...

Awan berkata...

aku da undi...hadiah bahagi dua k

Phat berkata...

congrats zwan semoga ada dlm senarai pemenang hadiah nanti

::FAIZ FARISH:: berkata...

Tahniah n Good luck

Lelaki Ini berkata...

wah
seronoknya!
tahniah!

Fathiah Hamim berkata...

dah likee tahniah and goodluck!

Zana Adieyza berkata...

congrats!! nnti akk like pic tu yer..

Blogger bernama Zam ! berkata...

congrats Zwan !


tak mo komen lebih2 , maseh berduka , tak tercalon adehh.

khairul berkata...

pewitt..caya lah !

FarHANa aZwA berkata...

tahniah zwannn !!

Razman Kamarudin berkata...

good luck r ye... makin pop la ko ye hazwan...

amir aizat berkata...

tahniah !

Rtp Farra Arisha berkata...

congratulations to you then :')

wahida berkata...

gud luck bro..

nak like tapi takde fesbuk...hehe..

▪littleimie▪ berkata...

thumbsup!!

AleeyaLiya berkata...

dh like..semoga mng.. :)

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

congratezzzzzzzz:)

shedameor berkata...

tahniah la walaupon hanya top ten je. ki8

NUR AYNIE berkata...

top 10?? wahh....tahniah2..=)

misTeaRed berkata...

tahniah zwan...tumpng hepy utk kam0oo....hihihi

luqman zakaria berkata...

memang la kau top 10..senyuman kau fake sgt..hahah! gurau je..tahniah2!

Sang Pujangga berkata...

wan,meletop sgt...bpe tahun ag nk dpt top 3??

efa berkata...

tahniah zwan dh menang pon dpt no 2 hehe tahniah!!
http://danieldeadie.blogspot.com/2011/11/keputusan-rasmi-contest-daniel-adie.html

Diana @ bilakukatacinta berkata...

best of luck zwan

Joe_Hans berkata...

fuyoo..tahniah2

RinsyaRyc berkata...

eh,! taniah.. >_<

Liyana Zahim berkata...

Congrats zwan... Eh lamanya menyepi? Bz ke zwan?