Pages

Jumaat, 12 Oktober 2012

Gaya Unik Terima Ijazah

Kalau cakap mengenai konvokesyen, pastinya kita akan terbayang dengan gaya yang penuh formal lagi beradab di saat menerima segulung ijazah di atas pentas. Tapi lain pulak dengan Fakulti Sarjana Muda Persembahan Tari di Universiti Malaya di mana depa menerima ijazah masing2 dengan gaya yang penuh unik.



Walaupun ada yang mencemuh gaya2 tersebut, tapi bagi aku, ia sungguh menarik.. Konvokesyen adalah satu detik indah yang perlu dikenang sepanjang hayat. Kalau kita dapat create something yang unik macam student2 ijazah persembahan tari dari Universiti Malaya ni, pastinya detik kenangan konvokesyen kita akan lebih bermakna lagi. Teringin pulak nak nari2 time konvokesyen kat UiTM next year time terima ijazah.. Harap2 tak kena tindakan tatatertib laa.. HAHA.. Apa2 pun, jom layan video unik penerimaan ijazah daripada fakulti sarjana muda persembahan seni tari dari Universiti Malaya.. Layannnnnnnnnn.. :)





Psssstttttt : Selamat Menghadapi PMR kepada pelajar2 tingkatan 3.. Good Luck! :)

18 ulasan:

Arjuna Silvera berkata...

Kann..nama pun Persembahan tari..tapi memang unik lah..ingat sorang ja yang buat, rupanya semua

farot berkata...

sangat unik ^_^

Syahir Ramli berkata...

mmg unik..sesuai sgt la dgn kos dorg tu kan..kalau kos aku yg komputer ni pon nk buat, mmg jd pelik la..hahaha

Gillette Flores berkata...

Macam nak join je. Eh?
Hehehe

luqman zakaria berkata...

hehe,,,tadi baru je lpeas raptai untuk konvo ...kalau buat cmnih jugak boleh tak..hhehehe

Scarlett O'Hara berkata...

Ta sesuailah buat cam tu.Dah tak formal dah.Bukan cara kita tu.

beLLa berkata...

fuhh semangat kejurusan betoi. sampai melompat siap.

ezyra daniel berkata...

hahhaha...
kang owg ckp abg buang tabiat lak kalau wat camtu hahahah

baby comel berkata...

Eh? =)

Eyda Syahida berkata...

hewhew zwan camni tak ?? hahaha



muhun bagi hadiah bantal "ZWAN" untuk konvo titew 1dec nanti >.<

Khalilah MNor berkata...

Zwan, hari tu pun konvo jugak... Tapi tak pegi dan tak dpt pegi jugk at last ~! :)

khairul berkata...

mmg unik

ranap keta adik ku !http://gilamodified.blogspot.com/2012/10/12-hours-to-go.html

iKhRam berkata...

hahaha
ari tu masa konvo, jalan biasa pun cam gugup..

kalau la dpt buat mcm ni
mmg terbaekkkkkk ar !!

eszyamin berkata...

smlm ada budak utm bersilat sebelum amek skrol..mungkin bakal dijadikan ikutan slps bebudak um ni wat cmni..haha..

tapi bebudak BAS sesuai ke nk wat cmni zwan..kena pikiaq 3, 4 kali jugak..kih3..

inche hlovate berkata...

lain daripad yang lain..sya konvo tahun depan..lambt betul

faizfakhirin berkata...

unikable...

Adam Haiqal berkata...

serious comel!!:) enjoy laa vids nih! hahhh

NAZRUL AZAT berkata...

awat dgn depa tu???

tp kreatif & berani la

nnti aku convo aku nk buat lagu tu jugak la hahahaaa