Pages

Jumaat, 8 April 2011

Persembahan Mantap Pelajar UiTM Kedah

Di bawah ini merupakan beberapa persembahan yang telah dibuat oleh para pelajar fakulti art and design UiTM Kedah sempena majlis dialog bersama naib canselor UiTM pada minggu yang lalu. Jom layaaaaaaannnnnn. ;)



persembahan ketok2, HAHA





persembahan shuffle



11 ulasan:

::FAIZ FARISH:: berkata...

nice

efa berkata...

nk tgk tp tak leh plak wuwu T__T mesti best kan?grrr..kt opis ni tak leh bukak la adess >_<

Anati Soki berkata...

heee.. style dooowh

nulhazwany abdul malik berkata...

ehe best2..

suka yang 2nd vid tu, ada bakat terpendam diorang ni.

i'm begging. hehe

arep_lockermonth berkata...

serlahkan bakat anda~

hehe

arepnakbebel: sape nak tempah tiket??

bell bebet berkata...

uitm sentiasa d hatiku.. heehe proud 2 b uitm students

Hazrul Ishak berkata...

Waw, persembahan yang awesome! so proud to be a UiTM Kedah's student! x puas tgok asyik duk replay jer video nihhh!

Ariz Abdullah berkata...

dasat naaa....terer oghang kedaq.....

FurBall berkata...

damn..tak boleh nak bukak you tube r kat USM nih..mwuuu

Afikah Aziz berkata...

uwaaa xleh tgk,kt opis kne block sob3x... :(

Ezay Hadry berkata...

hebat2...smpai nak hncur pentas aku tengok..hihi thniah2 depa sume