Pages

Sabtu, 20 Oktober 2012

Awkward Moment Saya


 muka baru bangun tidoq terus bukak lappy and stalk facebook orang, HeHe..

Setiap orang pasti ada tindakan yang agak bodoh pandai yang dilakukan. Kat bawah ni adalah sebahagian aktiviti2 yang agak awkward jugakla yang aku buat..
 


Aktiviti : Berbalas SMS
Awkward Moment : Aku selalu kalau dah taip SMS, then aku terlupa nak tekan send. Then mulala aku dok menunggu orang tu balas SMS. Bila tunggu berjam jam tak reply, mulala aku dok mencarut dalam hati and pikir bukan2.. Then bila tengok handphone balik, baru perasan yang aku tak tekan butang send, HAHA.

Aktiviti : Stalk Facebook orang
Awkward Moment : Aku ni boleh dikatakan jenis orang yang suka stalk facebook orang jugakla. Tapi selalunya benda bodoh yang aku buat bila stalk facebook orang ni ialah tertekan butang LIKE tanpa disengajakan kat pic depa. Kat situ dah kantoi yang aku dok belek2 gambaq and album depa, HAHA..

Aktiviti : Menari dalam bilik
Awkward Moment : Aku ni kalau sorang2 dalam bilik, aku suka bukak muzik kuat2 and menari macam dalam clubbing. Lepas tu bapak aku mesti bukak pintu bilik aku senyap2 and tengok gelagat aku menari. Then mulala aku rasa malu bila aku perasan yang bapak aku dok tengok aku menari and terus aku cover buat benda lain, HAHA.

Aktiviti : Dapat SMS
Awkward Moment: Selalu bila aku dok solat or mandi or berak, bila dengar je bunyi sms masuk dekat handphone, kelam kabut aku sudahkan urusan aku tu sebab nak baca sms daripada someone yang kononnya special. Tapi bila bukak je SMS, tup tup Celcom Offer.. Spoil betoi!

Aktiviti : Mengumpat orang
Awkward Moment : Ni hobi time aku zaman jahiliah la ni.. Lani dak dah, HEHE.. Selalu bila aku dok seronok je mengumpat pasai orang tu, tetiba orang tu dok belakang aku or orang tu lalu depan aku.. Terus lepas tu aku tukaq topik lain and cover baekkk punya, HAHA..


Pssssssttttttt : Malam ni pertembungan antara Kelantan dan ATM.. Aku pilih ATM.. Ampa?

21 ulasan:

luqman zakaria berkata...

semua pernah jadik kat aku jugak...kecualo g menari n stalk fb tuh..LOL~

eimah siti berkata...

wahhh....sejibik...hahhaha

hazwan hairy berkata...

1st n last ak selalu buat..haha..

sara zainol berkata...

buruknya perangai dia.. haha :p
xpa.. laen org byk ragamnya kan?

mieza berkata...

paling benci kalo kne yg dpt SMS tu..
bersungguh sgguh nk dptkan phone ble bunyi..
knon2 dr someone laa
last2 dpt msg dr maxis laa ape laa..
terus hilang moOd..

[k]o{q}i[n] berkata...

hahaha...tu standard... :p

CekbOlat-bOlat berkata...

haha yg menari tu sama ! kehkeh

zila manaf berkata...

yg part sms tu sama hhoho

Edy Fee berkata...

perghh rambut gempak gle....seksi woo

Aien Alien berkata...

semua sama..cuma part menari dalam bilik tu tak sama. hahaha. kelakar lak bila ingat..

Khai Artzfar berkata...

huh cam sama je tabiat dengan aku haha

::FAIZ:: berkata...

Awkward Moment : Aku ni kalau sorang2 dalam bilik, aku suka bukak muzik kuat2 and menari macam dalam clubbing. Lepas tu bapak aku mesti bukak pintu bilik aku senyap2 and tengok gelagat aku menari. Then mulala aku rasa malu bila aku perasan yang bapak aku dok tengok aku menari and terus aku cover buat benda lain, HAHA.
LOL

Phat berkata...

ngumpat tu kadang2 kita sendiri x sedar..betul x tipu kan zwan kan haha

zizidiazora berkata...

aktiviti menari dalam bilik tu dpt dibayangkan mcmana ianya berlaku..mesti kelakar kan zwan..hahahaha...... tak sangka budak ni minat menari rupanya...

Muhamad anuar Marsib berkata...

Rasanya semua orang pernah mengalami perkara yang hampir sama.. Cuma menari sorang2 dalam bilik dan terkantoi dengan ayah tu tak pernahlah.. hahaha..

Pada kesempatan ini saya ingin mengucapkan Selamat menyambut hari raya Aidil Adha.. Saya kirimkan koleksi ucapan hari raya sms sebagai tanda ingatan dari jauh..


Koleksi SMS Ucapan Raya AidilAdha pilihan Anuar

Edy Fee berkata...

hya blogger
kunjungan malam raya haji
selamat hari raya haji yer
--------------------------

haha yeke mgumpat time jahiliah je.hahahaha byk tul akgiviti ko

Shuk_ArChie berkata...

Hahahaha. memang macam tu dah perangai geng muda mudi.. serius lebih kurang ja mcm aku..

Dhiya Fariza berkata...

i did experience some of the above as well! hahaha

NAZRUL AZAT berkata...


ngumpat xboleh, gosip xpa, errr serupa la tu, hahaaa

NAZRUL AZAT berkata...


ngumpat xboleh, gosip xpa, errr serupa la tu, hahaaa

ojousara berkata...

haha,,plg sama yg second tu,,bujet clubbing dlm blk!