Pages

Ahad, 28 April 2013

Gwiyomi Style Aku

Assalammualaikum dan salam satu dunia.. Hampir sebulan aku tak update blog dan hari ni aku nak tayang video buruk gwiyomi aku.. Sebenarnya aku buat video ni untuk seseorang yang tengah sakit sebab accident.. So video ni sebagai untuk menghiburkan dia lahh.. Jadi kepada ampa semua, aku nak mintak maaflah kalau video ni buat ampa semua muntah darah hijau pulak.. btw, jom layan Gwiyomi, Gwiyomi, GWIYOMI..











........................................................

33 ulasan:

Mia Liana berkata...

ok la tu.... sweet2 maaa....

ezyra daniel berkata...

oiii pakcik bapak stylo hahahahaha....
good try

Cik Tia berkata...

amboi , kemain tau pakcik ni bergwiyomi .. hehee

aqmalazmi berkata...

gwiyomi gaya bersepah sepah.. hahahaha

ieda immi berkata...

ahhahahhaha

sakit peyut !

adehh dikkkk

ko kan bukan qwiyomi tau

nie tayang body nie !!!

muhahahahhaha

ps:apa2 punn have fun !

Dianaa berkata...

haha cuba lembut sikit, baru lah betul2 gwiyomi

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

sowang lagi dah kena virus gwiyomi..haha

Bahrain Ramlan berkata...

hahaha, blog nie pun terkena panahan gwiyomi...ok la...kelako pun ada.hahaha

SAYANGKU RAIHANA berkata...

gwiyomi tu apa? adakah goyyim?

inche hlovate berkata...

tu dia.. Oh MIRA :) betul tak tu word kat tapak tangan tu? hihi

luqman zakaria berkata...

oh tidak...kau pon zwan..hehehe..

Aan Shared berkata...

serem videonya..

arin cat berkata...

gwiyomi ! scary betol zwan haha

kopi pasta berkata...

haha, nampak keras n kaku. sebab ko maskulin itu yg tak boleh buat lembut2 tu...

Liza @ Adzriel AB berkata...

he..he.. kau pun kena demam gwiyomi. hadoii... gelak makcik menengoknya.

Ira Khazali berkata...

alah.. xleh tgk video.. huhu tensionnya.. **dah memang tahun ni masing2 org mmg malas nak update kot..

Aniq Bukhary berkata...

hahahahaha..
gwiyomi versi ganas.. :D

whitecappuccino berkata...

haha..ok la tu..lulus!

Aemy Nadira berkata...

haha..nice! worth a try ;)

iKhRam berkata...

ni gwiyomi nak pujuk kekasih ni... hahaha
apapun cubaan yg terbaik..
boleh tahan...

hahaha
tgok dua kali tu..
lulus.

Eiqa Almond berkata...

Wowww !! Daebakkk.. ahhaa
Maaf lama tak singgah sini..
Ini pun baru habis praktikal..
Untung laa org yg tengah sedih tuu yee.. hehee

SYAH'IZZAT berkata...

gila sasa abang giyomi. haha :p

Nurfara Hani berkata...

comel.. hihi:)

Diari Si Froggie berkata...

Peh zwan pun gwiyomi tu.. hebat! hehe.. Mesti orang yang sedang sakit tu akan terhibur tengok :)

Nmg Norizan berkata...

daebak daebak..haha

Dhiya Fariza berkata...

hahahahahahahahahahahahahaha sorry sorry terhibur pulak hehe

Tanpa Nama berkata...

Sony Handycam Cam corder With Complete High-definition Saving

Feel free to visit my site :: pugnacity

amir aizat berkata...

waahhh gwiyomi laa

baby comel berkata...

amboi, kemain dia eh =)

Zuan berkata...

hehe aku tak cukup sporting nak buat gwiyomi ni ^^

tenku butang berkata...

hai.. salam kenal,
follower no.2233
done follow sini,
jom follow teman yea ..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

tenku butang berkata...

ha2.. gwiyomi lagi..

Nurakmaniza berkata...

mak aihhhh...tekezut tgk gwiyomi versi zwan...heeee ^^